Sevgili flört vs. Kiz ya da erkek fark etmez en çok ilgi gösteren kim olur bence kiz olur çünkü her ilişkide öyle görüyorum.
Sizce kim?
Sizce kim?
gerçekten biribirine aşık iki insanın her dakikası kalitelidir. Bu yüzden ne kadın ne erkek ikiside birbirine eşit seviyede ilgi gösterecek ki ilişki yürüsün ( tabi şimdi a*k sanki 30 yıllık f*ck bide öğüt veriyo diyebilirsiniz ama bizde bu yaşa boş gelmedik)
Aga söyle Bi şey var ilaki oluyor erkek ya da kiz fark etmez ilgisiz olan taraf oluyor hiç yok demeyin ben çok gördüm
Yaa hoslanmiyorsa ne işi var bir biriyle ya
Önce hoşlanırlar sonra bir karşı taraf soğur anladın miiiiii
Yok be bagirmadim jsjdjshjd
Fatma isim gücüm bitti karakter mi degistircem
Cevap
4Cevap
Kızlar erkek görünce tapıyor
Ayyy çok komiksin piyasa da erkek mi bitmiş
Kişiye göre değişir bence
Nowww çoğu kızlar her gördüğümde kiz ağlıyor nadir olarak erkek
Vallahi ben yıllar önce yaşadığım hiç bir şeyi unutmadım unutamamda
Aga be...
Ama şöyle bisey var seni unutamayan da vardır
İlla ki ama kızlar her ilişkiye daha duyarlı, duygusal ve daha hassas bakar öyle hisseder erkeklerin çoğu böyle bakmıyor farklı bakar farklı algılar ve duygusallığı fazla dışa vurmaz bu bir gerçektir
Bu arada kızları çözmüşsun tebrik ederim
Rica ederim çözdüm de kıymet mi bildiler😂
Çozmuşsen o işi de halledersin
Ben sevgililerimin ne giyimine ne gezmesine ne de olur olmaz hiç bir şeyine müdahale etmedim önce saygılı olmayı gerçek sevgiyi ve sadakatini korudum fakat bunu suistimal ettiler veya kendilerini bulunmayan hint kumaşı zannettiler onun için kıymet bilmediler dedim
K. b da fazla değer verince havalanmış ve 1 saate bir yazarsan kiz bağlanır sana zatn bunu da biliyorsundur herhalde
Bilirim şimdiler de yani yaklaşık bir yıldır vur kaç taktiği uyguluyorum yalan yok😂😂
Ahahhahshs
😂😂
en çok seven
Seven insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?