Merhaba, çok yakın bir arkadaşım var her şeyimi paylaştığım. Onunla sevgilimle ilgili sorunumu paylaşmıştım 1 ay önce. Benim çok bunaldığım bir dönemdi sevgilimle alakası yok kişisel şeyler ve bu yüzden bir şeyler yapmak istiyordum sıkılmıştım sevgilim de bana göre daha asosyal bir insandır. Bunu arkadaşımla paylaşmıştım işte bunaldım çok o da bir şey planlamıyor zaten bana göre evde oturmayı daha çok seviyor falan diye. Bu hafta da sevgilim bana dedi ki, cumartesi yemeğe gidelim sonra da konsere gideriz. Tamam dedim. Arkadaşım aradı az önce işte görüşecektik biz dedi ne zaman görüşelim. Cumartesi planım var pazar olur dedim. Tamam benim de cumartesi planım var zaten dedi sonra işte konuştuk. Bana ne planın var dedi. Dedim işte X (sevgilim) yemeğe gidelim dedi sonra da konsere falan gidicez sanırım. Bana gülerek "bu mu plan? biz bunu hep yapıyoruz dedi" (sevgilisini kastediyor.) Ben de sallamadım hiç duymamış gibi öyle işte pazar boşum dedim. Sonra ona senin cumartesi ne planan vardı diye sordum. Biz de X (sevgilisi) ile konsere gidicez dedi. He tamam dedim ben de.
Bana bu "bu mu plan? biz bunu hep yapıyoruz" deme şekli çok rahatsız etti. Kırıldım açıkçası. Sizce normal mi ben mi alınganım? Neden böyle bir cevap verdi anlam veremiyorum. Yani bana kendimi kötü hissettirdi. Sevgili mi kıyaslıyoruz kaç yaşındayız bilmiyorum tuhaf. Fikrinizi almak istedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer