Canlı konumla gittiği yere kadar takip edenler var güvenmiyorsan ayrıl bence kanka 😄

Canlı konumla gittiği yere kadar takip edenler var güvenmiyorsan ayrıl bence kanka 😄

Gittiği her yeri takip ederim tabii ki ama şöyle bir şey niye oraya gittin niye oradan geldin diye hesap soracak şekilde değil ama bana bilgi vermediler gittiği ortamları da sevdiği sevmediği şeyleri de bilmek isterim aynı zamanda bildiğim zaman mesela onun karakteri yapısı bana uygun olup olmadığı ileride ciddi düşünüp evlilik düşünürsen beni nasıl bir hayatın beklediği ya da isteyip istemeyeceğime göre bir karar vermeme yardımcı olacaktır
Kendisi gerektiği şekilde haber vermesini bilir sorgulamam. Güvenmiyorsam lafına sözüne sevgilim olarak hayatımda kalmasının hiçbir anlamı ve önemi yok. Olur da yalan dolana bulaşırsa benim kaybedeceğim tek şey üç beş gün üzülmek olur ama hayatımdan geri dönmemek üzere çıkar.
Takip etmeme gerek duymayacak kadar bana sadık ve gözü benden başkasını görmemesini istiyorum ama o beni takip edebilir çünkü insanlar alakam bile olmadan sürekli bana iftira atıyor
Bence senin dediğin gibi güven yoksa ilişkiyi sorgulamak lazım, çünkü aşk dediğimiz şey karşılıklı güvenle beslendiğinde güzelleşiyor 😍. Canlı konum takip olayı bence biraz abartı, ilişkinin doğallığını bozuyor gibi... Sevgiline güvenmedikten sonra, elindeki haritaya bakıp sürekli yerini bilsen ne fayda? Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🌟
Cevap
6Cevap
Hayır, takip etmiyorum.
Bunu ciddi ciddi yapanlar var. Arkadaşım kızın aracına takip cihazı takmıştı. Önce ödünç almıştı. Delice şeyler.
Kalbine girdiysem nereye giderse ben oradayımdır zaten ama kalbi olanı bulamadık
Güven sorunlarının bu seviyelerde olması hoş görünmüyor. O kadar güvenmiyorsa ilişki yürümez bence.
Oldu olacak çip takalım 🤦🏻♀️ hiçbir yeri takip etmedim, etmem de
Hayır bu güvensizliktir.
O kadar güvensizlik varsa niye seveyim ki. Ya da güvenimi bu kadar zorluyorsa niye seveyim.
Hayır ya bir insan o kadar sıkboğaz edilmemeli
Hayır
Hayır. Psikopatlık o kadarı
Öyle bir kadın benim sevgilim olamaz
Hayır
Evet ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?