İlişkiye ara verdikten sonra devam edebilme olasılığı var mıdır? İlişkiyi dondurup devam etmek mümkün mü ve neden böyle bir şeyi talep ederiz? 🧐Ara verelim diyen sevgiliye karşı tavrınız ne olur?
Benim için çok zor. Çünkü aşırı kıskancım lanet olsun ki 😅 O arada ne yaptığını irdelerim, biliyorum kendimi. Bu ara verme olaylarında illaki başkaları ile konuşma olaylı oluyor. Bu durumda ilişkinin devamını çok olumlu etkilemez bence. Ara verme nedir ya 😂😂
Ya vardır ya yoktur ara diye bir şey yoktur ilişkide eğer ara diyorsan artık bitmiştir birleşince tekrar tamamen bittiğini söyleyecek olay bul bir şey bir kere bitince ondan sonra bitene kadar sonrasında af etmeye çalışırsan çalış olmuyor yani bir şekilde şöyle düşün mesela bir tane telefon alıyorsun neşe kullanıyorsun sonra bozuluyor o telefonu yaptırıyorsun tekrar kullanıyorsun ama ilk performansı vermedi mi sonrasında bir daha bozuluyor ve asla sonra tamir olmuyor onun gibi işte
Olmaz da demiyorum olur da. Yani hem birbirini çok seven hem de cok üzen insanlar var. Bazen bunalım dönemi yaşıyor olabilirler. Bir nefes almak iyi olabilir hatta ilişki kurtarır. Ancak birde zaten sevmekten vazgeçmiş ve kişiye ara verelim diyerek özgürlük anıtına dönüşmek isteyen kişilikler geliyor aklıma onlarla da hiç mümkün değil. Yorumsuz kalıyorum.
O ayrılık isteyen tarafın alıştırması oluyor. Hani bakalım ayrı yapabiliyor muyum ondan denemesi. Hee bakıyor yapabiliyorsa ayrılmak istediğini söylüyor ilişki sonunda. baktı yok özledi olmuyor geri dönüyor
Şimdi bak. Ara verelim diyen taraf aslında ayrılmayı düşünen taraftır. Ya sıkılmıştır ya onunla olamayacağını düşünüyordur, belki sevgisi azalmıştır ama tabi bir yandan da özleyecek mi ya da onsuz yapabilecek mi bilmiyordur, belki de seviyordur ama emin değildir. Ne birlikte olabiliyor ne de ayrılalım diyebiliyor. Bunun üzerine ara verelim diyor ki bu süre zarfından kendisini test ediyor. ayrı kaldığı sürede özlemediğine, sevmediğine emin olursa gelip ayrılalım olmuyor böyle diyor. Yok özlerse, sevdiğini düşünüyorsa da bu kadar ayrılık yeter diyor. Her 2 durum zarfında da ara verelim diyen kişi aslında ayrılık provası yapan kişidir. Tehlike çanları çalmaya başlamış demektir.
Anladım, ben öyle bakmıyorum olaya. Ara vermek bi ilişkide Yanlış giden bir şeyler varsa onları düzeltmek için olabilir Aslında ayrılık isterse ayrılır ama istemiyor ki ara veriyor, gibi düşünüyorum 🤔
Aşkta devre arası olursa o arayı değerlendiren çıkar ve ikinci yarıya başka oyuncu ile oyuncu değişikliği ile devam edilebilir. Tehlikelidir devre arası
Aşkta ara vermek yapıcılığından çok yıkıcı hasarlar bırakır,, kii şahitte oldum.. çok çok nadirdir iyi geleni.. Ara vermek öldürür,, Duyguları, Hisleri, Özlemi, Güveni, Samimiyeti ve sahiplik duygusunu.. Bu yüzden aşkta devre arası olmaz !
Hayır, bu göz göre göre araya soğukluk girmesine neden olmaktan başka bir şey değil. Sorunlar sıcağı sıcağına çözülmeli ki karşında ki insan o düşünceler arasında boğuşarak yanlış kararlar vermesin. Eğer bu yapılamıyorsa zaten temelli bitsin o ilişki, ara falan kurtarmaz, ki bu verilen arada resmen “yokluğunda kafamı dinlemek istiyorum” gibi bir duruma giriliyor. Bunu ilişki içinde olduğun kişi için düşünemezsin, düşünmemelisin…
Eğer ilişkide iki tarafta çok yıprandıysa belki biraz mesafe iyi gelebilir diyenler vardır elbet ama ben buna ınanmıyorum ne kadar çok uzak kalırsan okadar çok insanın yarası açılır b bır bahane değildir kandırmayalım kımseyı sevenler bırbırlerının yaralarını sarmasınıda bılır kotu gununde yanında olmasınıda bunun dısındakılere ilişk diyemeyiz sadece hevesmiş dersin geldi geçti zaman gibi sen hayatına bak
Günaydın O "başka alternatiflerle biraz yoluma bakar, olmazsa sana mutlaka dönerim“ gibi bi ima içermiyor mu? Ben de yoluma giderim beyb. Hem Aşk dediğimiz şeyin içerisine sığınan cümleler değil bunlar, gayet de flörtöz beyinlerin kurmacaları işte anlaşılıyor kimin neyi ne sebepten söylediği :)
Hic ara verelim diyen olmadi hayatimda. Diyen olsa ok bye derim sadece. Ama bir arkadasim ara verdi sevgilisiyle tam 8 ay sonra evlendiler. Ben sensiz yapamiyorum diye gozumuzun onunde salya sumuk aglamislardi. Simdi evliler ve ikiz cocuklari var. Yapan yapiyor 🤷🏻♀️
Aşkta ara vermek nedense bana mantıksız gelmiştir hep. "Ara verelim" diyen karşı tarafı bir belirsizlik içinde bırakmış oluyor. " Acaba devam mı yoksa değil mi"diye düşünüp duruyor insan. Tabi bu verilen arada boşluklar dolmazsa.
Film mi izliyoruz ara verelim 🤣🤣 O bahanedir bir şeyler için. Mesela piyasaya bir bakayım giderim var mı hala demektir alttan alta. Ya da bir bakalım sensiz olabiliyor bir de özlemiyorsam ayrılırım kesin demektir...
Ayrılıp barışmayı anlarım ama ara vermek komik geliyor Araya da başkaları girdiyse o arada of of of... İflah olmaz ilişki
Başta, futbol mu la bu diyebilirsiniz ama aşkta da vardır bazen ilişki kurtarıp bazen aleve sürükler. :) Dipnot: Aşık olmaktan korkmayın aşksız kalmayın 😉
Keşke olabilseydi ama böyle bir şey mümkün değil,, aşka ara verme tabiri, birbirinden soğumuş çiftlerin ayrılalım demek yerine kullandıkları bir tabir sadece
Bu tarz konular hakkında keskin çıkarımlar yapmak yanlış olur. Fakat ara vermek ilişkiyi bitirmek adına atılan ilk adım gibi geliyor bana. Çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
He canım kim kazanacak diye bekliyorduk ki hakem düdük çaldı ilk yarı bitti neyse 90 gün ara verildi hadi yaz tatiline kışa doğru çekimler devam edecek
Eğer tartışmalar oluyorsa iki tarafta bunalmışsa kesinlikle ara verilebilir ama başta şart koyulmalı yani atıyorum 1 ay ara verelim ama sadece kafamızı toplamak için araya başka kişileri almak için değil ve en fazla 15 gün veya 1 ay olmalı bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biten bitmiştir eğer olsaydı ayrılmazdiniz. Bence denelinir fakat yürümez