Sevgilim ile benim hatam yüzünden ayrıldık?

Merhaba arkadaşlar sevgilime bir konuda dürüst davranmadım ancak neden dürüst davranmadığımı bende bilmiyorum normalde geçmiş sonuçta der anlatırdım ama bir akıntıya kapılmış gibi hissediyorum o ana gittikçe de ve sonrasında anlatmak istediğimi söyledim bana dinleyeceğini söyledi olayların bir kısmını anlattım ama bir kısmını cesaretimi toplayıp anlatamadım çünkü korktum benden gideceğinden benimle yola devam edeceğine dair umut verdi ama bi akşam saati bir anda konuya girip beni istemediğini artık olmayacağını söyledi ama bunlar olmadan önce hatamı telafi edeceğimi ve herşeyi toparlayacağımı en güzel şekilde olacağımı söyledim çünkü hem çok seviyordum hemde gerçekten bana yakışmayan bir hatayı telafi etmek istiyordum çünkü haftalarca konuştum hatta yalvardım ama bana affetmeyeceğini söylüyor sizce gerçekten isteseydi veya da sevseydi hatamı telafi etmeme izin verirmiydi çünkü acı çekiyorum bir yandan bir yandan da istese afferdi diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden sizin aklınıza ihtiyacım var veyada herşeyi nasıl toparlarım lütfen yardımcı olun

Sevgilim ile benim hatam yüzünden ayrıldık?