Arkadaşım benden habersiz ona söylediğim şeyleri konuştuğu kişilere anlatıyor. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?

Arkadaşım ortak tanıdıklarla ilgili konuştuğumuz ve benim söylediğim şeyleri gidip konuştuğu kişiye anlatıyor. Onun konuştuğu kişinin arkadaşıyla ben sevgiliydim eskiden. Kısa süre önce ayrıldık. Dün benim engelimi kaldırmış. Bunu da o arkadaşıma söylerken tereddüt ettim çünkü tahmin ediyordum olacakları. Daha önce de yapmıştı benzer şeyler. Ama yine de söyledim "engelimi kaldırmış, ama sakın onlara söyleme, özellikle bakmış gibi olur" dedim. Arkadaşım da tamam söylemem dedi. Dün kendi konuştuğu kişiyle buluştu. Ben de buluşmadan döndüğünde tekrar sordum emin olmak için "engeli kaldırıldığını bildiğimizi söylemedin değil mi" diye. O da "söylemedim hiç konusu bile açılmadı" dedi. Ama az önce o kişiyle yanımda telefonda konuşuyordu. Konuştuğu kişi "ona neden engeli kaldırmış gidip sordum" dedi. Arkadaşım da lafı çevirmek için "nereden biliyorsun sen engeli kaldırıldığını" dedi, telefondaki kişi de "sen söyledin ya" dedi. Zaten eski erkek arkadaşım da "nereden görmüşler engeli kaldırdığımı" diye sormuş. Yani şüphelenmiş profiline bakıp bakmadığımla ilgili. Bir de arkadaşı şakasına bana psikopat falan dedi. Arkadaşım da benimle ilgili (terapiste gittiğimi biliyordu) "o doktora gidiyor, senin arkadaşın da gitsin" dedi. Daha önce de bu tarz şeyler oldu üstelik benim kendi arkadaşlarımın yanında bile, defalarca kez uyarmama rağmen. Ben ondan habersiz eski erkek arkadaşıma onunla ilgili tek bir kelime bile yazmıyordum. Sizce kızmakta haksız mıyım?

Arkadaşım benden habersiz ona söylediğim şeyleri konuştuğu kişilere anlatıyor. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?