Çok inatçı biri nasıl özür diler?

Veya diler mi? Konu çok karmaşık. O kadar karmaşık ki ayrıca bir kız aşk için kötü şeyler yapar mı? Mesela elde edemediği birine iftira atar mı? Onu insanlara kötüler mi? Yapsa da neden yapar? Eline ne geçer? Yorumlara!

Güncellemeler
8 ay
Konuyu anlatıyorum, iki tane kız arkadaşım var. Bir tanesi zor zamanlarında bir kızla tanışmış. Kızla teselli olmuş. Kız buna baya iyi davranmış. Arkadaşım terslemiş, kız alttan almış. Psikolojik yaklaşmış kıza. Empati kurmuş. Arkadaşımda pislik çıkarmış. Daha da kötü yaklaşmış. Hayatında istememiş. Ailesinin evine kadar gitmiş, kızınız beni rahat bıraksın diye.
Sonra işte bu arkadaşım, diğer arkadaşıma durumu anlatmış. Böyle biri var demiş, beni yalancı çıkardı. Gel buna bir iftira atalım.
Güncellemeler
8 ay
Dikkat et demiş, kız akıllı, salağa yatıyor. Arkadaşımda merak etme o iş ben de demiş. Plan işliyormuş. Gitgide bu kıza aşık olmuş, iyiliğine, şevkatine. Kızda ona karşı hissetmiş bir şeyler derken kız oyuna geldiğini anlayıp hayatında biri var gibi yaklaşmış. Arkadaşımda dayanamamış, basmış iftirayı. Beni rahatsız ediyor diye. Herkesin önünde dışlamış bunu. Sonra da pişman olmuş ama ne fayda.
Çok inatçı biri nasıl özür diler?