Aralarinda hic birsey yok. Kadin bi tanidiklari ailece. Bu ülkede kalabilmek icin öyle birsey yapmislar. Türkiye de degiliz. Kadinla da tanistim, birlikte bile yaasamiyorlar. Ama arada birlikte bi yerlere gidiyorlar. Kiskanmam normal mi? Kadin epeyce bi yasli…. Birde imam nikahiyla evli degiller yani sadece resmi olarak. Dinen bunlar yinede evli saylir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dinen evli sayılmazlar imam nikahı yoksa. Ama hükümet nikahı varken evli gibi hissedeceklerdir kendilerini. Kuşku düşürmek gibi olmasın ama nikahta keramet var dedikleri olayda bahsedilen şey doğrudan nikah değil de sekstir. Keramet olan şey seksin kendisi😂 Eskaza zaten evliyiz diye evliliğin havasına girip birliktelik yasarlarsa geçmiş olsun evrilebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBirlikteyasamiyorlar kadin zten baskasiyla birlikte akrabasiyla. Yani sizce yinede öyle birsey varmidir?
En İyi Cevaplar
Sen bana bi arkadaşı hatırlattın. Kızın sevgilisi yabancı ülkeye gitmek için bi kadınla evleniyor, sonradan kadının hamile olduğunu öğrendik 🤣😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde korkum da kandiriliyor olmam ama bu kadin gercekten cok yasli. Abla diyor ona. 60 yasinda neredeyse 😅
+1 yılAbla şaka mısın? Dünyada bekar adam mi kalmadı hemen ayrıl ya gözünü seveyim evli adamla ilişki yaşamak ne
10 Yorumla
+1 yılboşanana kadar söylenen hiç bir şeye güvenme derim
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence normal yani ben olsam bende kıskanırdım sonuçta evli mi evli yani. Karşı cinsten birisiyle evli ve yaşı da önemli değil bence bu tip durum karşısında. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılNeden birlikte bir yerlere gidiyorlar. Ne genissiniz yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılIslemler icin felan gidiyorlr
+1 yılBurada korkacağın şey sadece şu olsun Evet öyle formalite icabı diye başlayıp da sonradan gerçek ilişkiye dönen insanlar var Onu biliyorum sadece onun için sadece irdelemen gereken nokta bu yani o gerçekten bir aşk ilişkisine dönüşür mü işte orasına çok net bir şey söyleyemem
10 Yorumla
+1 yılİnsanlardan her şey beklenir 😂
Resmi nikah dini nikah yerine geçmez. Allah kartında sadece imam nikahı geçerlidir. Yine de kendilerini evli gibi göstermek, öyle bakmalarını sağlamak, dinen nasıl karşılanır bilgim yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl60 yaşındaki yaşlı kadını kıskanman da trajikomik. Sevgilin parası için mi evli kadınla?
16 Yorumla
Soran+1 yılYok kdinda para yokk. Ülkeden kovulmamak icin.
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım idare edeceksin bir süre
Soran+1 yılAz önce ögrendim kadin saha 45 yasindaymis!!
Cevap sahibi+1 yılHadi ya sana yalan mı söyledi yoksa sevgilin
Soran+1 yılYok ya ben tipine göre 60 saniyordum cok burus birus😅
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım 😬
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kıskanman çok normal yani bende kıskanırdım açıkçası ama sevgilin onunla çok gezmiyorsa çok da takma ya bide evli olduğu kadın yaşlıymış bence takma kafana sevgiline de güveniyorsan hiç sorun olmaz diye düşünüyorum 😇
10 YorumlaAkıllılık etmiş bence vatandaşlığı aldıktan sonra hayatınız kurtulur en azından. Kıskanmak normal bunu izim vermen bile mucize hiç bir kadın böyle bir şeye izin vermez.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani hayatim niye kurtulsun? Ben zaten vatandasim.
Aman yarabbim ne kadar büyük günah imam nikahı yok 😂 ya o değilde bu dindarlar her bi boku yerler tüm düzenbazlıklar onlarda ama herşeye bi cevapları var
02 Yorumla
Soran+1 yılDindar degil ki. Zina yapiyoruz biz fkdlls
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmak normal evlilik formalitede olsa birlikteler !!!
10 Yorumla Kıskanacak bişey yok. Durum yeterince kontrolün altında zaten
10 Yorumlaşu an çokça uygulanan bir yöntem bu. Mantıksız mı? Değil. Takma derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılEvet canım resmi nikah varsa dinen de nikah var demektir. Çünkü İslam hukukundaki nikah sartlari resmi nikahla sağlanıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle biliyorum sonucta evet diyorlar sahitler önünde
- +1 yıl
şu an evli bı adamla görüşüyorsun. Bence bunu iyi düşün zor duruma düşme üzülme ilerde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOturum izni vb. için kullanılan bir yöntem. Reel olarak birliktelik yoksa elbette evli sayılmaz. Tahminimce yasal sürenin dolmasını bekliyordur.
03 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorlr yanimda konustular gecenlerde bilmem kac ay sonra islemleri baslatiriz gibi
- +1 yıl
Ben çok bir sorun olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılTesekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinen olmasa da her manada resmiyette evliler. Yasli da olsa dikkat edin bence anormal durumlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinle bunu konuş. Sevgilin sözleriyle sadece sana bağlı olduğunu söylüyorsa ve buna ikna oluyorsan sorun yok. Eğer onu seviyorum derse, sonrasında ne yapacağını sen kendin bilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ona abla diyor sacmalama felan diyor ben öyle birsey dersem. Ikna ediyor aslinda ama basta benden saklamasi bana zor geliyor o yüzden kusku geliyor
Cevap sahibi+1 yılKuşkulanma tatlım, kuşkun seni hasta eder ve ilişkinize iyi gelmez. Sakinleş, kafanı başka şeylere ver.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılhahahahaha sen nesin onlarda imam nikahi ariyorsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Normal 😃 Bu arada her erkeğin aradığı evlilik bu 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisi
İmam nikahı yoksa dinen nasıl evli sayıla bilirler?
01 Yorumla
Soran+1 yılSonucta evet diyorlar ya resmi nikahta imam nikahi da olmus olur mu diye düsünüyorum.
bu durumu bile bile arkdaşlık ediyorsan kıskanman saçma. kıskanıyorsan ayrılacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSonradan acikladi durumu bana
+1 yılYaptığın şey çocukluktan başka bir şey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
Zaten formalite icabı evliler. Kadında bayağı yaşlı diyorsun. Sevgilin de seni seviyorsa ilgi gösteriyorsa sevdiğini belli ediyorsa daha ne diye kıskanacaksın. Halâ daha kıskanıyorsan da güven sorunun var demektir. Güveniyorsan da halâ kıskanıyorsan yaptığın şey çocukluktur. Kendin karar ver
ee boşansınlar o zaman.. ne zaman alacak oturma iznini?
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni evlenmisler.
Hangi ülke yaşıyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya
Soran+1 yılNorth
+1 yılYa etik değil ama güveniyorsa formalite olduğunsan eminsen sorun olmamalı bence
10 Yorumlamantık evliliği yapmışlar censel ilişki yaşanmış böyle bir durum adam kadının parasından yararlanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKadinin parasi yokki. Ülkede kalmak icin evlendiler.
+1 yılYalı çapkını geldi aklıma kıskanman çok normal tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılHic izlemedim. Bi ara izliim
+1 yılAynı evdemi yaşıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılVe sende onunla birliktesin hala.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen anlarsın aralarında bir şey geçtiğini.
10 YorumlaKabul etmen normal değilken kıskanman saçmalık...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ayrılmadan fazla samimiyet kurma derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinen evli sayilmalari mümkün değil imam nikahı olmadan olmaz. Ayrıca birlikte yasamiyorlarsa neden arada bir yerlere gidiyorlar.
010 Yorumla
Soran+1 yılAile arkadasi gibi birsey bu kadin. Birlikte mesela ailecek bi yere gidiyorlar, ya da ikisi birlikte islemler icin bulusuyorlar. Banka hesapalari mesela ortak yapmislar inandirici olsun diye kadinin ayligi geldikce gidip nakit olarak veriyor kadina
Cevap sahibi+1 yılSizinle neden evlenmedi o zaman ya da vatandaşliginiz var mı yurtdışında tabi
Soran+1 yılVar. Ben onu o zaman daha cok tanimiyordum. Ve kabul etmezdim galiba.
Cevap sahibi+1 yılPeki şu an bosanamzlarmi yani kafanızi karıştırıyor olmayayim ama bu durum insanın içine sıkıntı verici bir şey ya. Her ne kadar gerçek evli olmasalarda insan sevdiğini paylasamaz bence ne olursa olsun
Soran+1 yılEvet bende o düsüncedeyim o yüzden kafayi yiyorum. Ben bu konuyu acmaya calistigimda kapatiyor. Arastirdim böyle böyle simdiden de bosanabiliyorsunuz felan dedim olmuyor bizde durumlar farkli diyip kapatiyor.
Cevap sahibi+1 yılAilesi istiyor olabilir mi? Evliliklerini bence netleştirmeniz lazım siz ciddi düşünüyorsaniz tabi çünkü böyle devam etmez. O evlilik birgün ya gerçeğe dönüşür ya da dönüşmüştür sizin haberiniz yok ailesi muhtemelen o evliliğin devam etmesini istiyor o yüzden durumumuz farklı diyor olabilir bence emin olun kendinizi yipratmadan inşallah mutlu sona ulaşırsınız çok kafanızda büyütmeyin hep çok kafada kuran ve yıpranan maalesef biz kadınlar oluyoruz.
Soran+1 yılKadin annesinden daha yasli 😅 öyle bir istegi yok ailesinin hatta bilmiyorlar 2 kisi disinda.
Cevap sahibi+1 yılBu komik olurdu işte😂😂😂gerçekten boşanmamasi için umarım geçerli bir nedeni vardır kadının maddi olanakları nasıl merak ettim.
Soran+1 yılBenimki kadininkinden kat kat daha iyi geri z-kali para pesinde olsa coktan nikahi basardi😂
Cevap sahibi+1 yılAnlam veremedim saçma bir şekilde umarım iyi olur sizin için her şey 😂😂😉
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalı çapkını senaryosumu bu
01 Yorumla
Soran+1 yılHic izlemedim ama izleme karari aldim
Yaşlı kadını kıskanman komik
01 Yorumla
Soran+1 yılEski esim yasli kadin fantezisi vardi. Cok korkuyorum.
+1 yılÇok tuhaf durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Bu ilişki yürümez Pelo
00 Yorumla
+1 yılAklıma yahşi cazibe dizisi geldi 🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılSonunu hiç hayırlı görmüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 2. Olmaya katlanacaksın artık
00 YorumlaValla bazen formalite de olan gerçek olabiliyor
00 YorumlaYalı çapkınına dönmüş olay😂😂
00 Yorumla
+1 yılAaaa niye kıskanıyosun canım, formaliteden nasılsa
00 Yorumla
+1 yılYalı çapkını gibi mi dkfjdjc
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılFormalite icabi mi? Niye kukla mi sevgilin?
00 Yorumla kıskanma bence özel durumu var
00 YorumlaYani normal her halde
00 Yorumla
+1 yılAma rahat olmaz insan
00 Yorumla
+1 yılFormalite evlilik mi olur bence çok normal
10 YorumlaYani sen yine de pek güvenme bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahşi cazibe geldi aklima
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDinen evli değil. Çevre bilmiyor sonuçta
00 Yorumla
+1 yılFormaliteyse sorun yok kaç yaş var aralarında
01 Yorumla
Soran+1 yıl20
Tabi ki normal gözleri kaymaz umarım...
010 Yorumla
Soran+1 yılYasli olmasina ragmen alimli da
Soran+1 yılBenimle evlenmek istiyor, bosanma islemlerine baslayacaklar yakinda. Su an ben pek istekli degilim sanirim evlilige
Soran+1 yılO kadinin düsüncelerine deger veriyor, yasli ya iyi tavsiyeler veriyor. Benimle iliskiye baslamadan da onla benim hakkimda konusmus
Soran+1 yılBosanm amacli evlendiler zaten
Soran+1 yılTesekkür ederim☺️
+1 yılYarın grup davet ederse şasirma 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim silah bulur öldürürüm😂
- +1 yıl
Adam öldürme ne kadar kolaylaşmış 😂
Soran+1 yılBundan sonra böyle. Zaten adam olan böyle bi teklifle gelmez
- +1 yıl
Adam olsa seni böyle bir şeyin içine sokmazdi zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal
10 Yorumla Kıskanmam çok normal askm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSüzme canım
00 Yorumla
+1 yılÇok mu dizi izledin ne yaptin yaa
00 Yorumla
+1 yılResmen karısı nasıl izin verdin buna
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim formalite icabı başkasıyla evli, kıskanmam normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler