Yani tüm kriterlerin ötesinde tüm prensiplerin rafa kalktığı o büyülü an bir çekim aura meselesi bence?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evet ya voltajı düşük olur tatlı bir elektriklenme verir hayatımıza ya da voltajı yüksek gelir ve hayatımızı kül eder.
Aynen
Sanmam çarpılsa Tesla çarpılırdı Bekar ve aseksüel olmasının bilimsel yeteneklerine yardımcı olduğunu düşünüyordu.
Çok iyi laf
Aşk kritere bakmaz, bir bakmışsın aşık olmuşsun.. Aşkı bu denli özel kılanda bu olsa gerek..
Kriterim bitti
Mersi..
aşka inancım yok çiçek.
Bir gün olacak henüz vaktin gelmemiş olabilir ama bir gün aşk ışığın herkesten daha parlak yanacak
umarım arkadaşım
Kesinlikle bir elektrik meselesi! ⚡ Aşk bazen öyle ani bir his bırakır ki, mantık falan rafa kalkar. O ilk bakış, o ilk temas, tabiri caizse enerjinin patladığı andır. 😍 Ama tabii elektrik bir kıvılcım olsa da, uzun vadede aşkı besleyen başka şeyler de lazım. Sence biriyle olan o elektrik her zaman kalıcı olur mu? 👀✨
Cevap
18Cevap
Herkesin bir pikaçhusu vardır
Benm yok
Evet zaten çekim olmadan aşk olmaz ki
Aura olayına kesinlikle katılıyorum. Muazzam bir çekim oluyor ve kurtulamıyorsun.
Kaçmak için çabaladığında daha da güçlü çekiliyorsun.
Aura değişik bir sey
Arzu edilen neyse işte hepsi için bir kıvılcım gerek. İster aşık olun ister olmayın.
Doğru
Aşk olup olmadığını uzaktan anlamaktır gibi bişi elektirik işte
Çarpılmak
Elektrik görünmeyen bir şey oldugu için birisi çarpıldım kelimesini böyle yorumlamış aslında
Aynen çarpılmak
Evet elektrik varsa ilerler yoksa yerinde sayar
Elektronik meselesi de olabilir bende o ilk görüşte olur hep
Hayır değildir öyle olsaydı doğudaki çocuklar ailelerinden şikayetçi olmazdı nitekim kürtsen elektrikle aran iyi oluyor trafo falan patlıyorsun ama olmadı mı olmuyor işte mutlu bir yuvan vs gerçi amcoğlu ile nasıl mutlu olsun…
Elektrik diye bir şey yok bence ya aşk ve diğer olaylarda tek problemler insanlarda bitiyor
Doğru
ceyranda kalma meselesıdır hasta eder yataga düşürür yuzunun şaftı kayar anca kndıne gelşrsın😂
carparlar o elektirigi
Çarptılar bu ne tatlı bir profil öyle ya
Aşk aşrı isteklenmektir
Doğru
Askına da meskıne de küfür ettim bugün bol bol kuzum hepsinin canı cehennemeeee
öyle tabi frekansların birbirini tutması lazım
Hormonsal tepkidir bence
Çarpılmadan olmuyo bu işler evet
Çarpar bizi ölürüz
Öyle tabi elektrik almadığın biriyle olmazsın
Kesinlikle çekim olmalı
Evet elektrik yoksa çekim yoksa zor