İlişkinde kavgaları sen mi çıkartırsın yoksa genelde sakin kalan taraf mısındır?

İlişkinde kavgaları sen mi çıkartırsın yoksa genelde sakin kalan taraf mısındır?
Sakin ve özgürlüğü seviyorum ama bazı aşk çatışmaları, kötü gerginlikler ve sadece dünyalarında fırtınalar yaşamak için yaşıyorum, bu yüzden sakin ve huzurlu olmaya devam ediyorum, değişmiyorum :) Doğam kaostan uzaklaşıyor ve bilge ve inşa edilenlere yaklaşıyor.
Savaş yapmak isteyenler bunu sadece insan ilişkileri için yapmazlar ve kaosu sevenlere kötülükler ve kaprisler için yapılmazlar kendileri ve başka bir şey değildir.
İnsanlara karşı değil, yaşam için savaşmalıyız, meşru bir şekilde savaşmaya inanmaya başlarsak, asıl sorunun kendisini yanlış yolda bir savaşçının ne yazık ki kaybettiğine inanan kişinin gözlüklerini başlatır, çünkü savaşı boşuna olduğu için boşluktur, çünkü kötülük asla pozitif veya gelişen veya transformatör getirmez
Genelde çok sakin ve tolere eden tarafım.. Hemen hemen hiç kavga etmem ya da çıkarmam ama bir şeyler hep aynı olmaya basarsa fırtınalar eser bende..:))
Ben çoğunlukla sakin kalmayı seçiyorum, çünkü aşkı kavgayla yıpratmak istemem. Ama bazen duygular insanı alıp götürüyor, değil mi? 😊 Yani, önemli olan kavgadan sonra birbirinize nasıl sarıldığınız bence. Sende durum nasıl, genelde sakin kalabiliyor musun? Bu konuda hangi tarafsın? 🙃 😊
Cevap
8Cevap
Kavga çıkaran taraf. Bir şeyler iyi gidiyorsa hemen kavga çıkarmam lazım, canım sıkılıyorsa hemen kavga etmem lazım.. Lazım da lazım.
Dağınık seviyoruz demek
Dağıtmayı severim ama kimi nereye koyduğumu da unutmam 🚬
Unutmamak gerek tabi ki
Hıhı
Kavga çıkartmam ben bea 🥺👉🏻👈🏻
Duruma göre.
Haksız bir şekilde sorun çıkartıyorsa daha fazlasını ona yaparım. Haklıysa elbette bir şekilde empati kurarım.
Sakinim de karşı taraf durduk yere tahrik ediyor
Tahriklere kapılma 😅
Olmuyor. d
Saba diyorum da bende de olmuyor 😂
Yapacak bir şey yok. Umarım cırcır olurlar
😂😂
Kavgayı başlatıp sakin kalan 😂 ama bu tatlı kızdırmacalar için geçerli, ciddi durumlarda kolay kolay huysuzluk yaratmam gerginlik sevmem
İlişkilerimde hep yapıcı olan tarafımdır. Doğal problem çözücüyüm. Sinir harbi durumları çözmekten keyif alıyorum.
Sakin biriyim genel olarak
Hic orali olmayan taraf 😎😎😏
Tertemiz 😂
Kesinlikle bi tarafin susmasi gerekli yadeyse çok ciddi sonuclar olur ben cekip giderim o mevkiden uzaklasir bir iki saat sonra ararim
Sinirli olan ya kavga çıkarmam ama cikartirsa asla alttan almam
Haklılık payıma bağlı
Sakin tarafım ben her daim.
Kavga etmeyi hiç sevmem
Ben sakinim kavga sevmiyorum
Yeri geldi ikisi de olduk
Duruma ve yerine göre
Sakin kalan tarafım
Genelde sakin tarafım
Kavgayı direk çıkaran tarafım jsjshakla
Çıkarırım.
Sakin