Duygu varsa açılması daha cazip insanların bence. Fakat şu zamanda sorun açılmak da değil, samimiyet. Birine seni seviyorum ya da senden hoşlanıyorum deyip sonra ondan ışık göremeyince ışık hızında bir başkasına koşan tiplerle doldu ortalık. Sırf bu yüzden kurunun yanında yaş da yanıyor.
Aslında saklamak zor değil ya saklamak bir noktada zor görebilir bizlere hayatımızdaki kişiyle sürekli bağ kurarız ya da onunla bir şeyler paylaşırız bu yüzden sevgimizi dile getirmek isteriz ama bunu şöyle düşünmek lazım o kişiye sevdiğini söyledikten sonra acaba o kişi sana karşı nasıl davranacak. İsteyecek mi istemeyecek mi veya nasıl desem sohbeti devam etmek isteyecek mi olumsuz durumları da kendine hazırlayarak insan duygularını açmalı ama bir yandan da hiç olmayacak birisi ise hiç açmamak yerine göre daha iyi yani duyguların varsa biraz da mantıklı hareket etmek gerekiyor.
Aşkı saklamak nasıl zor olabilir ki? Kişiyi görmediğim sürece, ki eğer saklamak istiyorsam o kişiden uzak kalmayı tercih ederim, saklamanın bir büyük zorluk çıkaracağını düşünmüyorum.
Fakat itiraf etmek daha zordur, en azından hala aşktan yana umudu olanlar için zordur. Zira karşındaki kalbindeyken, tek bir cevabı ile ordan çıkartılıp atılır..
Bence aşkı saklamak kesinlikle çok daha zor! 🤐 İnsan içindekileri bastırmaya çalışırken hareketlerinden, bakışlarından, bazen kelimelerden bile istemsizce dökülüyor her şey. Hele bir de "belli etmeyeyim" dedikçe daha çok açılıyorsa durum, tam komedi! 🙈 Ama açılmak bir cesaret işi ve o cesarete sahip olmak da çok kıymetli. Peki sence saklayamamaktan kaynaklı komik anlar yaşadın mı? 😄