Bi türlü bişeylerin olmaması?

20 yaşındayım yakında askere gidiyorum kayseri gibi kızların egosunun , kibirinin çok fazla olduğu memlekette yaşıyorum çok ciddi ilişki denemem bi kaç kezde basit ilişki denemesi yapdım ama karşı taraftan tabiri caizse * yedim. Maraz ali deyimiyle “düzenli manita” denemesi yapdım tipimin yerinde olduğunu giderimin olduğunu düşünüyorum nizami alkolsuz işinde gücünde “profesyonel satışçıyım” bir hayatım var. En son bi kızla bi uygulama üzerinden tanıştık o hanfendide kayseride yaşıyor bu arada ikimizde sohbeti baya sarmıştık. En son baktım 1 2 aydır konuşuyoruz ertesi gün ne yapıcağını sordum dershaneye gidiceğini söyledi bende eğer isterse dershaneye benim bırakabileceğimi o arada bi kahve ısmarlarım dedim o da teşekkür ederim daha yeni tanıdığım biriyle buluşmak istemem dedi doğrusun dedim bu tutumu çok hoşuma gitmişti bilmiyorum aşk gerçekmi ama bu lafından sonra galiba aşık olmuştum ertesi gün günaydın yazdım günaydın yazmış napıyosun yazdım günlük başama sohbetimiz bu arada otobusteyim yazmış genelde sen napıon diye sorardı ama aormadı otobusteyim yazdıkdan sonra engellemiş neden böyle oluyor bi türlü hiçbir kız bana bağlanmıyor ya da satmıyor olm bu kızlar kekolarla falan konuşabilen kişiler ne anlıyorlar başlarını belaya sokacak insanlarla konuşmaktan çok merak ediyorum kızlar size soruyorum ben nerwde hata yapıyorum nereyi düzdltebilirim lütfen bi anlatın

lütfen ricam sizden zamanla gelir falan demeyin gelmiyor

Bi türlü bişeylerin olmaması?