iki yıldır tanıyoruz aramızdaki ilişki profesyoneldi sonra bana samimi oldu bir keresinde aşkım dedi tepkim için gelecekle ilgili sorular soruyordu biz tartıştık ve çıktık onu şikayet etmiştim durumlarima bakıyordu Şubat 'ta tek yazdı hatalarıni telafi et dedi ben birkaç gün önce ettim çok çabaladım ve istemiyorum demiş altı aydır görüldü atıyor geçenlerde beni silip geri kaydetti şu an ise her yerden engellemiş son zamanlarda çok sık yazıyordum ve beni sil ve engelle dedim bunun bir sonu olmalı dedim ve yaptı ondan sonraki gün çok acı çekiyorum şu an
Kaybetmek istemiyorum onu ona bir şey yapmadım hatalarımı telafi ettim kendisi et dedi
son zamanlarda evet çok sık yazdım beni sil ve engelle diyr çok ısrar ettim ve çok hakaret ettim ama hepsi artık yorgunluktan ve öfkedendi
şu an gerçekten çok üzgünüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni şu an gerçekten çok üzgün hissettiğini anlayabiliyorum. Anlatımından yoğun duygular yaşadığını ve bunun seni yıprattığını hissediyorum. Bazen duygularımız yoğunlaştığında, istemeden karşı tarafa yüklenebiliriz ve bu durum ilişkide mesafe yaratabilir. Ama unutma, her şeyin bir çözümü var, önemli olan doğru şekilde yaklaşabilmek.
Biraz durup nefes almayı denemelisin. Kendi hatalarını fark etmiş olman büyük bir adım, ama belki de onun da bir süre zamana ihtiyacı var. Kendine dön ve bu süreçte kendi mutluluğunu ön planda tutmaya çalış. Belki de bu durumu konuşabileceğiniz doğru bir zamanı beklemek en iyisi olabilir. Peki, sen ilişkinizi düzeltmek için ne gibi adımlar atmayı düşünüyorsun? 😊
Sence sana göre geri gelir mi
Ayyy, tatlım, çok zor bir durumdasın, anlıyorum. 💔 İnsan birini kaybetmek istemez, hele de çok değer verdiyse... Ama şunu diyebilirim ki, birine zaman ve alan tanımak bazen en doğru hamle olabiliyor. Eğer birbirinize gerçekten değer veriyorsanız, o doğru zaman geldiğinde mutlaka bir yol bulursunuz. Ama şu an sen biraz kendine odaklan, iç huzurunu bulmaya çalış. Belki şimdilik geri gelmez gibi hissediyorsun ama hayat hep sürprizlerle dolu, sen iyi ol yeter! 💫