Aşk İlişkileri Sevgilinizin sizi, hemcinsi ile aldattığını görseydiniz ne yapardınız? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin sizi hemcinsi ile aldattığını görseydiniz ne yapardınız 😄🤔#Aşkİlişkileri Sevgilinizin sizi, hemcinsi ile aldattığını görseydiniz ne yapardınız? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kusardım herhalde eski sevgilim oluverirdi. Rezil. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Ayrılırdım tabi ki de 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Madem eşcinseldin benimle ne işin var diye nutuk çeker sonra da ayrılırım. TikTok'da anlatacak anı çıkardığı için de teşekkür etmeyi unutmam😂 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Mustafa Ceceli'nin uyguladığı tarifeyi harfiyen yerine getirirdim. 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Şok geçirirdim herhalde ayy çok fena yaaa bu nasıl soru hayal bile edemedim 🤢 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. hemcinsi olması önemli değil. hemcinsiyle aldatması iğrenç değil, iğrenç olan aldatması.. 1 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Biseks eğilimi olabilir bunda sorun görmezdim ama aldatmak için de bir sebep olmamalı bu 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Madem böyle şeylerin var niye demiyon derdim djdjdk ayrılcaz ne yapcaz başka 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Öyle bir şey yapmayacagina emin olduğum biri ile sevgili Olurum. 1 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. Buna normal olarak mı gay olarak mı cevap versem bilemedim 🥺 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İkisine de yol veririm muhatap olmaya bile gerek yok 1 0 Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ben izledim ya gerçekten ama o bir pasifi yapti🙈 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Abi nabıyonuz ya derim 😄 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sasirmazdim hayatta her şey olabiliyor ayrilirdim 1 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl 3 lü olsun güçlü olsun derdim 😂 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Estağfurullah... hayal bile edemedim 1 0 Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bunu yaşadım bidahakine takmam 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Midem kalktı 1 0 Yorumla
aslıözdemir6787 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok iğrenç ben öyle birisine denk gelmedim 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Terk ederdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kusardım herhalde eski sevgilim oluverirdi. Rezil.
Ayrılırdım tabi ki de
Madem eşcinseldin benimle ne işin var diye nutuk çeker sonra da ayrılırım. TikTok'da anlatacak anı çıkardığı için de teşekkür etmeyi unutmam😂
Mustafa Ceceli'nin uyguladığı tarifeyi harfiyen yerine getirirdim.
Şok geçirirdim herhalde ayy çok fena yaaa bu nasıl soru hayal bile edemedim 🤢
hemcinsi olması önemli değil. hemcinsiyle aldatması iğrenç değil, iğrenç olan aldatması..
Biseks eğilimi olabilir bunda sorun görmezdim ama aldatmak için de bir sebep olmamalı bu
Madem böyle şeylerin var niye demiyon derdim djdjdk ayrılcaz ne yapcaz başka
Öyle bir şey yapmayacagina emin olduğum biri ile sevgili Olurum.
Buna normal olarak mı gay olarak mı cevap versem bilemedim 🥺
İkisine de yol veririm muhatap olmaya bile gerek yok
Ben izledim ya gerçekten ama o bir pasifi yapti🙈
Abi nabıyonuz ya derim 😄
Sevgilimden çok soğurum
Sasirmazdim hayatta her şey olabiliyor ayrilirdim
3 lü olsun güçlü olsun derdim 😂
Saygı duyarım assdjdk
Üçlü olsun güçlü olsun derim
Estağfurullah... hayal bile edemedim
3lü olsun güçlü olsun wowoeoıejeıeje
fotokokiler çok iyi ya dhsahdsahdas