Hoşlandığınız insanın önceki sevgilisini aldattığını öğrenseydiniz yine de ona şans verir miydiniz?

1-eski sevgilisi olan biriyle olmak istemem
2- aldatan kişiye insan muamelesi bile yapmam benimle aynı sınıfa bile girebiliyorsa sebebi okuldan atılmak istememem olur ama hiç bir şart altında benle muhattap dahi olamaz eğer 1 gün daha sağlam kemiklerinin var olmasını istiyorsa
Aldatmadım belki ama iyi seyler de yapmadim.. ona rağmen bana sans veren bir kadin oldu.. Her seyiyle bana teslim olan önceki yaptiklarimin ve yaşadıklarımın bir sey ifade etmediğinden ne yapmış olursam oluyum bana güvendiginden bahseden bir kadin.. boyle şanslar hayatta zor gelir insana
Hayatıma giren çıkan kadın sayısını bilmem ama şimdiye kadar ne ben geçmiş sevgililerimi anlattım nede anlatılmasına izin verdim. ben her aşkı ilkmiş gibi yaşarım
Olayın olması ayrı bir güvensizlik ama benden bi önce yani çok yeni olması çok daha büyük bir güvensizlik. Eğer hemen yani tanımadan önce biliyorsam büyük bir önyargı benim için.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Demekki benden önceki kadın o kadar da tatmin edici değilmiş iki aldatmış.
Eğer böyle bir şey öğrenirsem sadece kalbimdeki sevgiye bakarım onu hala tutmak istiyor muyum yoksa istemiyor muyum istemiyorsan bunu bahane ederek ayrılırım eğer istiyorsam da var gücümle tutarım
Değiştiğine inanıyorsam eğer şans verirdim. Ama beni aldattıktan sonra değil
Aladatan birisi ile arkadaşlık bile etmiyorum. Sevgili hiç olmam.
Bu süreci öncesinde yaşayan biri olarak fazla zor benim için, normalde dahi zar zor güvenirken bu şekilde bir ilişkiye başlamak kendi açımdan çok sağlıklı gelmiyor bana...
Hayatına aldığı diger kadınlara değer vermeyen bana da değer vermez..
hayatında biri varken bir başkasına bakıyor ise benleykende yapar
can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler
o tür bir insan ilde sevgili /eş olunmaz
Aldatmak icin Cok neden var. O yüzden de Kriterlere Davranisina ve iliskiye Önem verilir.
Aldatir : Mesela eski partneri Ilgi göstermemistir, Asiri Kiskancliktan BIktirmistir, Düzenli Iliski yapmiyordur, Tartismalar ve Stress Yaratmistir, ZIT Kutuplar Olusmustur ve Aldatma olmustur.
Ama sayet : Bir dalda iki veya daha fazla Kus öttürürse o zaman SIKINTI.
Gecmisle yasayan biri değilim. Dun dünde kaldi ben bugüne bakarim. durust olursak aldatmadim diyen kim varsa kendini aldatiyordur. onumuze bakalim😏
bunu alışkanlık edinmiş olma ihtimali olduğundan şans vermem. açıkçası aldatma olmasa bile insan mental yönden asla rahat edemeyecektir.
Evet verirdim çünkü ne zaman ne şartlarda yapmış bilemeyiz ama hemen kolay kolay da güvenmezdim
Alışan dötte don durmaz derler. Bana göre bu bir şans meselesi değil, onur meselesi. Onursuz davranmam
Veririm tabi ki. 5 parmağın 5 i bir mi?
Başkasını aldattı belki beni aldatmayacak? Ön yargıları aşalım lütfen. d
Beni de aldatır derim ama yaşayarak tecrübe etmeyi severim en fazla ben sana doydum der sofradan kalkarım.
Benden önce yapan, benden sonra tekrar yapar. Büyük konuşmamak lazım ama bilemiyorum. Riskli bir durum
Verirdim ama temkinli davranirdim. Guven problemi olurdu
İkili ilişkileri becerebilen biri değilim...
Zannetmiyorum ama ilişki devam ederken öğrensem ayrılmak zor olurdu
Gider aynısını ona yasatirdim o kızın intikamını alırdım djdjd
Sanırım ben de vermezdim. Alışmış, kudurmuştan beterdir derler :)
Hayır vermezdim. Aldatmak tamamen karakter ile ilgili bir durum çünkü.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş