Daha önceki ilişkisinde sevgilisini aldatmış biriyle siz sevgili olur musunuz?

Daha önceki ilişkisinde sevgilisini aldatmış biriyle siz sevgili olur musunuz?

Hayır tabi ki de vermezdim.. eski sevgilisini aldatan kadın beni de aldatır.. zaten bir insanın geçmişi önemli olmasa da yaptıkları önemli. bir başkasını çok rahat aldatan hakkına giren kişi bunu tekrarlamayacağı ne malum sonuçta engel olan bir şey yok.. hele bir de benle aldatıyorsa zaten bunu izin vermem.. öğrenirsem de direk hayatımdan silerim o kadını direk.
Kendş hayatımda; özel hayatım da yalnızlık tercihim.
Ancak, böyle olmasaydı genel görüşüm:
Hatalar insanlar içindir, insan şaşar beşer. Önemli olan hatalardan alınan derslerdir. Yer yüzünde ki hiç kimse dört dörtlük olmaz. Herkesin nefsinin zafiyeti öyle ya da vöyle vardır.
Geçmişte kimi aldatmıştır, kimi hırsızlık yapmıştır, kimi afedersiniz as@lak gibi yaşamıştır vs vs pek çok örneği var, bakınca hepsi de insan geçmişinden gelen, yeni bir ilişki için olmaması gereken şeyler.
Ancak; herkesin kötü huyu için, bir dönüm noktası da vardır. Belki düzeltmiş de olabilir hatalarını, belki yine aynı kafadır.
%100 körü körüne iki gözümü kapatıp güvenmem, ama %50 herkesin bir hakkı vardır (ırz düşmanlığı, rızaya dayalı olmayan yüz kızartıcı adilikler hariç)
%50 güveni zaman için de ya yükseltir, ya düşürür, tanımadan bilinmez hiç kimse.
Ama olgun düşünebilen insanlar,
Zaten oturup bir çay içimlik sohbet ettiğinde anlar karşısındakin ak mı kara mı olduğunu... işin bu yanı da var.
Önemli olan değerlendirme seviyesi iyi olmalı.
Yorumlar hiç samimi gelmedi. Teoride evet kimse istemez. Ama pratikte kendilerine güvendikleri için bunu görmezden gelirler.
Ben naparım kesin bir yargı belirtemem.. Ama bunu bilmem iyi olur.
Empatı yaparak cevaplıyacam.. Bunu baskasından duyarsam ve sonradan ıtıraf gorursem sogur, bıtırırım. Ama ddıyelım kı ben bunu bılmıyorum ve aramızda cıddı gıden guzel bır ılıskı var ve bırgun bırbırımıze sırlarımızı acarken bunu bana soyledı.. O an uzulurum ama sılıp atmam bu sebepten ona emınım.. Bu bıraz da pısmanlıgını hıssetmekle alakalı..
Ama ınsanın kafasında suphe de olur ıllakı acaba benıde aldatırmı dıye.. Oyle bırsey yaptıysa ve pısmansa, artık o gunler gerı de bıraktıysa bana hıc acmasın bunun konusunu bazı seyler gızlı kalmalı.
👌🏻 Soru guzel olunca bende acılıyorum 🤣
Teşekkürler e. İ. C için
Cevap
30Cevap
Onu aldatıyorsa beni de aldatır. Şans vermeyi geçtim muhatap dahi olmam. Ne arkadaş ne de aşk anlamında mümkün değil.
Bu tarz konularda büyük konuşmamak gerekir, aldatan biri yenisini de aldatır...
Geçmişte hayatındaki insanı aldatabiliyor ise gelecekte de beni aldatma ihtimali vardır.. Benden uzak olsun..
Olurum evet benden hiçbir şey saklamamışsa açıkça paylaşım ve ilgimiz varsa
Onu aldatan benide aldatır
Öyle biriyle sevgili olmam zaten. Olduktan sonra öğrenirsem güvenim gider ve zamanla soğurum.
Hayır şans vermem ayrılma şansı varken ayrılmıyor ve onu benimle aldatıyorsa zaten öyle biri ile olmam
geçmişiyle yargılamak doğru olmasada bunlara ne disebeb olmus.. diye iyi bi gözlemlemek lazım.. cok eşlilik varsa tercih etmek bunun sonu yok benide aldatma olasılığı yüksek diye düşünürüm
tutumu kareteri.. önemli yaa neden olmus nasıl olmus 🫣 pişmanmi? cok faktör var ya
Şimdi kesin bir şey söylemek doğru değil ama olmasam daha mantıklı
Bu çok önyargılı olur. O ilişkide karşısındaki nasıldı iletişimi nasıldı neden aldattı ya da nasıl aldattı bunlar önemli. Aldatmanın sebebe gerek olmadığı kişiler de var onlardan uzak durulur işte
Genel olarak şans veren taraf değilim. Hic sıfır 🤭
Hiç içimden gelmez hakkındaki tüm fikirlerim değişebilir
Hayır karakterinde var çünkü başkasını aldatan beni de aldatır
Ben özellikle böyle şeylere özen gösteririm sevgili olmadan önce sorarım sonra da teste tabi tutarım düşecek mi diye. Emin olmadan da sevgili olmam...
Bir kere aldatan gene aldatır lafı da biraz klişe değil mi, daha ilk yorumda gördüm bakınca. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum
Bile bile cellada yürümekten başka bir şey değil bu. :D Hayır, vermem.
Yapım gereği garantici bir insanım her konuda..
Şahsen olmak istemem ama eğer pişman olduysa ve tövbe ettiyse, her iki kızdan da helallik alabildiyse olabilir. Büyük konuşmak istemiyorum.
Hayır,, böyle bir “karakterle” uzaktan yakından herhangi bir alakamın olmasını istemem
Aldatmak karakter meselesidir. Bu yüzden şans vermem
Hayır aldatan kişiler kişiliksizdir. Kişiliksizlikte düzelmez
hayır böyle şeyler karaktere yapışır, onu aldatan beni de aldatır.
Eskisini aldattığını nerden bileceksin ki kendi söylemediği sürece. Ki kimse söylemez
Verebileceğimi sanmıyorum… bu bi karakter meselesi…
Bir insan ne kadar merhametli ise o kadar kazık yer. Bunu unutma sözler verilir sözler unutulur gün gelir ihanet eden sadakat ister
Hayır onu aldatan benide aldatır bu bi kural cunku
Önemli olan bana karşı olan tavır ve davranışlarıdır...
Eskisini aldatanın yenisini aldatmayacağı ne belli? 😉
Aldatılmak istemiyorum o yüzden avcunu yalasın vermem
Eski sevgilisini aldatan beni de aldatır o yüzden hayır
Kesinlikle hayır. Bir kere aldatan bir kere daha aldatır, bu bir gerçek.
Veririm, ama sevgili olarak değil kız arkadaş olarak. Sevgili yapmıyorum
Hayır, onunla ciddi düşünmem bile, sadece seks arkadaşı olunur.
Ciddi düşünmem öyle biriyle ama kullanıp aldatırım ben de
Sans vermem cunku onu aldatan ılerde mutlaka brnı de aldatır demek kı huyu buymus
Hayır vermem çünkü aldatmak karakterle ilgili bir şey. Onu aldatan beni de aldatır, başkasını da.
Tabi şans veririm, kardeşimin kanı yerde kalmayacak şekilde. Savaş meydanında ahlak ve hukuk yasaları geçmez.
Kocasını Aldatan var.. sevgilisini aldatan karısını aldatan kime guvenecez biz.
Vermem. Kişinin içine oturmuş bu karaktersizlik değişmez bence
Birisi aldatiyosa tekrar yapma eyliminde bulunmazmi bence bulunur
Hayır. Bir kez aldatan hep aldatır. Bana ters o işler.
Bugün seni aldatan yarın başkasına aldanır yalanla yıkanan yüz ihanetle kurulanır
Bayağı düşündürür ama sıcak bakmam kesinlikle bir yapan bir daha yapar
Yok asla vermem aldatma ciddi bir şey çünkü afgedilecek bir şey değil
Öyle varoşlarla işim olmaz
Hayır şans vermem.
Hayır bilmiyorum belli olmaz
Cilveli ve ateşliyse kesinlikle değerlendiririm
Bunu biliyorsam olmazdim
İlişkiye verilen değere ve gidişata bağlı farklılık gösteren hede
Ben vermiştim beni de aldatmişti
Sonra beni aldattığı kişiyi de aldatmiş ndjdndn sonra diyorki beni aldatanı bende aldatırım flaan diyordu enjrnr
Şans verdim ve beni de aldattı bence çok güvenme
Aldatan kişi her kişiyi aldatır şans vermem
yeni ilişki için evet
olmam
insanların başkasını düşünmeden yaptıkları hataları düşünmek zorunda kalmasının ironikliği çok tatmin edici, tek eski sevgilisini mi aldattı onu aldatan beni de aldatır iyi acı çekmeler dilerim
Hayır olmam
Hayır
Hayır
Olmaz ondan.
Yani ben güvenemezdim
Eskileri bilmemek iyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?