Bir doğrusu var mı tam bilmiyorum ama yanlış olan bir şey varsa o da aşk olacaktır bence. Peki ya yasak diye bir şey var mıdır? İnsan bir kelamdan çiçekden sevgiden utanmazken bir kızdan utanabilir mı?
seni düşünmek güzel şey, ümitli şey. dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey... fakat artık ümit yetmiyor bana. ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum.
Karakteri gereği aşkını gizleyen mı daha çok üzülür, yoksa aşkını dile getiren mi?
Aşkını gizleyen, çünkü ihtimalleri sever ama korkar, reddedilmekten ya da bir daha görememekten değil, uzaktan sevmenin rahatlığını kaybetmekten korkar.
Bana nasıl baktığını çözemiyorum ama bana baktıkça ben dayanamıyorum. Her türlü onu kırıyorum. Kızgınım ona değil etrafa, kırgınım ona değil etrafa... Utanıyorum... Bir seçim yapmam gerekirse onu görmeye de görmemeyede dayanacak gücüm yok.
Güzel yazıyorsun. Genelde, konuşmayı pek iyi beceremeyenler daha iyi yazar. Çok iyi konuşmamak da, çok konuşmamaktan, konuşmaya gerek olmadığından kaynaklanır. Neden konuşmaz insan? Anlaşılamadığı için, bu yüzden de daha sinirli olur, içinde biriktirir çünkü, dışarı ise daha yüksek sesle çıkar. Kendi konuşamadığı için de, diğer konuşanları sözleri daha ağır olur. Onların fikri daha önemli görünür, onların fikirlerine önem verince de, onlar için yetersiz hisseder kendini insan, utanır... şu an senin adına saçmalamış olabilirim ama söylemem gerekti.
Hayır asla saçmalamadın. Susmak da bazen çok yüksek sesli olabiliyor. İçin içini kemiriyor. Ama eninde sonunda hak yolunu buluyor. Sende güzel yazıyorsun. Biz hassas kalpler birbirimizin ancak dili olduğumuz sürece yerin yurdunu bulabiliriz. Çünkü en sonunda suyun dibine boyluyoruz. Kendi sözlerimizi kâle bile almıyoruz önemli olan herhangi bir kimse değil sevdiğimizin sesi oluyor. Onun sesini de duyamazsak da boğulmuş oluyoruz. Birinin bize ses vermesi lazım ki suyun içinde olduğumuzun farkına varabilelim. O kişi bugün de sen oldun. Teşekkür ederim. Sudan nasıl çıkacağımı hala anlayamasamda hala yeteri kadar nefesim var. Sitedeki hadsiz insanlar yüzünden gizli kalıyorum ama seninle arkadaş olmak da isterim.
Hesabım melomi19 yorumlarım açık yazmak istediğin zaman yazabilirsin ya da sorularıma cevap verebilirsin. Gizli soru sormanın çok da bir mantığı yok zaten.
Aşık olmak başlı başına bir duygu karmaşası, ama gizlemek de dile getirmek de farklı cesaretler istiyor bence! 😊 Gizleyen, içinde fırtınalar koparır ama belki “keşke söyleseydim” diye kendini yer durur. Söyleyen ise olumsuz bir yanıt alırsa, kendi cesaretiyle yüzleşir. Hangisi daha çok üzer dersen, bence durumuna göre değişir. Aşkı söylemek dünyanın en büyük şarkısını söylemek gibi aslında! 💕 Peki sence susmak mı zor, yoksa açılmak mı? 😊