Eskime öfkemden benden hoşlanan bir çocukla çıktım ama olmadı yapamadım ayrılalım dedim tepkileri tuhaftı ürperticiydi?

Sorun yok dedi karşımda salata doğmadı görüntülü aramada ayrıldım gözü aşırı kötü oldu ama sorun yok dedi senide üzmek istemiyorum dedim sorun yok dedi ama salata malzemelerini sert sert doğradı bide eskimi ilk çıktığımız gün gidip araştırtmıştı falan babası iş adamı fakat galericilik falanda yapıyorlar daha önceden senin daha öncekileri o çocuk için bıraktığını biliyorum ikinizde değişiksiniz demişti çocuğu gitmiş bulmuş araştırmış falan bende de aynı olmayacak demi demişti hayır demiştim ama yapamadım ve ayrıldım salatayı sert sert doğmamalı çok tuhaftı bide daha önce galeri mesleği iş adamlığı falan sıkıntılıdır karanlık tiplere bulaşır falan demişti şimdi de ayrılınca yüzünün gitmesi sorun yok demesi ve salata doğrayıp bana izlenmesi normal olmamdı sevdiğim çocuktan zaten nefret ediyordu ona bulaşır mı

Eskime öfkemden benden hoşlanan bir çocukla çıktım ama olmadı yapamadım ayrılalım dedim tepkileri tuhaftı ürperticiydi?