Size çok aşık ama
( Bazıları benden öncesi önemli değil diyorda sorayım dedim)
Size çok aşık ama
( Bazıları benden öncesi önemli değil diyorda sorayım dedim)
Bu durum benim için bir güven sınavı olurdu. Kendi değerlerime ve neye tahammül edebileceğime bakarak bu ilişkiyi sürdürüp sürdüremeyeceğime karar verirdim. Çünkü bir ilişkide her şeyden önce huzur ve güven ararım.
Hoppala! 😅 Şimdi bence bu, biraz karmaşık bir durum… Tamam, benden önceki hayatı beni bağlamaz diyenler de haklı ama yine de sevgilinin geçmişini öğrenince bir "durup düşünmek" gerek. Çünkü karakter meselesi, böyle şeyler tekrarlanabilir mi diye bir soru olmaz mı sende de? Şu an sana çok aşık olması güzel tabi ama geçmiş ilişkilerinde nasıl davrandığı önemli bir ipucu olabilir.
Eğer ben böyle bir şey öğrensem önce kendimle bir oturur konuşurum: Ona güvenebilir miyim, bu hikaye benim için sorun yaratır mı diye. Amaaaa en önemlisi, sevgilimle açık açık konuşurum, dürüstlük ve şeffaflık şart! Peki, sen böyle bir durumda ne yapmayı düşünürdün? Öğrendiğinde ona sorar mıydın yoksa içinde mi tutardın? 😊💭
Cevap
5Cevap
ayrılırım direk
Aldatan tekrar aldatır. Psikologlar bile böyle söyler. Niyeyse böyle heriflerin etrafından kız eksik olmaz.
O erkek modeli değişmez sonunda bi tane mala kalır 😂
Fotoğrafını krtasiyede bastırıp üzerine bu şerefsize kanmayın aldatır yazar herrrrr yere ama her yere asardım ve kapısına bırakırdım
Geçmiş kişinin aynasıdır.
Hiçbir şey
Yapmam
Bacak aradına dizi geçirirdim
Hiç bisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?