hata bir şeyi yanlışlıkla yapmaktır siz ne düşünüyorsunuz?

Kesinlikle hatadır zeka yoksunluğudur resmen aldatılmanın ne adice bişey olduğunu kavrayamayıp empatiden yoksun bir şekilde başkasını aldatırlar. Hata değil diyenlerin hepsi sanırım kendileri aldatıldığında karşı tarafa olsun bu yaptığın hata değil iyiki beni aldattın diyecekler sanırım
hata affedilir yanlışlıkla yapıldığından aldatmak affedilmez çünkü hata değilidir bilinçli yapıyorlar.
ya o açıdan evet ama hatanın kelime anlamlarından biride suç, günah, kusur, kabahat olarak geçiyor şimdi hata değil deyince yanlış anlaşılma oluyo sanki onları savunmuşuz gibi. mesela bir yerdede hatanın anlamı şu : Hata: Bilinçli bir eylem sırasında, amaçlanan sonuca ulaşmada başarısız olunmasıdır. gerçekten çok anlamlı bir durum ve hani öyle hata değil denince o haklıymış izlenimi veriyo bana kalırsa o aldatan kişi hem hatalı hem karaktersiz hem salak valla sıralardım yani ne kadar kötü anlamlı sözcükler sarfetsek kadın veya erkek aldatan kişiye az bile karşıdaki insan nede olsa duygularını hiçe saymak ne adice bişe
haklısınız bence sonuçta aldatanlar her türlü suçlu :)
iyide hata yanlışlıkla değil bilinçli yapılan bir eylemdir, saçma bir söz
bu yüzden hata değildir diyor :)
yanlış oldu :) bilinçli yapılan bir şey nasıl hata oluyor
canım sözde aldatmak bilinçli yapılır diyor ve aynı zamanda hata değildir diyor. tezatlığı görmüyor musun?
bilinçli bir şekilde yalan söyleyince daha sonra hata yaptığını düşünüyorsun for examp.
iyide bizim hata dediğimiz şey farkında olmadan yapılan oluyor yani ben o anlamda kullanıyorum.
bilinçli yapılan bir şey benim için hata değildir.
farklı anlamlarda kullanıyoruz sanırım
olabilir :D
İsteyerek bilerek sevişerek alınan zevke ne zamandan beri hata oldu sanki cep telefonundan yanlışlıkla mesaj göndermiş gibi hata oldu diyor 😂😂
bu iyiydi :D
Ama öyle gerçekler değişmez
Arabanin onune bile bile atlamak kaza degil intihardir... :)
Cevap
32Cevap
aldatmak bir hatadır! hatayla aldatılmaz, bilerek isteyerek yapılır
kutucuğu hazırlayan anlatım bozukluğu yapmış
aldatmak aldatmak işte neyin hata olup olmamasından bahsedioz? tabikide hata
Hata, istemeden bilinçsiz yapılan bir şeydir. Bu yüzden aldatmak asla hata değildir, olamaz da!
Aldatmak sadece fiziksel olarak aldatmak da değildir.
Aldatmak hata değildir aynı zamanda.
bir anlık bişey değilki soyunup o yatağa girmek. O anı hazırlayan süreçte esas aldatma
Hatadir baska ne olabilir? Seven insan nefsine sevgisine askina sadik olur. Yok uykuluydum yok sarhostum yok o kizi sen sandim hayal gördüm bir anlik birseydi bunlari gec Dostum
insanı hayvandan ayıran güdülerin sıyılıp iş yapmasıdır
bence çok büyük bir hata dır hayatı için ve aldatmak şeref yoksulluğudur başka bişey demiyorum madem aldatacaksin kimseyle konuşmadan sevgili olmadan git başkalarıyla konuş i*nelik yapmasınlar
aldatmak tutkunun sadakati alt etmesidir bence. kimse kılıf uydurmasın.
Aldatmak nefsine yenik düşmektir. kutsal aile kavramını ayaklar altına almaktır.
hatadır tabıkı ama ıkıncı kez yapmak hatadan cıkar bılerek yapmısındır
kesinlikle katılmıyorum böye bir hata olamaz bahanesi bile yoktur net.
hata degildir! Neden girdin o koyuna hata oldugunu bildigin halde!
Hata degil karsindakinin pustlugu kisilik bozuklugu
Aldatmak için sevişmeye gerek yok. Burada birine seviyorum diyip orada başka biri ile samimi olmak da aldatmadır
Aldatmak kahpeliktir serrefsizliktir hata değildir
hata değildir isteyerek aldatılır :)
Aldatmak Or*spu çocukluğudur. Net.
vuhuuu
şimdi dağılın :D
Fotoğrafta ki yazı bence güzel özetlemiş.
aldatmak karakter yoksunluğudur..
Asla değildir. bir serefsizlik meselesi😉
aldatmak terk etmektir.
Yok canım ne hatası ya
hata değil kasıtlı yapılan bilerek yapılan olay
Hatadır
neden hatadır?
buda farklı bir bakış açısı
Aldatmak şuçtur.
hata olamaz
Kesinlikle doğru.
Sadakatsizliktir
bencede değil
pembe hata
karektersizliktir
Hatadır
Pisman oluyorsa hata
Hata değil yanlıştır
çok doğru
hata değildir
Tabiki hatadir
yanlıştır
hata değil
Sevgilin seni aldatır ozaman ınsallah yani sonrada hata değildi der artık
bak sen bilerek yanlış yapmış birine sen hatalı değilsin dersen adam /kadın kendini haklı sanar kelime anlamını koruyacam derken karşıdaki salak şerefsizin kendini haklı sanmasını sağlarsın. sana yamuk yapan hangi arkadaşının vs. yanına gidim bu hata değildi dedin tabiki hiçbirinin saçma olur çünkü.
ayrıca hatanın suç, günah, kusur, kabahat anlamlarıda var yani bu kişiler suçlu kabahatli günahkar oldukları için aslında birazda hata kelimesini hak ediyorlar kelimelerin çok anlamı olabiliyor. onu geçtim kollektif bir anlamı var bir kere yani toplumca , hata denince yanlış yapan insanlara hata yapmış hani bilinçliymiş bilinçsizmiş farketmez burada hatalısın kardeşim deriz direk biter sende eminimki sana yanlış yapan birinin yanına gidip sen hatalı değilsin dememişsindir dediiysen adam sana bitarafıyla güler valla hee he hatalı değilim aynen der :D
@persephone2316 bilerek mi anlamak istemiyorsun ben diyorum ki affetmem sen hala hata mevzusundasın
Evet hata kelimesine takildim cunku hatali degiller diyerek kelime anlamina vurgu yapmak isterken sanki onlari hakli cikariyi gibi bir anlamda cikiyo ve bu her şekilde sinir etti beni. Amcalarimiz dedelerimiz hatalisin derken onlara niye demiyoruz amca hata degil hata demek bilincsiz yapilan seylerdir ben bunu bilinçli yaptim diye demiyoruz veya ögretmenlerimiz ödev yapmadigimizda (bilerek) bize hatalisin cok kez dedi ve biz neden hocam o hata degol hata bilincsiz yapilan seylerdir ben odevimi bilerek yapmadim demedik hic vallla sonra buraya gelmis kelime oyunu yapiyoruz. Yani hata denince akla kotu seyler geliyo anladinmi hatali degil denince her turlu bir aklama oluyo ve bu sinir bozucu oluyo keline anlami acisindan dusunursen tamam ama hata ddgil dedikce bir sinir oluyorum
@persephone2316 hata değil
Yazma kabiliyetim fazla demekki uzun uzun yamişim farkinda olmadan. Neyse valla ister anlami bilincsiz anlaminda olsun yinede umrumda degil yanlis yapan hatalidir derim okadar. etraf salak insanlarla dolu zaten onlar düsunseler ne yazar bilincli demek beyne hakaret olur onlar bilincliykende bilincsizler her turlu hatali ve salaklar
Değildir
adiliktir
Hata degil
Ohalde sevgilin seni aldattiginda ona dersinko olsun bu yaptigin hata degil seni tebrik ediyorum iyiki beni baska bir erkekler aldatmissin bu hata degil dersin
@persephone2316 aynen oyle bu hata degil kardeşimsin derim defol git derim
Serefffsizsin demistim kardesim cikmis
ama bu hata değil deyince karşı taraf bunun felsefi açısını düşünmezki hata değil aa ozaman ben haklıyım der allah aşkına biri size bilerek kötülük yaptığında kaçına bu hata değil dediniz hiçbirine. hata değil denince her türlü olumlu anlamda gibi gözüküyo. birde ayrıca madem felsefi ve anlama dayalı bir yorum yapacaksakta hatanın anlamları çko fazla suç, günah, kusur, kabahat anlamlarıda var ayrıca bir yerdede şöyle geçiyor
Hata: Bilinçli bir eylem sırasında, amaçlanan sonuca ulaşmada başarısız olunmasıdır. yani türkçemizi biliyosun birçok anlamı var ve iğrenç bir insana sen hatalı değilsin dersen seni nasıl anlar az doğru dürüst söyle direk kendinin haklı olduğunu düşünür tabiki beno açıdan dedim
@persephone2316 hatali degildir kötü bir insandir.
karaktersizliktir.
karakter meselesi
Nokta tesbit
Kim diyor bunuu
Dogru
Hayir hata degil
Ozaman sevgilin seni başka bir erkekle aldattığındada hayır hata degil der artik ne güzel o seni aldatır sende onu
@persephone2316 ben kimseyi aldatmam ha sevgilim olur beni aldatirsa sktiri cekerim ne bok yerse yesin aldatmak hata degil bilincli yapilan bissy
Ya tabiki bilinçli yapılan bişey. Ama hata nin birden cok anlami var sadece bilmeden yapilan seylere degil suç kusur günah anlamida taşiyo. Yani hata degil diyerek sanki iyi bisey yapmislar izlenimi veriyosun yorumunda. Hata kelimesinin anlamlari birden fazladir ve kusur yanlis anlaminada gelir o kisi her turlu hata yapmistir zaten he onun disinda ahlaksizlik şerefszlik yapmistir ama hata yapmamistir deyince yanlis izlenim oluyo hata kelimesinin tek bir anlami yok hatanin dibini yapmistir o kisi bence
değil
Her şekilde
cahilliktirrr
aldatamk oçluktur
Büyük bir boşluk...
Nayir
ayy adiliktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar