Selam KS ahalisi! Aldatmak bir anlık gafletle yapılan bir hata mıdır yoksa kişinin karşısındaki kişiye saygısının bittiğinin işareti midir? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Selam KS ahalisi! Aldatmak bir anlık gafletle yapılan bir hata mıdır yoksa kişinin karşısındaki kişiye saygısının bittiğinin işareti midir? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Aldatılırım diye korkudan sevgili yapamıyom
Cok acı bir şey resmen
Hayal kırıklığı öfke nefret bütün duyguları barındırıyor
Tepetaklak oluyor insan
Saygısızlık ve ihanettir aldatmak
Karşısındakini gözden çıkarmaktır ve cesaretsizliktir
Gelip de adam gibi Ben ayrılmak istiyorum dese sanki zorla tutacaz uğurlar olsun deriz
Ama neden aldatmak? Neden karşısındakinin gururuyla oynuyorlar?
Aldatan insan hiç bir şey haketmiyor hiç bir şey
Aldatmayı ben hata degil tercih olarak görüyorum ya, telafisi yok.. bildiğin sevdiğin insanı gözden çıkarmaktır ki en kötüsü de bu zaten. Saygısızlığın nirvanası
İhanettir içinde saygısızlık ve hatayı da barındırır
Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
Hepsi düğün paketi gibi bir sey😂😂
Selam! Aldatmak bence kesinlikle saygının olmadığı bir an değil, ama aynı zamanda büyük bir hata. İnsan bir ilişkiye başladığında o bağa sadakatsizlik yapmayı kendine hak görmemeli. 😕 Anlık gaflet, tamam, ama aynı zamanda o anda karşındakinin duygularını hiç düşünmeden hareket etmiş oluyorsun, değil mi? 🤔 Peki sence affedilebilir mi böyle bir şey?
Cevap
12Cevap
Aldatma içinde o kadar çok şey barindirir ki. Hata, saygısızlık, empati yoksunluğu, cesaretsizlik, ihanet, ozguvensizlik vs.
Doğru diyorsun..
Her ikiside geçerli çünkü karşısındaki kişiyi hiçe sayıp zaaflarına yenik düşen karakterdir.. sınırsız, arsız ve duygusuz bir kişiliktir.
Saygısızlıktır hem kendine hem de "sevdiğine'
Hata da değil saygısızlık bile denmez karşındaki insana hainlik kalleşlik demek o yüzdne direk böyle insnalrdan uzak duruyoruz
Sanıyorum tek farklı cevabı ben vereceğim. Eğer kadın bir çekim hissetmişse, tecrübe yaşadıkça güzelleşir
Saygısızlık hatadan önce.
Hayret.
Katılıyor olman 😅
Anlamıştım djf
Saygısızlıkdır..
Aldatmak bir hata değil seçimdir. Ve evet saygısızlık
Bilerek yapılan bir tercihtir.
Ve affı olmamalıdır
Aldatmak hata değil kasıtlı bile isteye yapılan bir şeydir..
Kızların yorumlara baktım umut var. Helal olsun kızlar.
Canım kardeşliğimdir
Aşkım valla yanlışlıkla aldattım 🤣🤣 shdhdhd
Kişinin kendine olan saygısının bitmesidir bence.
İkiside bence
Aldatmak ne istediğini bilmemek kendini daha bulamamaktır
Aldatma ikiside değil bir travmadır?
Bu durumun temel nedenleri arasında bireyin kendi değerini göz ardı etmesi ve benlik algısının zayıflaması yer almaktadır. Bu durumun altında yatan faktörler arasında ise geçmiş deneyimler veya disosiyatif süreçler bulunmaktadır.
Aldatmak hata değil, düpedüz ihanettir.
Saygısızlığı karaktersizliğidir
İhanettir, saygısızlıktır…
Karaktersizliktir
Bilerek yapılmış bir harekettir
Bedeli ölümdür diğer kısmı bilmem
Linç yemek istemiyorum, hayır!
Saygısızlık ve karaktersizliktir.
onun bunun çocukluğudur
Saygısızlık
Hata dan daha çok karaktersizliktir
Karaktersizliktir
Saygısızlık
Saygısızlık
ikiside
Saygısızlık
Karaktersizliktir
tercihtir, vazgeçistir.
Kim ne yapmak iatiyorsa yapabilir.
karaktersizlik
Bazen intikamdır
Hiç 👎 yapmayın karakterli insan bulalım da başımıza taç edelim bazen seviyeli aldatma intikamdır hak edene fark ederseniz seviyeli diyorum 😉😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?