Aşırı kıskanç biriyle evlenilir mi?

Merhabalar, şu an konuştuğum var akrabanın oğlu görücü usulü gibi annesiyle sürekli geldi gitti. 3 ay oluyor çok kıskanç ben seni ileri de tek başına salmam bi yere diyor en basitinden markete gitsem bana fotoğraf at ne giydin dar bir şey giydirmem diyor ama kendi dikkat eden biri değil ben seninle evlenmeyi düsünüyorum diyor konustuğumuzdan beri 4 iş değiştirdi ben diyor maaşını beğenmedim o kadar çalışıcam az para verecekler falan filan son zamanda annesine söyledim ben düzgün insan olmama rağmen bize annesiyle falan geldiklerinde annemin telefonunu karıştırmış ben acaba özelden biriyle konuşuyo muşum falan diye annesini aradım doyurdum yaptıklarını annesi de bana kızdı resmen bana iftira atıyor ben tesettürlüyüm en ufak şey de giyim sıkıntı oluyor hanım hanımcık kızımdır. instagrama girmem sıkıntı oluyor benim 1 kere sözüm atıldı dikkat etmem lazım. Bana sürekli ders verir gibi demediğini bırakmadı ama kendi çok kısa fabrika da calıstıgın da hemen kızları eklemiş annesini sokuyo devreye sen alıngansın falan. Zengin oldukları için baba parası yiyor kavgadan 2 gün önce ben ileride çalışmıcam dedi. Güvenmiyorum. Nasıl ayrılmalıyım ne demeliyim konuşmayi sonlandıramıyorum yardımcı olur musunuz lütfen annemin telefonunu karıştırması çok zoruma gitti

Aşırı kıskanç biriyle evlenilir mi?