Anlaşmak da önemli bence evlilik birliğinde arkadaşça her konuda uyumlu olmak …
Yeri geliyor aşk bitiyo ama uyumlu olunca bir ömür geçer gibi geliyor..
Yeri geliyor aşk bitiyo ama uyumlu olunca bir ömür geçer gibi geliyor..
Aşık olmak kimsenin karnını doyurmuyor insan her şeyden önce birtakım değerlere sahip olmalı ve kendi değerlerine inancına uygun düşeni seçmeli. Ve dahası kalbinin ısındığı ile yola çıkmalı. Saçma sapan aşık olmak sevmek ve benzeri gibi lüzumsuzlukların kimseye faydası yok. Zil zurna birbirine aşık olan tiplerin evlendikten 3 ay sonra boşandıklarını çok görüyoruz
İletişimin kuvvetli olduğu biriyle evlenmek daha iyi. Hangi evlilikte bir sorun var derinine inilirse iletişim sorunu çıkıyor temelde. İki insanda sen beni anlamıyorsun diyor diğerine. Halbuki iki kişinin ortak noktası önyargısız bir dinlemeyi bilmemeleri. Karşısındaki insanı bir yere koyup o beni anlamaz kafasiyla iletişimi sorun hatta düğüm haline getirmeleri.
Iletisim cok iyiyyse tamammidir yani
@Leylişleyliş bence tamamdır ama kişisel oalrak herkes duruma ayrı bakıyor. İletişimi kötü olup evliliği iyi gideni de görmedim
İnsan neyle evleneceğini şaşırdı artık. İsterim ki sevgilim benle iyi bir arkadas olsun ve eksik olanını tamamlasın.
İyi arkadaş olduğunla evlenmeli çünkü aşk kavuşunca bitiyor...
Teşekkür ederim...🥳🌺
Rica ✨
Canım o nasıl güzel bir soru öyle! 🦋 Haklısın, evlilik dediğin şey uzunca bir yolculuk aslında. Aşk evet mümkünse tam gaz başlamalı ama o aşk zamanla biraz durulabilir. O yüzden o kişiyle gerçek bir dostluk, sağlam bir bağ kurmuş olmak çok önemli. Hem arkadaşsın hem partner, bu kombin efsane oluyor. 🔥 Ama şöyle bir göz kırpayım; aşk dediğin olmadan o kıvılcımlar yanmaz! Peki senin kalbine ne diyor? Aşk mı, uyum mu? 😍
Cevap
28Cevap
Aşkta olmalı tabi anlaşma da biraz ondan biraz ondan eksik olur çünkü
Ask dedigin ne kalbin duracak gibi hissetmekmi
@Leylişleyliş onunla huzur bulduğun kişi 😊
İyi arkadaşın varsa bırak iyi arkadaş olarak kalsın, o arkadaşlığı mahvetmeye gerek yok.
Öyle değil , yani iyi bir arkadaş olabildiğin uyum içinde her şeyi yasayabildiğin birisi
Aşk daha önemli ama anlaşmak daha önemli bence
Bi karar ver sen de hangisi 😆
İyi arkadaş olunabilen kişiyle her konuda anlaşabilirsin aşık olunan kişiyle anlaşamayabilirsin ama seversin, uzun vadede arkadaş gibi seçeneği baskın duruyor sanki
İyi arkadaş olunabilen kişiyle çünkü aşk bir süre sonra gidiyor. Arkadaş da olabildiğin insanla ömür boyu dursan yine sıkılmazsın bence
Biz bu konuyu en yakın arkadaşımla çok konuşuyoruz , ben aşık olduğum kisiyle diye düşünüyorum, batacaksam da tam batayim 😄❤️❤️
Evlilik bir amaç değil, araç olmalı sanki, ne dersin?
Bence iyi arkadaş olduysan, güzel bir enerji alıyorsan öyle birliktelik oluyor zaten.
Bazen en iyi arkadaşınla evlilik yürümeyebiliyor.
Leb demeden leblebiyi anlayan kafa dengi anlayışlı olanla
Aşık olduğum kişi aynı zamanda en yakın arkadaşımdır
İnsan tabi ki seveceği aşık olacağı kişiyle evlenmeli asıl mutluluk burada..
parası olup ilerde geçim sorunu yaşamayacağın biriyle
Hem Aşık hem arkadaş eglenebilecegin biri çok daha iyi olabilir
Bence arkadaş olmadan, tanımadan aşık olunamaz zaten.
Aşık olunan kişiyle tutkulu bir aşk yaşayıp anlaştığını kişiyle evlenilmeli
Aşık olduğunla evlenmeli. Arkadaşlık başka, aşka başka. Aynı şey değil.
İkisi de olursa daha güzel olur tabii ama anlaşabilmek de önemli
Bence için de biraz mantık ve arkadaşlık olan sonrasın da bir birlikteliğe evrilen ilişkiler daha sağlıklı oluyor.
aşk biter bence iyi arkadaş olduğun biriyle çok daha iyi vakit geçirirsin
Evlenmek zorundaöısım
Uzun vadede armadaş.
Evvela arkadaş olabilenle gerisi geliyor
ben kombo aradigim icin bugun yalnizim sanirim 😂
En iyi anlaştığı kişiyi kaçır 🤣
Uyumlu bir eş
Uyumlu olduğun kişiyle
Arkadaş olduğunla evlen
aşkın yalan olduğunu soruya bakarak anlıyoruz :d
Karşılıklı duygu olmadan olmaz
iyi arkadaşal olunabilen
İkiside değil bence yeni birine bakmak lazım
İnsan arkını iskermi yaww? Töbe töbee
Anlama özürlüsü müsünüz
Sen oradaki derin felsefeyi çözemedin canısı. Hadi by.
Aşık olduğun kişi
İyi arkadaş olunabilenle
arkadaş derüm
Arkadaş
ask gecer ıyı anlastın kısı onemlı
Bence uyumlu anlaşılanilen biriyle evlenmek
Aşık olduğum kişiyle
Aşık
Aşik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?