Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hatam var mı?

Merhaba beni çok üzen bir sevgilim oldu. yakın zamanda eski sevgilim geri döndü. Kalp olarak Affetmeyi çok istiyordum ancak ayrıyken benim arkamdan iş çevirdi eski sevgilime ucu bana dokunacak iftiralar attı. O günden sonra benim sağlık sorunlarım oldu. Ama yine de onu çok özlediğim için yanına gitmek istedim. Yanına gittim öptü beni ve biraz yakınlaştık ileriye gitmedik ama bunların hepsi sevdiğim için oldu. Sonrasında o gün ona bizden olmayacağını düşündüğümü söyledim o da ağlayınca düşüneceğim ama bu olumlu bir yanıt demek değil dedim. yüzüme baka baka yalan söylediği için, birlikte olmak istediği için ve yanına gittiğim zaman gece 12 olmasına rağmen vardın mi diye merak etmeyip uyuduğu için gözümden düştü ve buluştuktan 1 gün sonra ayrılmak istediğimi soyledim. O kabul etmedi yanıma geldi aniden bende gitmeyince bana küfür ve hakaretler etti. Sen benim ahımı aldın, benim sevgimi çöp ettin, bana oyunlar oynadın adi insan, s. g, Allah beter etsin seni dedi. Ben bunları hak ettiğimi düşünmüyorum çünkü onun hiçbir zaman duygularıyla oynamadım. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hatam var mı?