Arkadaşlar 1 sene önce evlendim. Eşim olacak olan şahıs o kadar iğrenç biri çıktı ki. Evliliğim tam bir hüsran oldu. Bu şahıs başka kızların fotolarını gizliden gizliye çeken biriymiş. 3. Ayimizda telefonunu kurcalarken yakaladım. Asla o fotolara tekrar bakmadığını birini görünce çekme istediği duyduğunu söyledi. Benim yakaladigim albümde de aylardır başka foto koymamisti. Ben inanmadım ayrılmak istedim. Fotoları herkese göstermekle tehtid ettim. Şimdi durum o kadar karışık ki. Bu kişiyle hala beraberim ama mecburum. Ayrılmak için avukata verebileceğim param yok. Derdimi anlatabilecegim kimsem yok. Yalnızım. 23 yaşındayım aylardır psikolojim berbat durumda. Hala nasıl böyle biriyle beraberim diye kendime de çok kızıyorum. Hadi gideyim diyorum ama nereye gidicem? Mezunum isim yok gücüm yok. Köpek gibi iş arıyorum kendi ayaklarımın üzerinde durmak için ama yok yok. Kpss çalıştım tüm bu süreçte güzel bir puanda aldım ama olamuycak.
şu an onunla ilişkimiz de o yasinilan her şeyi unuttu. Benim tekrar hatırladığım zamanlarda yüzsüzce abartiyorsun diyor. Her gün ölmesini diliyorum. Bu kişi başarılı bir iş hayatı olan biri. İstese çok kolay iş bulmama yardımcı da olur. O da gayet farkında iş bulunca tekmeyi basacagimi biliyor.
Ne yapicam bilmiyorum.
Aynı şeyleri yaşasın istiyorum ama bu durumda bile sadık kalabilen biriyim.
şu an onunla ilişkimiz de o yasinilan her şeyi unuttu. Benim tekrar hatırladığım zamanlarda yüzsüzce abartiyorsun diyor. Her gün ölmesini diliyorum. Bu kişi başarılı bir iş hayatı olan biri. İstese çok kolay iş bulmama yardımcı da olur. O da gayet farkında iş bulunca tekmeyi basacagimi biliyor.
Ne yapicam bilmiyorum.
Aynı şeyleri yaşasın istiyorum ama bu durumda bile sadık kalabilen biriyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer