Merak ettiğim bir şeydir. Hani yakarsın vs. birşeyler olur kimyası değişir falan ama.
Peki madde tam anlamıyla yok olur mu?
Peki madde tam anlamıyla yok olur mu?
Yok olur derken kastettiğin gözden kaybolmaksa, evet yok olur. Ama gerçek anlamda hiçbir zaman yok olmaz, enerjiye dönüşür..
O vakit madde üretilemezde. Bizim tek yaptığımız maddelerin hallerini , kimyasını değiştirmek.
Peki bu maddeler nerden geldi birden nasıl var oldu?
Evet bir madde nasıl olurda hiç birşey yokken aniden var oldu anlamıyorum bir türlü :S
olmaz. sadece hal değiştirir işte. yine bu evrende kalır hep :D
O vakit madde üretilemezde. Bizim tek yaptığımız maddelerin hallerini , kimyasını değiştirmek.
Peki bu maddeler nerden geldi birden nasıl var oldu.
evet yoktan hiçbişeyi var edemezsin zaten.
o da yüce yaratıcının işi. evren sırlarla dolu işte.
işte sorun orada. Zincir eksik kalıyor. Bir sonsuzluk hakim , beynim patlamak üzere bu konuda anlamıyorum. Nothing ya hiç birşey , sıfır , nasıl yokken bir şey var oldu. Bak herşeyi geçtim toz taneciği dahi olsa binlerce madde oluştursun diyeceğim.
Toz taneciğini nasıl oluştu anlamadım.
Bak dostum bunun mekanizmasını gerçekten öğrenmek ve tanrının olup olmadığından emin olmak istiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama bunu dünya tarihinde hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz çünkü bu bir imtahan. İnanç güvenmekle ilgilidir var olduğuna güvenirsin veya güvenmessin özgür iradenle seçim yapma hakkım var.
Yok olmaz
Cevap
1Cevap
Madde enerjiye dönüşür evrende enerji asla kaybolmaz ;)
Peki bu maddeler nerden geldi birden nasıl var oldu?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar