Sizce neden böyle davrandı?

Görev yaptığım ilkokulda yanında anaokuluda var her neyse teneffüs oldu çocukları yavaş yavaş dışarıya çıkarmaya başladık 2. siniflardan bir erkek çocuğunun anaokulunda ki kız öğrencilerimden birini sıkıştırdığını dudağını öptüğünü vs gördüm tabi hemen olaya müdahale edip çocuğu oradan uzaklaştırdım neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda birsey yapmadım ben onun abisiyim onu okuldan almaya geldim dedi abisi olmadığına adım kadar eminim velim geldi çocuğu teslim ettim o günden sonra aklıma takıldı bir çocuk gelişimi uzmanı olarak çocuğun davranışlarını analiz ettiğimde bu durumun asla normal olmadığına kanaat getirdim çünkü 2. sınıfa giden bir çocuk yaşı gereği hayatında böyle cinsel imgelere yer vermesinin mümkün olamayacağı gerçeğini bildiğim için çocuğun abisi veya herhangi bir aile ferdi tarafından istismara uğradığı düşündüm çünkü çocuklar birer ayna gibidir çocuğun ailesi ne yaparsa çocukta onları taklit eder örneğin şiddet gören bir çocuğun arkadaşlarına şiddet uygulaması sağlıklı bir iletişim kurulan ailede büyüyen çocukların kendini daha rahat bir sekilde ifade etmesi sürekli kavga gürültü ortamında olan çocukların en küçük harekete ağlaması bu aynalama tekniğine küçük bir örnektir örnekler çeşitlendirilerek çoğaltılabilir çünkü çocuk herşeyi aileden görür ve uygular ancak ben neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda ben abisiyim demesi çocuğun abisi veyahut büyük kuzenleri tarafından istismar edildiği şüphesini uyandırdı eğer anne ile babasından görmüş olsaydı çocuk yalan söyleme gereği duymaz ben çocuğu oradan uzaklaştırmaya gittiğimde hemen kaçardı ben çocuğun cinsel istismara uğradığını düşünüyorum değerli meslektaşlarım pedogog arkadaşlarım veya anaokulu öğretmenleri bu durumu değerlendirip bana yol gösterirse sevinirim uzun yazdığım için kusuruma bakmayın diğer arkadaşlarımında konu hakkında varsa fikri almak isterim ona göre hareket edicem
Sizce neden böyle davrandı?