Neden böyle davrandi sizce?

Bugün online oyunlardan birindeydim isim vermeyeceğim oynuyordum Bir çocukla tanıştım ve ınstagram'a girdik konuşuyorduk çocuk bana bildiğin yürüyordu ben de ona kibar cevaplar veriyordum sonra arkadaşım ona senden rahatsız oluyordur ve benzeri gibi tartışma yaptı sonra kapandı konu çocuk bana rahatsız oluyormusun dedi ben de hayır falan dedim sonrasında arkadaş grubuna arkadaşımla ben fotoğrafımı falan attık bu kim dedi ben de ben dedim ben dedim çünkü o da anladım falan dedi sonrasında özelden bana seni çıkarıyorum sebebi yok falan dedi ben de tamam dedim yani aşiri davranıyordu bana niye birden böyle yaptı anlamadım bana 18 yaşındayım onun yaşını bilmiyorum ama 18 yaşında biriyle kavga ederken ben senin iki katınım demişti
Güncellemeler
11 ay
Çirkin bir tip gerçekten değilim bence rahatsiz oldugumu sandı
Güncellemeler
11 ay
Yaşlarımız aynıymış az önce konuşmaya başladık sese falan da girdik bayağı sohbet ettik fazla kıskanç ve geç cevap verince bir de başkalarına yazdığımı düşündüğü için sinirlenmiş büyük ihtimalle öyle demedi ama bunları anlattı bana böyle böyle hissettim falan dedi Büyük ihtimalle bunun yüzünden şu anda konuşuyoruz
Neden böyle davrandi sizce?