Kocamla sorunlarım olduğu için başka biriyle tanıştım, ve o kişi tanıştığımız uygulamayı kullanmamı aşırı derecede sorun ediyor. Evli olduğumu bildiği halde kıskanması normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTanıştığınız kişinin sizi kıskanması, kontrolcü ya da sahiplenici bir yapıda olabileceğini gösterebilir. Bir yandan, kıskançlık duygusu, bir insanın birine bağlandığını ve onu kaybetmekten korktuğunu gösterebilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta şu: Bu kişi, sizin evli olduğunuzu en başından beri biliyordu. Yani, böyle bir durumda bir beklenti içine girmesi ve hayatınıza müdahale etmeye çalışması, ilişkiye dair bazı dengesizlikleri işaret ediyor olabilir. Ayrıca şu soruyu da kendinize sormalısınız: Bu kişi, hayatınızda gerçekten bir gelecek vaat eden biri mi? Yoksa sadece şu anki duygusal boşluğunuzu doldurduğu için mi ilginizi çekiyor? Eğer kıskançlık bu seviyede baş gösteriyorsa, gelecekte daha fazla baskı ve kontrolcü tavır sergileyebilir mi?
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Değil tabii ki aklınca seni sahipleniyor. Senin evli olduğunu bile bile seni seviyorum diyip seni kıskanan adam güzel kardeşim ve seni kullanıp atacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani bir erkek yanındaki esc de olsa dibindeki insanı koruyup kollamak ister karşı tarafın şartları bildiği halde erkeklik iç güdüleri ters düşen hal hareket oksiyon olay yaşamak istemez iç dünyasında uzun vadede düşünüp inandığı gerçeği kısa vadede yaşadıklarına kendini inandırmak ister ve savaşır adamın yaptığı sadece kıskançlık değil sana yanlış anlıyorsun onun sana bu tutumunu
12 Yorumla
Soran1 yılAnladım gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim şarkı sözlerimde şuydu daha açıklayıcı olacak senin açından yaşadığın durum açısından
Kandırıyoruz kendimizi kandırıyoruz
Kendimize hep yalanlar söylüyoruz
İtiraf etmemiz gerekirse eğer
Bazı bazen yalanlarla bile mutlu oluyoruz
Yeryüzünde hiçbir insan yalandan mutlu olmadığı an yoktur bu gerçek değişmez
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç mantıklı düşünmüyorsun. Eşinle sorunlarını çözmek yerine işin kolayına kaçmakla bir hata yapmışsın. Toksik bir adam bularak başka bir hata daha yapmışsın. Bir gün bu adam eşine ulaşıp, "biz birbirimizi seviyoruz. Aradan çık." derse ne yapacaksın? "Sen beni eksik bıraktın. Ben de çözümü, eksik bıraktığını onda tamamlamakta buldum." mu diyeceksin?
105 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar bunu bile söylemez. İnkar eder.
- 1 yıl
@Papatyaadası Kocasinan bunu söyleyecek adam da boş söylemez. Delilli gider.
- 1 yıl
Aman seneryo seneryo kolay kolay bir erkek kocasına şantaj yapmaz öleceğini bulur. Benim dayım polis dayomdan duyyiruz biz ozellike erklekler söylemiyor şantaj yapani susturuyorlar bu ülkede çoğunun kendi çocuğu bile değil kardesimmsen ne diyorsun. ? Dna mecbur olsa varya cogunuzun cocugu başkasından çıkar. Herkes susuyor. neler dönüyor sizler burada delil diyorsun, u
- 1 yıl
@Papatyaadası Bak şu neler dönüyor konusuna katılıyorum. Ben de çok abuk subuk olaylar duydum. İnsan "Yok artık. Bu kadar da olmaz." diyor. Ama, evli bir kadınla birlikte olmaktan korkmayan, kocadan da korkmaz. Benzeri bir olay duymuştum da onun için söyledim. Adam kadının kocasına aradan çık demiş.
- 1 yıl
Normal.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
139Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersizliktir bu
01 Yorumla
Soran1 yılAy sus be
1 yılBende bu kafadan istiyorum 😆 , ya sen ciddimisin? Adamin kiskanmasi normal degil ama kocasini aldatan benide aldatir diye dusunuyodur adam. Benimlende sorunu olursa benide aldatir kafasi var..
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de evliyim ve evli kadınlarla olmuşluğım var. Sana asla karışmamalı. Zaten kısıtlanacaksan ne anlamı kalır ki. Kıskanç erkeklerden uzak durmalısın. Bu kıskançlık seni tam olarak ona adayamamana yol açar. Ayrıca başka erkeklerle yazışmanı vs mi yakaladı bu adam da seni kısıtlıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenzer durumdayim ama benimki sanal degil, kiskanclik hat safhada, ben de anlayamiyorum
113 Yorumla- 1 yıl
saplantılı biri değildir umarım saplantı haline geitirp sana zarar vercek davranışlar göstermeden çare bul bence, yol yakınken
- 1 yıl
ilişki var mı peki
- 1 yıl
Benide aldatir diye korkuyodur adam
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılKıskanması normal değil tabiki. Senin de başka erkekle konuşman normal değil. Eşinle aran ne kadar kötü olursa olsun aldatmaya hakkın yok. Boşan sonra ne yapıyorsan yap daha iyi
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. takıntılı birisi ve sana güvenmiyor bana gelen başkasına gider diye henüz amacına ulaşmamış. ve sen eşin ile aramızdaki problemleri anlatmışsın oda eşinin tam tersi davranıyor ki seni kendine çekebilsin...
10 Yorumla
1 yılBacim madem sorunların var ve baskasını sevıyorsun ınsan gıbı boşan kocandan sonra ne halt yersen ye evli bi kadina yakısmayan hareketler bunlar yapmayın boyle işler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl:))))))))))
Kocana yaptığını ona da yapma diye trip atıyordur o.
Şimdi sen kocanlasın ya. Kocanı boynuzladın sevgilini değil.
Ama uygulamadan başkası ile yazışırsan ya da daha ileri gidersen sevgilini boynuzlayacaksın.
Mantığınızı ……………00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşan diyenlerin anlayamayacağı bi sarmala girmişsin. Ve ne yazık ki haklı olarak kıskanır sonuçta bi ilişki yaşıyorsunuz
72 Yorumla- 1 yıl
Kafan mı iyi. Kocasına boynuzu dikiyorlar ne kiskanmasi. Kıskanmak değil elden kacirmaktan korkmak için ayak yapıyor. Yaş 30u geçmiş de hiçbir halttan anladiginiz yok
Cevap sahibi1 yılOk
Anormal evli bir kadın zaten başka erkekle yatıyorsa kocası onu doyuramıyordur.
Bende bir kaç evli kadınla cinsel hayatım oldu zamanın da mesela onların fb'idim
Hatta birisi tesettürlüydü o kadar güzel o kadar seksi ve o kadar istekliydi ki
içimden şunu diyordum; '' bu kadın keşke benimle evli olsa onu sabah akşam durmadan düzerim. Bu saf adam bu kadını nasıl doyuramaz '' diyordum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılYani normal sayılabilir kocadan karıdan kıskanılmaz çünkü onlar artık zararsız o kişi için araları iyi olsa zaten sen olmazdın ama bir başkasını bulmandan kıskanabilir 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKendi hariç Kocana her şey serbest ama başkası olmasın diyor. Zaten bu nedenle kocan dışında başkasına gitmedin mi? Hemen uzaklaş yoksa seni çok mutsuz edecek. Hangi uygulamadan bahsediyorsun?
10 Yorumla bunu da hiç anlamış değilim yani uygulamayı kullanmasan zaten tanışmayacaktınız. ve dolu bir kadınsın ki bu uygulamaya girmişsin. seni tek başına doyurabileceğine ne kadar da ikna olmuş gibi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılkendini fazla kaptırmış , ilerde seni saplantı haline de getirebilir, böyle insanlara karşı dikkatli olmak gerekir, hayını düzenini bozmak istemiyorsan yol yakınken tedbirini al derim
10 Yorumla Kıskanmak değil kaybetme korkusu canm yaa takıntılı erkek o. İlerde canını çok sıkar makul bişey bulup defet basindan
18 Yorumla
Soran1 yılDirekt engellesem mi her yerden
Soran1 yılDur bakalım yarın uydurcam bişeyler
Soran1 yılBitirdim ya
Soran1 yılSağol
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılKıskanır beni de çok kıskanırlardı yani değer veren kişiyi kıskanrı kim olursa olsun bu
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılPeki senin evli olduğun halde sevgili yapman normal mi
52 Yorumla
1 yılvay arkadaş vay arkadaş saçmalığa gel kızım kendine gel önce evlisin evli.. hiç birşeyin olmayan biri hayatına karışıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kişilik bozukluğu olan, sorunlu bir adam ve kocasını aldatan kişiliği bozuk bir kadın. Ne diyelim ki? Cevap olarak ne söylemeliyiz?
10 Yorumla
1 yılSeni bu ilişkiye iten şey ne oldu. Kocanda ne aradında bulamadın
16 Yorumla
Soran1 yılNeler neler.. anlatmakla bitmez
- 1 yıl
Kısa bir özet?
- 1 yıl
Bu tarz bir ilişkiye düşmemek için fikirlerini dinlerim
Soran1 yılCinsel tatminsizlik, kadınlık hislerimi köreltme, ilgisizlik, maddi manevi psikolojik fiziksel her türlü şiddet.. ve çok daha fazlası
- 1 yıl
Bişey sorabilir miyim bu konuyla alakalı. Burdan yazıp linç yemek istemiyorum ama
- 1 yıl
Sorduktan sonra engelle istersen 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peki sen evli olduğun halde sevgili yapmam normal mi !
111 Yorumla
Soran1 yılDeğil tabiki
Soran1 yılBoşluk hissi işte. İtiyo beni napim
Soran1 yılİleri gitmiyorum sadece sanal. Yüzeysel şeyler yani
Soran1 yılSonrası yok bu kadar
Soran1 yılÇok istedi zaten ama bu konuda aşırı iradeli biriyim. Ne çabalar ne ısrarlar gördüm yine de görüşmedim. Görüşmem de
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılBaşkasını bulup onu bırakırsın diye endişe ediyordur. Aranızda cinsellik de varsa daha da sıkıntı yapar
10 Yorumla Öncelikle uygulama ne? Seni niye başkasına kaptırsın ki seni kıskanmıyor sadece kullanmak istiyor
12 Yorumla
Soran1 yılEvli olduğumu bi süre gizledim baktım ciddiye biniyo iş bende söyledim. Söylemeden önce de aşırı kıskançlık yapıyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılKarşı tarafın doğrularından önce kendi doğrularını sorgulamalısın
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasına kaptırmaktan korkuyor, kendisi kullanıp kenara atacak. Sen de sevdiğinden kıskanıyor falan sanıyorsun, acınası bir hâldesin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyok o sadece benle konussun ben yapayım baskasına gitmesin diyo kocayı kabul ediyo ama bi baskasını kabul etmiyo :)
00 Yorumla
1 yılabla ne içtin allah aşkına bu kadar basit mii her şey esra erol seni bekliyor ya da yanlışın neresinden dönersen iyidir dön
00 Yorumla
1 yılBence ilişkini bitirmelisin ilerisi kötü olabilir bilgilerini sakın ama sakın verme yüz açık fotoda atma
00 Yorumla
1 yılÇünkü başkalarıyla da tanışma ihtimalin olduğunu biliyor ve eşine bunu yapan bana neler yapmaz diye düşünüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Evli kadinla beraber olmak yanlış onu geçtik evli o. punun kocası dışında birileriyle birlikte olması ağır k. e vaseliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe insanlar var Allah'ım
Varya Rabbime sığınırım sizler gibi ahlaksız olmaktan50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Kıskanması seni başkasına kaptırmak istemesinden kaynaklı
10 Yorumla
1 yılSen bu sitede ki 200 üncü örneksin bu konuda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Yok be doğru değil ama yeter ki idare edebilsin onu sevmek
10 Yorumla
1 yılBaşkasına verir beni unutur diye endişe ediyor seninle ne alakası var bu vaginal bir sorun 😁🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılkıskanması normal ama yaşamına müdahale etmesi anrmal
10 Yorumla Sorunlu bir tip uzak dur farklı sorunlar yaratır Ergen gibi o ney öyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılSorunlu olan insan ayrılır. Harun amca senaryo cok kotu begenmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal bende de öyle bende evliyim ancak sevgilim kiskaniyor fakat yapacak birseyim yok alisacak.
22 Yorumla- 1 yıl
Sebep ne
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNormal tatbiki sonuçta eşinden çok onun sayılırsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. FB İlişki olarak bakmalı.
Kıskanma sahiplenme olmamalı.
00 YorumlaAllah'ım ileride beni senin gibi iğrenç insanlardan saklasın yarabbim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılSacma flortte guven varsa ne grek var oyle seylere amac belli zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Kaç kurtul, deli midir nedir.
Sonra daha büyük bela olur başına.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Sacmalamayin ya artık
Leş gibisiniz evli kadınla birlikte olmak ne demek
Hiç mi migdeniz yok00 YorumlaBunu ciddiye alanlar var anlamadım ilgi çekmeye çalışan ergen isi bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle seyler gizli kapaklı yapılır normal bir şey mi gibi ne kadar rahat konuşuyorsunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılHangi uygulama? Saçma yani kıskanması. Erkeğin garip sahiplenme doğası işte.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fb ilişkisi değil ise normal diye düşünüyorum
01 YorumlaEvliler bile partner buluyor ben neden bulamıyorum aq
02 Yorumla- 1 yıl
Haklı bir sitem shddhdbd
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılSeni bulmuş kaybetmek istemiyor , onu bulduğun gibi başkasını da bulursun diye korkuyor
00 Yorumla Kafalar çeşit çeşit tabi
Var öyle insanlar ve genelde sorunlu oluyorlar00 YorumlaEvlisin diye herkesle takilmana musade mi etmesi lazim?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılHahahaha hem başkasının bahçesine gir hem bagciyi kiskan 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılKocan namına koyuyo sorun etmiyo başkası ile yazışman mı sorun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. İyice saçmalıyor desene... yani onun derdi acaba başkasıyla yatarsan onu birakirmisin kafası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
1 yılCiddimisin yok artık bu bağlanmış bence yoksa kiskanmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılYani benden sonra hemen başkasına gitmesin diyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAklı olan adam bu zamanda evlenmez düşünün deli gibi çalışıyorsunuz eşiniz o esnada otelde bir başkasıyla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaşlı başına ilişki yanlış ama kıskanma oluyor maalesef
153 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma bu soruyu düşününce yaşadıklarım örtüştü. Umarım sen değilsin 😅
Soran1 yılSen kimsin ki?
Cevap sahibi1 yılAynı durumu yaşayan biri 😅
Soran1 yılYok ben değilimdir bence
Cevap sahibi1 yılNerelisin yaş kaç
Soran1 yılSenin meslek ne?
Cevap sahibi1 yılSağlık diyeyim
Soran1 yılYokkkk değilsin o
Cevap sahibi1 yılBi an geç yazınca da düşünmedim değil 😅
Cevap sahibi1 yılSende mi aynı sebeplerden onlasın
Soran1 yılşu an konuşuyor musunuz?
Cevap sahibi1 yılŞimdi değil ama konuşuyoruz
Soran1 yılNerden tanıştınız
Cevap sahibi1 yılBurada
Cevap sahibi1 yılBen bişey sormuştum ondan sonra merak merakı getirdi derken öyle olduk
Cevap sahibi1 yılO yüzden sana da aynı sebepten mi onlasın diye sordum ☺️
Soran1 yılYalnız değilmişim. burada evli olup takılan bir sürü kadın var demek ki... Üzülüyorum halimize bi yandan
Cevap sahibi1 yılYani eşinizle yaşadıklarınızdan dolayı maalesef öyle..
Cevap sahibi1 yılBelki yanlış ama haklısınız da bi yandan
Soran1 yılOnun sorunu ne peki?
Cevap sahibi1 yılİlgisizlik ve daha ilerisi..
Cevap sahibi1 yılKS ne zaman ne yazdığımı banlayacak korkusuna yazamadım buraya pek ama konuşmak istersen açayım sonra istersen engelle sorun değil
Soran1 yılDaha ilerisi ne biraz açsan
Cevap sahibi1 yılİki dk gizliden çıkayım mı?
Soran1 yılBanlamaz yaa merak etme
Cevap sahibi1 yılBu gün iki ban yedim 😅😅
Soran1 yılHayır kendi hesabımdan yazmam
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin ama sonra engellerdin
Cevap sahibi1 yılYatak ilgisizliği ya da eksikliği mi denir artık
Soran1 yılPeki burdan tanıştığınıza göre sen onun burayı kullanmasını istemiyor musun?
Cevap sahibi1 yılİster istemez bi kıskanma duygusu oluyor da çok sıkmamaya çalışıyorm
Cevap sahibi1 yılBende eksik yanımı onda bulduğum için istemsiz o duygu oluyor
Soran1 yılPeki özel konular konuşuluyor mu? Veya görüşülüp yaşandı mı bişeyler
Cevap sahibi1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılZaten ordan başladı olay
Soran1 yılGörüştünüz yani
Cevap sahibi1 yılEvet görüştük. O bende ben onda eksiklerimiz bulup tamamladığımız için böyle olduk zaten
Soran1 yılÇocuğu var mı
Cevap sahibi1 yılHayır yok
Soran1 yılKaç yıllık evli
Cevap sahibi1 yıl6 sanırım
Soran1 yılÇocuğu yoksa boşansın ayrıca niye yok çocuk. İstemiyor mu olmuyor mu
Cevap sahibi1 yılOlmamış ve eşi de ilgisizmiş zaten
Soran1 yılAnladimm. Yaşı kaç onun
Cevap sahibi1 yılO kadar çok detay kurcalamadım aslında. Ki zaten nasıl bı duruma geldik ne ara oldu anlamadım bile. Sadece bi soru sormamla bu halde buldum kendimi
Cevap sahibi1 yıl30 o
Soran1 yılHmm anladım
Cevap sahibi1 yılGel işte istedini sor istedini cevaplayayım sen Karadeniz’desin ben Akdeniz de tanıma ihtimalim bile yok ☺️
Soran1 yılNerden biliyon lan 😂
Cevap sahibi1 yılYorumda gördüm :)
Cevap sahibi1 yılAçtım bak ☺️
Soran1 yılAz önce de açmıştın ama yazmam kararlıyım
Cevap sahibi1 yılPeki nasıl istersen
- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi