Merhaba arkadaşlar sevgilime bir konuda dürüst davranmadım ancak neden dürüst davranmadığımı bende bilmiyorum normalde geçmiş sonuçta der anlatırdım ama bir akıntıya kapılmış gibi hissediyorum o ana gittikçe de ve sonrasında anlatmak istediğimi söyledim bana dinleyeceğini söyledi olayların bir kısmını anlattım ama bir kısmını cesaretimi toplayıp anlatamadım çünkü korktum benden gideceğinden benimle yola devam edeceğine dair umut verdi ama bi akşam saati bir anda konuya girip beni istemediğini artık olmayacağını söyledi ama bunlar olmadan önce hatamı telafi edeceğimi ve herşeyi toparlayacağımı en güzel şekilde olacağımı söyledim çünkü hem çok seviyordum hemde gerçekten bana yakışmayan bir hatayı telafi etmek istiyordum çünkü haftalarca konuştum hatta yalvardım ama bana affetmeyeceğini söylüyor sizce gerçekten isteseydi veya da sevseydi hatamı telafi etmeme izin verirmiydi çünkü acı çekiyorum bir yandan bir yandan da istese afferdi diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden sizin aklınıza ihtiyacım var veyada herşeyi nasıl toparlarım lütfen yardımcı olun
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, hata yapmak insan olmanın bir parçasıdır. Hepimiz zaman zaman korkar, bazen yanlış kararlar alır, bazen de söylememiz gereken şeyleri susarız. Bu sizi kötü biri yapmaz. Sevgilinize karşı dürüst davranmadığınızı söylüyorsunuz ve bu durumun nedenini kendiniz bile anlayamıyorsunuz. Bu aslında duygusal bir kilitlenme. İnsan bazen kaybetme korkusuyla en doğal davranışlarını bile bastırabilir. O an sizi bir akıntı gibi içine çekmiş olabilir. Geçmişinizle ilgili bir konuyu dürüstçe anlatmak isterken, korku, kaygı ve belki de suçluluk duygusu size engel olmuş. Bu çok insani bir durum.
Sonrasında hatanızı fark etmişsiniz, anlatmak istemişsiniz, hatta bunun için çabalamışsınız. Sevgiliniz ise size dinleyeceğini söylemiş ama sonrasında konuyu kendisi açıp sizi istemediğini belirtmiş. Bu oldukça ani ve kırıcı bir durum. Ancak onun açısından da bakmak gerekirse, belki de güven duygusu sarsıldı ve bu kararı almakta zorlandı ama sonunda kendi duygularına göre hareket etti. Sizin telafi etme isteğinize rağmen size bir şans vermemesi elbette acı verici ama bu onun sevgisizliği anlamına da gelmeyebilir. Kimi insanlar için bir kez kırılan güven bir daha tamir edilemez hale gelir. Bu sizin değersiz olduğunuzu göstermez. Sadece onun kırılganlık sınırı farklı olabilir.
Şimdi asıl mesele şu. Siz ne hissediyorsunuz ve bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz. Evet, onu seviyorsunuz, çok da çaba göstermişsiniz. Ama bazen ne kadar uğraşırsak uğraşalım, karşı tarafın da bizi istemesi, affetmeye gönüllü olması gerekir. Sevgi sadece bir tarafın çabasıyla sürdürülemez. Eğer o sizi gerçekten sevseydi affeder miydi, sorusunun net bir cevabı yok. Kimi insan çok sever ama yine de kendini korumayı seçer. Kimi insan affetmeyi kolayca başarır. Bu kişilik meselesidir. Belki sizi sevdi, belki hâlâ seviyordur ama kendi içinde güveni tekrar kuramayacağına karar vermiştir.
Şu anda yapabileceğiniz en sağlıklı şey kendinize odaklanmak. Onun kararını değiştirmeye çalışmak yerine, kendinizi toparlamak, bu yaşadığınız olaydan ders çıkarmak ve kendinizi geliştirmek en doğrusu olur. Zamana bırakın. Belki bir gün tekrar yollarınız kesişir, belki de her ikiniz için de daha iyi bir hayat ayrı ayrı mümkündür. Ama ne olursa olsun, şu an yaşadığınız acı geçici. Bunu unutmayın. Kendinizi suçlamak yerine, hatanızı kabul ettiğiniz için kendinize biraz şefkat göstermeyi deneyin. En büyük iyileşme böyle başlar.155 Yorumla
Soran1 yılGerçekten o kadar rahatlatıcı ve insana moral olacak şeyler yazmışsınız ki yazdıklarınız bana bir dayanak oldu ve çok da mutlu etti bu günlerimde o yüzden çok çok teşekkür ediyorum eğer bana kalırsa ilişkimize bir şans verip yeniden eskisi gibi değil eskisinden daha iyi olacağımızı ona kanıtlamak isterdim aslında bizi bu duruma sokan bir insan özümde olmadığını göstermek ve tamamen bir boşluk içinde kaybolduğumu hissettim öncelikle zaten bana herhangi birisiyle bir cinsellik geçmişim olup olmadığını sordu ve gerçekten olmamıştı ama bu sevgilimle oldu ve bana inanmadı bir sonra ki konuda neredeyse korona zamanı benimle konuşan ve sürekli beni tehdit eden birini engel listemde görüp bana sorduğunda benim bilmiyorum demiş olmamdı ama inanın ki daha önce birisiyle bir cinsel geçmişim olmadı ve buna kendisi inanmadı bu en son ki engel olayında her şey patladı dediğiniz gibi kendimi garip hissettim ve tamamen akıştan çıkan bir cümleydi bilmiyorum kelimesi bilmiyorum dedikten sonra bile niye böyle bir şey dedim diye kendimi suçladım diğer yorumlarımı okudunuz mu bilmiyorum ama ilk konuştuğumuz zamanlar benim telefonuma kendisi rahat rahat bakabiliyordu çünkü ondan saklayacağım hiç bir şey yoktu ortada ama kendisi için aynı şeyi söyleyemezdim yıllar önceki arkadaşım dediği kadının spor salonunda fotoğrafları vardı bir sürü onları sildi ve sonrasında biraz zaman geçtikten sonra o kadının arabadan atlayarak öldüğünü söyledi bunun doğruluğunu bilmiyorum sonrasında çok önceden konuştuğu kişilerle olan mesajlarını tamamen temizledi yani benim hiç bi şekilde onun eski mesajlara falan ulaşmam mümkün değildi görmeni istemediğim şeyler var diyerek temizlediğini söyledi
Soran1 yılama benim hep aklımda madem geçmiş senin için bu kadar önemli ben niye senin anlattığın kadarını biliyorum diye kendi içimde savaşıyordum çünkü biliyordum ki bunu ona sorsam üste çıkardı en son ki bu en son olay patlamadan önce terasta telefonumu eline aldı tabii ki benim kafam da bir art niyet olmadığı için gayet rahatım o çocuğu sordu bilmiyorum bilmiyorum dedim ben de senin telefonuna bakmak istiyorum o zaman dedim
Soran1 yılsandalyedeyken geldi benim yanıma oturdu ben çok azıcık baktım sonrasında elimden aldı kapatıp bacağının arasına koydu ama o an insan canım gibi bakıyor yani ve ayrıyeten belirtmek istediğim şey de şu benden önce 4.5 yıllık bir ilişkisi olmuş ve bazı olaylar veya tartışmalar olduğunda bana eski ilişkisinden örnek veriyordu
- 1 yıl
İlişkinizin içinde bulunduğu durum gerçekten ağır ve karmaşık. Böyle derin güven sorunları yaşandığında, sadece sevgiyle bir şeyleri düzeltmek ne yazık ki yeterli olmuyor. Siz dürüst olmaya çalışmışsınız, kendinizi açmışsınız ama karşı tarafın size inanmayışı, geçmişi gizlemesi ve sizi sürekli sorgulaması ilişkiye derin bir yara vermiş. Güven kaybı, bir kere sarsıldığında tamir edilmesi çok zor bir şeydir. Üstelik sevgilinizin eski ilişkisinden getirdiği kıyaslamalar ve geçmişindeki travmalar da bu yarayı büyütmüş.
Her iki tarafın da açık, samimi ve sabırlı olması gerekirken, bu süreçte birbirinizi daha çok yıprattığınız ortada. Siz çabalıyorsunuz ama karşılık bulamamışsınız. Bu da sizi daha da yalnız ve çaresiz hissettiriyor. Elbette sevgi önemli, ama sevgi tek başına yeterli olmuyor. Güven olmadan, karşılıklı anlayış ve saygı olmadan ilişkiyi sürdürmek çok zor. Bu kadar derin sorunlar varken, yeniden bir araya gelmek ve eski sağlamlığında, hatta daha iyisiyle devam etmek gerçekçi görünmüyor.
Zamanla, yaşadıklarınızın acısı azalacak ve kendinize olan güveniniz tekrar yükselecek. Bu süreçte kendinize şefkat göstermek, kendinizi suçlamaktan vazgeçmek önemli. Belki yollarınız bir süre ayrı kalmalı ki, hem siz hem o, kendi iç dünyanızdaki sorunları çözebilin. Bazen ayrılık, iyileşmek için en iyi başlangıç olabilir. Her şeyden önce, kendinizi korumanız ve değer vermeniz gerekiyor. Böyle karmaşık bir durumda, ilişkiyi devam ettirmekten çok, kendi iyileşme yolculuğunuza odaklanmak en sağlıklı seçenek gibi görünüyor.
Soran1 yılFazlasıyla haklısınız ama o insanın içinde ki bir nebze umut ayakta tutuyor sanki ama sizlerde bir karşı cins olarak benim hatam zaten başlı başına belli ama böyle hareketlerde ve muamelede bulunması doğrumuydu ve baktığınız da ne anlam çıkarıyorsunuz sonuçta siz de bir erkek bireysiniz erkek erkeğin halinden anlar derler az çok bu konuda sizin yorumunuzu da almak isp
Soran1 yılİsterim
- 1 yıl
İçinizde kalan o umut çok değerli, anlıyorum. Ancak bazen karşımızdaki kişi ne kadar sevsek de, kendi sınırlarını koymak zorunda kalabilir. Hatanızın farkında olmanız önemli, ama onun size gösterdiği tepkiler de kendi duygusal sınırlarını koruma çabası olabilir. Erkek erkeğin halinden anlaması meselesine gelirsek, her insanın olaylara tepkisi farklıdır ve kimse aynı şekilde davranmaz. Bu yüzden karşı tarafın tutumu, onun da yaşadığı acıyı ve güvensizliği yansıtıyor olabilir. İletişimi zorlamaktan çok, belki de şu an en iyisi biraz mesafe bırakmak ve kendinize zaman tanımak. Zor olsa da, bazen en doğru adım biraz uzaklaşmaktır. Böylece ikiniz de ne hissettiğinizi daha net anlayabilir, belki de ilerisi için daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz.
Soran1 yılEvet haklısınız ancak benim herşeyime o bu kadar rahat ulaşabilirken ben neden onunkine bakmadım ve bakamadım o gün neden elimden çekip aldı telefonu neyi görmemi istemedi o an ve en ufak bir olayda eski ilişkisinden örnekler vermesi doğrusuydu bu arada önceden böyle olaylar olmadan herhangi bir tartışma meselesinde de sürekli yorgunum veyada 2-3 kere beni sal ayrılalım diyordu yani aslında buraya kadar benim çabamla da geldik diyebiliriz ilk ayrılalım dediğinde evet deseydim burada olmazdık biliyordum ve ben hep bir şey olduğu zaman dinler ve dinlenilmek isterim o hep sessiz kaldı uzatma vs diyerek yani bu saate kadar her tartışmada da ben suçlu olamazdım ama o öyle hissettiriyordu
- 1 yıl
Bunları düşündüğün sürece kendini yıpratırsın canısı, sil, geç ve kendine odaklan. Unutma, her şey seninle başlar! Ve ne olursa olsun, her zaman en iyisini hak ediyorsundur :)
Soran1 yılYani biz eğer şuana kadar ufak da olsa büyükte olsa tartışdıysak 10 konunun 9nda suç benimdi ama düşündüğümde de hep özür dileyen tarafın ben olmasını düşünmüyordum
Soran1 yılEğer o böyle bir hata ile çıksaydı karşıma benim onu sindirebileceğimi onu çok sevdiğim için affedeceğimi söylüyordu ve emindi sevgimden kendisi hep bunu derdi, ve bende hep sevince böyle oluyor kabul ediyorsun zor da olsa kabulleniyorsun çünkü birlikte olmayı isteyen insan aldatılmak dışında herşeye rağmen devam ediyor devam etmek istiyor ve affediyor derdim
- 1 yıl
10 konunun 9'unda suç senin asla olamaz. Özür dileyen taraf sürekli sen olamazsın. Karşındaki müthiş bir narsist ve manipülatörmüş, seni sürekli manipüle etmiş. Kurtulduğun için git soğuk su iç ve şükret hahaha :D
Soran1 yılEski ilişkisinden bahsetmesi örnek vermesi beni içten içe çok yaralıyordu o benim geçmişim ile alakalı bi kaç olaydan sonra çok derin olarak araştırdı en ufak şeyleri bile problem etti ama ben onun kadar araştırmadım araştıramadım çünkü telefonunda bu ne diyebileceğim bir şey kalmamıştı
- 1 yıl
İşte, narsistmiş. Narsistler bencil olur, karşı tarafı düşünmez. Seven insan, saygı duyar. Saygı duyan insan da, eski ilişkisiyle kıyaslamaz, bahsetmez, örnek verme.
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsunuz ve düşündükçe yapbozun parçaları tek tek kafamda oturuyor sizinle konuşurken de Allahım varmış senin bir bildiğin diyorum kendi hatama ve pişmanlığıma o kadar odaklanmışım ki bana yapılanları göz ardı etmişim
Soran1 yılBeni bugün ayağa kaldıran şey siz oldunuz şu an da
Soran1 yılÇünkü ağzı gerçekten çok iyi laf yapan birisi ikna kabiliyeti mükemmel bir anda insan kendisinden bile soğur öyle manipülatörmüş hemde
- 1 yıl
O zaman, hayatındaki yeni sayfayı kutluyoruz hahah :D Şimdiden yeni sayfan hayırlı olsun :)) Sıkma canını, unutma her zaman senin için en mükemmeli sensin :))
Soran1 yılSizin sayeniz de kutluyoruz diyebilirim umarım zamanla da ona karşı soğurum ve soğukluğum devam eder belki bilmiyorum tekrardan yollarımız kesişir vardır bizim de kaderin hakkımızda yaptığı bir plan
- 1 yıl
Böyle biriyle yolunun kesişmesini isteme. Soğumaya devam et, hala yol kesişmesi diyorsun...
Soran1 yılHahahha o kadar haklısınız ki kendimi garip hissediyorum doğru söylüyorsunuz böyle biriyle yollarım neden tekrardan kesişsin
Soran1 yılBu arada instadan takipleşiyoruz kendisi Story atmış mutlu bir şekilde 😃
Soran1 yılDemek ki o kadar da önemli değilmiş onun için her şey daha 2-3 gün oldu
Soran1 yılKendimi de bi yandan daha fazla nasıl soğutabilirim diye düşünüyorum ya da bu zaman hızlı geçsinnn
- 1 yıl
İnsta'dan da takipten çık, niye bakıyorsun ki hikayelerine? Normalde ilişki koçuyum, bu saatte danışanlarıma bile seans vermiyorken sana seans verdim. Şimdi yapman gereken tek adım kaldı. Onu İnsta vb her yerden silip çıkarmak.
Soran1 yılGerçekten o kadar belli ki ilişki koçu olduğunuz böyle bir seansı unutmam fazlasıyla zihin rahatlatıcı ve etkileyiciydi belki de bazı kötü olayların olmamasına vesile oldunuz çünkü bu tarz şeyler insanı hep ona sürüklüyor özellikle arada keşkeler ve pişmanlıklar varsa siz beni o kuyudan çekip aldınız o yüzden çok teşekkür ederim 🥰
Soran1 yılBirde o çıkmadığı için bende çıkmamıştım
Soran1 yılAma o böyle mutlu bir hikaye atabiliyorsa benim ondan eksiğim ne değil mi
- 1 yıl
Her zaman. Kendini kötü hissedersen hiç çekinme. Bir kişinin iyi ki ya da duası olabilmek bile beni mutlu eder. Rica ederim. Kafana takılan başka şeyler varsa söyleyebilir, çekinmeden sorabilirsin. Ne kadar bildirim gelirse gelsin, elimden geldiğince yazar, cevap veririm.
- 1 yıl
Parça parça yorum olunca kafam karışıyor :D Tabii ki, ondan eksiğin yok, fazlan bile var.
Soran1 yılTabii ki gerçekten kendimi kötü hissedersem sizlerden akıl almak beni kendime getirecektir sizlerde bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim gece rahat uyuyabileceğim biraz
Soran1 yılUmarım her şey gönlünüzce olur🥰🥰
- 1 yıl
Rica ederim, her zaman. "Rahatsız olur mu acaba" diye düşünme lütfen. Senin de her şey gönlünce olsun :)
Soran1 yılÇok teşekkür ederimmm 😇🥰
- 1 yıl
Rica ederim :)
Soran1 yılŞimdi de kendisi yıllık izine çıktı arkadaşlarıyla tatile gidiyormuş iş yerinde ki farklı biriyle konuşmuş ona söylemiş ortamda konuşulurken duydum zaten durup durup da yıllık izine çıkmadan önce bu olayı patlatması da ayrı bi gariplikti
- 1 yıl
Ben sana onu İnsta'dan falan sil demedim mi?
Soran1 yılİnstagramdan görmedim ki
Soran1 yılİş yerinde ki arkadaşlar söyledi
- 1 yıl
Arkadaşlarına söyle sinir etmesinler, onun konusunu sana açmasınlar
Soran1 yılYok bana açmadılar ortamda konuşulurken ben duydum bizim sevgili olduğumuzu kimse bilmiyor
Soran1 yılYaptığı hareketin sizce anlamı ne ki
Soran1 yılKendimi soğutmak istiyorum daha fazla
- 1 yıl
Kendine birini bulmuş işte. Bu da demek oluyor ki seni aldatıyor. Yorumdan chat yapar gibi parça parça yazma, kopukluk oluyor.
Soran1 yılYıllık izine çıkmadan öncede bana olmuyor demesi galiba planın bir parçasıydı bu arada gece mesaisinde çalışıyorum mobilya sektöründe az önce burada ki arkadaşını aradı mağaza da ki bi temsilci satış ile alakalı yardımcı olmuş ve bana bi yemek borçlusunuz Hakan bey demiş, Hakan bey (eskili sevgilim) de ayıp ediyorsunuz üstüne tatlı da ısmarlayayım demiş
- 1 yıl
Konuşurken de defalarca aldatıyormuş demek ki... bu kadar rahat olan her şeyi yapar. Bu arada 43 tane yorum oldu. Hoş görünmüyor bu kadar yorum
Soran1 yılEvet haklısınız
- 1 yıl
Kusura bakma dinlemek isterdim de, manas destanı gibi oldu yorum :D
Soran1 yılEstağfurullah haklısınız
- 1 yıl
Beni biri takip etti o sen misin?
Soran1 yılYok hayır ben değilim
- 1 yıl
Tamam. Senmişsin gibi konuştu. "Sorusunu cevapladığım kişi misin?" dedim, "evet" dedi :D İnsanların direkt gelip tanışmak istemeye cesaretleri de kalmamış, sorulara verdiğim cevaptan, soru sahibiymiş gibi yapıyorlar. Çok garip...
Soran1 yılHahaha doğrudur ama kullanmıyorum pek artık instagram, tesadüf gibi denk gelmiş biraz
- 1 yıl
Yo yo, buradan yazdı.
- 1 yıl
Yani bu sitenin özelinden yazdı :D
Yapay Zeka Cevapladı
Burada üzüntünü ve kafanın ne kadar karışık olduğunu hissedebiliyorum, gerçekten zor bir süreçten geçiyorsun. Bazen insanlar sevilse de bazı kırıklar onları geri dönüşsüz yapabiliyor. Telafi etmek istemen çok değerli; ama bazen karşı tarafın kendi duygularıyla da baş etmesi gerekiyor. Belki de biraz zamana ihtiyacı var. Şu an kendini çok suçlama; insanız, hata yaparız. Sen duygularını açıkça anlattın, elinden geleni yaptın. Şu anda lütfen önce kendine özen göster, biraz zamana bırak. Kalbini iyileştirmek için kendine şans tanı. O da zamanla kararından emin olur. Sana sımsıkı sarılıyorum!🩵
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yalan söylediğini biliyor? Geçmişin yüzünden mi ayrıldı tam net cevap ver
014 Yorumla
Soran1 yılEvet ve öncesinde birisiyle herhangi bir cinsel geçmişim olduğunu sordu gerçekten de kimseyle olmamıştı ama buna da yalan söylediğimi düşünmüştü öncesinde
- 1 yıl
Bi kere yalan söylersen, diğer doğrular da yalan gelir haliyle
Soran1 yılEvet öyle gelir ama ben herşeyi bıraksaydı telafi edecektim zaten telafi etmem için şans verip beni o saate kadar öpüp koklaması sanki gerçekten affeder gibi davranıp bi anda yüzüstü bırakması duvara çarpar gibi oldu
- 1 yıl
Biraz alan tanı, hazmetmesi zaman alacaktır. Seviyorsa gelir zaten
Soran1 yılVe şu da vardı o benim canı istediği zaman telefonuma rahat rahat bakabilir en küçük noktasına kadar bakabilirdi ama ben onunkine onun kadar rahat bakamazdım bir keresinde geçmişte konuştuğu insanlarla mesajları vardı bakmak istedim göstermedi fotoğrafları ve mesajları temizlediğini görmemi istemediğini söylemişti temizledikten sonra da bi kere bakmak istedim biraz baktıktan sonra elimden alıp kapattı bacağının arasına koymuştu
- 1 yıl
Demek ki sakladığı şeyler var, seni de bahane etti.
Soran1 yılBaktığım zaman ona o hareketi konduramadım ama sizlere öylemidir sakladığı birşeyler mi vardı ben bahaneliydim veyada birşeyler onun işine mi geldi atıyorum telefonuna bakıcak olursam hemen yanıma gelir neye baktığıma bakardı
- 1 yıl
Var işte bir şeyler. Yoksa neden böyle davransın, tamamen bahane etmiş.
Soran1 yılDoğru söylüyorsunuz bunu o an fark edememiştim ama şu an azıcık da olsa ferahladım diyebilirim şu an çok seviyorum her şey eskisinden daha iyi olsun istiyorum ama yok dedikçe ne yapacağımı bilemiyorum bana lütfen yardımcı olur musunuz bu konuda
- 1 yıl
Zorladıkça geri tepecek. O yüzden sal, tek tavsiyem bu olur sana. Belki başkası bile vardır hayatında, senden telefon saklıyorsa
Soran1 yılVe sizce onu unutabilirmiyim pişmanlığım yüzünden unutamayacağım ömür boyu bu acıyla yaşayacağımı düşünüyorum daha yeni olduğu için mi bu kafanın içerisindeyim bana yol gösterirseniz iyilik ederseniz gerçekten iyi değilim günlerdir 😔❤️
- 1 yıl
Hatayı fark ettin mi? Süper. Dersini aldın mı? Daha da süper. Bundan sonrası kendine merhamet gösterme zamanı. Çünkü herkes hata yapar. Bu yüzden pişmanlık hissetme. Herkesin hataları vardır, hayat bu her şey olur. Yapmam dersin yaparsın, şaşmam der şaşarsın. Yaşadığımız sürece hatalarımız olacak. Önemli olan, ordan alman gereken dersi alıp tekrar yapmaman. O yüzden bu suçluluk duygundan kurtul önce.
Acının içinden geçmeden unutulmuyor. Ağlıyorsan ağla. Özlüyorsan itiraf et kendine. Ama kalma orada. Çünkü senin daha yaşayacağın çok şey var. Bu bir son değil, sadece içinden geçtiğin bir dönem. Birazcık zamana ihtiyacın var..
Soran1 yılYa çok teşekkür ediyorum yazdığınız şeyler beni o kadar motive ve mutlu etti ki anlatamam zehir olan günüm ve olacak günlerim azaldı diyebilirim 🥹💖💖
- 1 yıl
Ne demek, iyi hissettirdiysem ne mutlu bana 🌸😚
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılYalan söylemekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum
01 Yorumla
Soran1 yılAnlık gelişen ve söylendikten sonrada istenmeyen birşeydi zaten bunu yapmaktan mutlu ve memnun değildim
1 yılOnu geri elde etmen kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay
01 Yorumla
Soran1 yılBunu nasıl yapabilirim ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kötü olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkonu neydı
02 Yorumla
Soran1 yılÇok önceden neredeyse 9. Sınıfta bana yazan birini engel listem de gördü çocuk o zamanlar beni tehdit ediyordu bende engel listeme bakınca o bilmiyorum dedim sonrasında kim olduğunu söyledim ondan sonra ipleri koptu çünkü bana doğruları anlat ki seninle kafamda bir şey kurmadan huzurla devam edeyim dedi dediği yaptım beni sildi resmen umut verdi ama yarı yolda bıraktı gibi oldu
Soran1 yılVe hatamı gerçekten telafi edecektim kararımı vermiştim ki bundan sonrada güvenini tekrardan kazanırdım bıraksaydı bana aynı yerde çalışıyoruz onu her gördüğümde daha fazla bitiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılHatan nedir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne