Selam... Diyalog biraz ağır taraflı yürüdüğü için, DM de kapalı olduğundan karşılıklı... insanlar sayenizde beni '' deli '' olarak niteyecekler... Çok ta umurumda ya. :) Tanışma 3 lemesini de geçmiştik oysa... Zeytinli ve naneli cintonik ve de buzlu içkim de bitmek üzere... Ben de içiyorum bu akşam @Sosyetic_SheqiiL. Merak etme lütfen yalnız değilsin... Bu bir tesadüf mü? Net hayır. Bu son olsun. Belki tekrar karşılaşırız... Ön yazıyı bak sana ilk yazıyorum. İlk ' ler hatırlanır ya hayatta... Sorunuza gelelim.
Kim tekrar hayattan uzaklaşmak ister ki...
Ben yapamadım sevgili @Sosyetic_SheqiiL, kötülük değil bu, ön yargı da değil... Sadece insanların çok çok zor değişebildiklerini görüyorum. Elbette bu değişimi yapanlar var, ben de dahil... Ancak böyle bir şey bilimsel anlamda yüzde sadece 1,12 lik bir ihtimal... Böylesi keskin bir reform yapabilme olasılığı bu kadar... Ve eğer hiç geçmişiniz de böyle bir şey yaşadı iseniz, buna cesaret etmek, duygusal bir intihardır yeniden... Şimdi ne güzel, burda yazılıyor ya şöyle aldatıyorumi böyle aldatıyorum diye... Peki ya arkada bırakılan, aldatılan o erkek ve kadınlara ne oluyor biliyor musun? Bir terapistin sandalyesinde, hiç kimsenin bilmeyeceğini ve de görmeyeceğini sanarak ağlıyorlar... Bir insanı bunu yapmak ne demek, ve ne anlam ifade ediyor... Belki de o an başlarına geldiği zaman insanlar anlayabiliyorlar...
Kim aldatılmak için sever ki... !
Bu nedenle bırakınız ben yargılarım ve inandığım değerler ile kalayım. Evet, bir insan geçmişi ile değerlendirilir. Geçmişi, o anı yaşamaya değer mi? Değil mi? kararında etkendir... Yoksa güven dolu nasıl sarılabilirsiniz ki, sürekli kuşku ve de şüphe ile...
Sağlıcakla... . . . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Burda bitti. Her şeyin sonu olduğu üzere. Seni yormak değildi amacım. Ben de bu akşam pek iyi sayılmam @Sosyetic_SheqiiL kadeh bitti. Yalnız zehir gibi düşünüyorum, kalbim bir hızlı ki anlatamam...
Kısaca, seni yormayacağım. Bu akşamlık bu kadar olsun elbette. Sen de zor şeyler yaşayan bir kadınsın, ne de olsa... Teşekkür ederim.
Ben bu hayatta kendime dahil güvenmekle sıkıntı çekerken nasıl başkasını aldatmakta tereddüt duymayan bir insanı hayatımı alıp güvenmeyi tercih ederim ki, tabii ki burada önemli olan en büyük nokta bu duruma bilip bilmemek ten kaynaklanır, insanlar birlikte olduğu insanın geçmiş hayatını çok fazla araştırmak istemez. Çünkü birlikte olduğunuz insanın geçmiş hayatını araştırmaya ve yaşadıklarını araştırmayı yaptığı hataları ve gördüğü hataları karşılaştığı yanlışları araştırmaya kalkarsanız hayatınıza herhangi bir kimseyi almaktan geri durararsınız. Bu hayatta kusursuz insan yoktur hepimizin bir takım hataları olmuştur yani insanların geçmişini arayarak yargılamak bir insanların geçmişine göre hayatınızı almaya kalkarsanız klasik bir söz vardır kusursuz eş arayan eşsiz kalır dolayısıyla kusursuz insan yoktur. Burada en önemli nokta bu insanın geçmişte yaşadıklarını detaylı bir şekilde araştırıp falanca kişiyi aldatmış falanca kişiyle şunu yaşamış bunu yaşamış diyerek insanları yargılamak önyargılı bir şekilde yaklaşmak hiçbir zaman doğru bir yaklaşım durumu olmayacaktır. Yani siz genel itibari ile birlikte olduğunuz insanın geçmişte ne yaptı ile ilgilenirseniz geleceğinize sahip olamazsınız hiçbir zaman için ve hiçbir şekilde, dolayısıyla onun geçmişinde olan onun geçmişinde kalmıştır sizin geçmişinizi olan sizin geçmişinizi de kalmıştır. Gerçekten bakın bakalım hangi insanın geçmişi doğru erkek olsun kadın olsun herkes bir şeyler yaşıyor bu hayatta, ama tabii ki geçmişte her önüne gelene kuyruk sallamış her erkekle beraber olmuş her kadınla beraber olmuş yani Bir nevi Gönül eğlendirme iş birisini de bile bile hayatını almak yani biraz tabiri caizse kusura bakmayın ama, pavyonda çalışmış bir insanı bile bile alıp evlenmek yani herkesin bildiği bir insanı alıp evlenmeyi kabul edebiliyorsanız O sizin probleminiz ama ben hiçbir şekilde kabul etmem, ama burada önemli olan nokta İnsanların yaşadıkları veya onları yargılamak değil bilip bilmemek önemli bir insanlar genel olarak geçmişini bilmeyi tercih etmez erkek olsun kadın olsun sadece o an orada olana odaklanmayı tercih etmelidir. Netice itibariyle biliniyorsa kabul etmem bilmiyorsam sıkıntı olmaz. ☺️
Aldatmanın her türlüsü kötü bir şey. Ama diyelimki bir kadın, kocasının sadakatsizliğini yaşamışsa ve bu kadının gidecek bir yeri yoksa, o adamada kaçmışsa ve soğumuşsa bu adamdan. Artık geri dönüşüde yoksa kapılar kapanmışsa, aşağılık bir şekilde kadına davranmışsa. ve Birgün hesapta yokken bir adam çıkmışsa bu kadının karşısına kurtarıcı gibi. kadının başkasının olduğunu bilmesine rağmen Adam bu kadını ölümüne sevmişse kadında aynı duyguları beslemişse. Buna aldatma denirmi?
Bu aldatılma konusu benim kırmızı çizgim gerçekten ister 100 senelik dostum olsun ister 100 senelik kocam bunu yapan birine asla göz yumamam başıma geldiğinden biliyorum acısını böyle bir şeyi başkasına yaşatmış biriyle de sevgili falan olamam tekrar yapmayacağı ne malum zaten. Madem sevmiyorlar madem istemiyorlar terk etsinler daha az üzer neden aldatmak gibi bir karaktersizliğe başvuruyorlar ki doyumsuzluk mu özgüven eksikliği mi bu çok ilginç aslında.
Ben salak verirdim kesin ama şükür var bir sevgilimde bu yanlisli yapmadım. Ama Şu an benimki geçmişinde aldatmis olabilir mi düşüncesi geldi aklima🤔 neyse kendi aralarinda cok kurcalamayim😂
Birisini aldatmış olan birisine ön yargıyla yaklaşırım aldatılmayı bence kimse hak etmez diye düşünüyorum zira.. Ve birisini aldatmış birisi beni neden aldatmasın ki ne değişecek burada yani benden hoşlanmış olması bir gün bir başkasından hoşlanacağı anlamına gelebilir..
Dahası sadakat kelimesinin anlamını bilmeyen birisine kalbimi açmam demek bile bile lades olur en sonunda o kalbimi kıracağı anlamına gelir ne diye bile isteye buna izin vereyim ki..
Ben çok sevgilisi olan adamlarla samimi ya da arkadaş bile olmuyorum. Hadi bakalım. Kadınlara ayırımcılık yaparken iyiydi. Bende erkeklere yapıyorum. Aslında kasten yaptığım bir şey değil. Zaten onlarda beni istemez. Onların arkadaşları daha geniş olmalı 😎
Eski sevgilisini, eşini birisi benimle aldatıyorsa beni de bir başkası ile aldatabilir. Şans veririm ama güvenemem. Benimle birisini aldatan birisi ile de beni aldatabilir. Kendimden biliyorum dermişim :)
Ne birini bırakıp bana gelen birini nede önceki sevgilisini aldatmış birini kabul ederim. Çünkü birini aldatmak karşındakine değil kendine saygısızlıktır. Kendine saygısı olmayan biri bunu tekrardan yapar
Verebilirsin herkes bir şansı hak eder ona öyle davrandı diye bana da öyle davranacak diye bir şey yok ama yine tedbirli olurdum ve eğer kızı aldattığına pişman olmuşsa yoluma onla devam edebilirdim
Çekimser yaklaşırım, bana göre şu hayatta bir insana yapılacak en kötü şeylerden birisidir fakat o zamanla şu an arasında karakter anlamında farklar varsa ve hatalarının gerçekten farkındaysa bir şans verilebilir.
Evet bazı aptal kadınlar affederek kendini yeterince küçük düşürüyor. Ama şunu söyleyebilirimki erkeklerde hep gözlemlediğim kadarıyla evlendiği zaman kendi karısının giyinişine laf edip karısı dısındaki or*spuları gözlüyorlar. İşte biz buna yobaz diyoruz. Ve maalesefki istisnalar dısındaki türkiye erkekleri rus kızlar diye ölüp biten abaza insanlar topluluğudur..
Bu erkekler türkiyenin %80ini olusturmakta hangi erkeğe dönüp baksam aynı zihniyet bazen acıyorum onlara ha iyileri varmıdır evet o iyiler de inşallah kendileri gibi yobaz zihniyette olmayan kız bulurlar ve mutlu olurlar
Konumuz iliskilerle ilgiliydi onu demeye çalışıyorum yoksa ülkemizde yaşayan her musluman suriyeli mülteci almakta. Memnun değil aklında bulunsun bu 1 :) 2. si gerçekten konumuz iliskilerle ilgiliydi ama dine bağlayarak yaptıgın seyin doşru oldugunu düsünmüyorum ateistsen ateistsin buna karışan yok bi zahmet sende karısma :)
Hayir bunu baskasina yaptıysa bana yapmaması içinde bir sebep yok diye düşünürüm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski sevgilim eski sevgilisini aldatmıştı. Ben de eski sevgilimden önceki sevgilimi aldatmıştım. Güzel bir ikili olduk birbirimizi aldatmadan ayrılmayı başardık