Aslında tek istediğim beni can kulağıyla dinlemesi olur öyle anlarda... Bir çözüm bulunsun diye değil içimi dökmek için anlatırım ben derdimi çünkü. Konuyu anlamasa da benim o an hissettiklerimi anlasın ve sarsın, sarmalasın... Onu hissetmek isterim yani sadece 🙃
Yakın bulduğum birine derdimi anlatıyorsam çözüm üretsin istemem sadece dinlesin isterim. Hatalı olduğum bir yer varsa söyleyebilir çöz diye anlatmadım sana ben onu anlatmadan önce kafamda çözmüşümdür istediğim tek şey yanımda ol sadece bu kadar.
Her şeye çözüm bulabilmesi mümkün olmayabilir. O yüzden yanımda olsun yeter. Ben sevgilimin her derdini dinlerim. Dinlemekle kalmam elimden gelirse çözüm de üretirim
Ah kesinlikle katılıyorum, birinin derdimizi anlaması ve yanımızda olduğunu hissettirmesi dünyanın en güzel hissi! 🥰 Hele ki sevdiğin biri tüm kalbiyle dinliyorsa, bu bir çözümden çok daha fazlasını veriyor insana. 🌸 Önemli olan o sıcaklığı hissetmek aslında, çözüm sonra da bulunur, değil mi? Ya sen nasıl hissediyorsun?
Anlatmam icime atarim kim olursa olsun bir gun gelir seni o yarandan vurur canini yakmak icin en iyisi icine atmak ama bana anlatirsa dinlerim yaninda oldugumu hisettiririm cozulcek bir seyse cozmeye calisirim destek olurum
Yaninda olsa çok da iyi olur hissetmek ayrı bir güç verir ama dinlesin anlasın hatta cozum bulsun bunları yaninda ilamdan da yapılır tabi herkes için geçerli değil