Sevgilimden ayrıldım ve kim suçlu anlamadım?

Arkadaşlar iyi günler. Öncelikle eski sevgilimle kavga ettik ve kavga olayını anlatıyım. Kız eski hayatından bi olay anlattı benim sinirlenceğimi bilrek ve bende şakasından kızdım ve neyse dedim. Sonra kız bir anda ben yiyişsemde seni bağlamaz dedi. Bende bi kaç kere sordum yaptınmı diye. Cevap vermedi sinirlendim aradım küfürler halaretler etti. Evet yaptıysamda seni bağlamaz falan dedi. Sonra evet yaptım dedi. Ve ben yine alltan alırken o£rs# cocu dedi ve engelledi hakaretler etti engelledi. Sonra başka yerden yazdım ordanda engelledi. Ardından ortak arkadaşa anlattım olayı ve arkadaş bana bi foto attı. Kız gizli exlerim var diyo ve dalga geçmiş. Bende dayanamadım ağzıma gelen herşeyi dedim. O sırada bende @rsp dedim. Evet dememeliydim fakat burama kadar geldi. Ben alttan almaya çalıştıkça beni aşşağıladı küfürler etti. Sonra ben canım gibi gittim 2 ay boyunca kız affetsin diye uğraştım. Bi ara saldım kızı artık ve 5 gün sonra tekrar yazdı ben seni hiç unutmadım diye. Buluşalım dedi olur dedim. Gittim hem kendisine en sevdiği çiçeği hemde annesine gül aldım kadının bana öfkeli olduğunu bildiğim için. Neyse konuştuk ettik halloldu her şey dedim sarıldık falan. Ardından 2 gün konuştuk ama kız soğuk yapıyor hep. Sonra buluşalım dedim olur dedi ayarladık kız son bir saat kala ben gelenicem dedi. Ne özür diledi ne başka bir saat belirledi. Bende gidiyordum oraya. Dedi sen neden erken çıktın dedim 2 de buluşcaz. O dedi 3 te değilmiydi. Yok dedim. Hmm unutmusum dedi. Öyle işte devamında kavga falan ettik telrar yazdım ayrıldık. Sizce neden kız benim o kadar uğraşlarımı kabul etmedi ya da neden affettim diyip spnra tekrardan yok dedi. Ben kızın benden soğuduğunu ve bu kavgada bahanesi olduğunu düşünüyorum. Eğer direk engelleseydi her şey biterdi. Fakst öyle bişey yapmadı. Neden yaptı bunları sizce

Güncellemeler
9 ay
Bide arkadaşlar bu kız geri dönermi hani çok merak ediyorum. Bir de kendimin hatalı olfuğunu biliyorum çok uğraştım kız geri dömsün diye arkadaşlarıma danıştım seven insanbu kadar ufak bir kavgadan ayrılmaz dedi. İkinizde halsızsınız çözmeye yeltense çözülürdü dedi size mantıklımı
Sevgilimden ayrıldım ve kim suçlu anlamadım?