Sessizce gider misiniz yoksa parça pinçik mi edersiniz?

Sessizce gider misiniz yoksa parça pinçik mi edersiniz?

Umrumda olmaz onunla aynı ayara düşemem. Toptan silerim onu her yerden, beni kaybeder. Zaten benim ahım tutar beter olur😅
Insan sevmiyorsa aldatmak yerine bitirsin, kimse aldatılmayı haketmez kuzum.
Kendi seviyeni düşürmeden çıkış yapmak 😌👌🏼
Aynen bal tuhaf şey sevmiyorsan git ne milletin zamanini aliyorsun jsjsj
Kesinlikle öyle 😅 hayır yani madem sevgi yok şurdan git işte sjsjs
Aynen öyle aç gözlüluğe gerek yok sjsjj
Bunu gerçekte yaşadım ve öğrendiğim an sadece "Bana bunu gerçekten yaptın mı?" diye sorup sonra da sessiz sedasız çekip gittim hayatından.
Her yerden bana ulaşmaya çalıştı yeni numaralar alıp aradı her yerden ekledi ama tek bir kelime daha duyamadı ağzımdan. Ona kalsa her şeyi kırıp dökücektim avazım çıktığı kadar ağlayacaktım ama beklentileri gördükleriyle bir olmayınca benim ses çıkarmadan gitmem kendisine koydu. Tam bir sene boyunca peşimdeydi bir dakika sesimi duymak için defalarca yalvardı, her şey bittiği an kıymete biner çünkü, ama bitmişti her şey çoktan.
İntikam almak zayıfların işidir. Doğru karakterli kadın, durması gerektiği yerde durur, gitmesi gerektiği yerde çeker gider, asil kadının hali başkadır.
İntikam almak zayıfların işi demek keskin bir cümle olur. Her kadın farklı, her duruş farklı. Bazısı sessizce çekilip gider, bu asil bir tavır; bazıları da hakkını korumak için veya hislerini dengelemek için karşı tarafa ders vermek ister. Kimisi umursamadan gider o böyle tatmin olur kimisi intikam almakla tatmin olur. Yani intikam alan bir kadın otomatik olarak zayıf sayılmaz. Önemli olan niyet ve duruşudur. Eğer amaç boş bir öfke patlaması değil, kendi sınırlarını korumak ve dengeni sağlamaksa, bu aslında güçlü bir hareket.
Tabi ki her kadının tepkisi bir olamaz ancak ayrı bir şey duruşunu koruması vs bunlar öz saygı gereği yapılacak şeyler zaten intikam ise bambaşka bir mevzu. İçinde kötülük barındırır.
Kesin öyle işte. Duruşunu korumak, sınırını çizmek bambaşka, bu saygı meselesi. Ama intikam tamamen başka bir oyun. Vurucam kırcam değil yaptığı yanına kar kalmamalı ders alır belki aklı varsa tabii. Başkasına yapmaz belki. içine öfke ve kin karışırsa, nefsin işine gelir. Güçlü kadın öfkesini değil, sınırlarını yönetir diye düşünüyorum.
Bir keresinde uzaktan bir ilişkimde aldatıldığımı tespit ettim. Sözde evlenecektik ama ben aldatıldığımı anladığımı belli etmedim. Keyfime baktım ben de aldattım. 6 ay sonra sevgilim ne zaman evleniyoruz dediğinde üç kişi mi evleniyoruz dedim. Keyfine bak yavrum, sen evlilik insanı değilsin senle anca grup sekse swingere gidilir
Oyyy aldatılmak mı! İnsanın kalbini feci kırar, değil mi? Ama bak, bence sessizce güle güle demek en asaletlisi 🙌. O kişiye öfkeyle bir şey yapmak seni yormaktan başka bir işe yaramaz. Hem intikam almak yerine, "Sen kaybettin, ben daha iyilerine layığım" deyip yoluna devam etmek kadar havalısı var mı? 👑
Peki sen ne yaparsın, merak ettim doğrusu? 😊
Cevap
18Cevap
Ayrılmayı seçerim.
İntikam almak bana göre değil.
Ayrılır Allah'a bırakırım ne imtikam alcam o seviyeye düşmem.
Aptallık etmiş ve beni kaybetmiş, bunun üzerinde alabileceğim bir intikam yok..
İntikam almam Allah’a havale ederim, o an biter direkt ayrılırım canım 🌸
💕💕
Eskiden olsa intikam derdim ama intikamın bana göre bir şey olmadığını anladım. Asaletimle ayrılır giderim. Giderken de duygu yıkımları yaşatırım.
🫠.
Ayrılırdım. İntikam almayı düşünmek bile hala önemsemek anlamına gelir.
Öyle bir insan bendeki değerini anında sıfırlar umurumda olmaz.
İntikam almak yerine kendi huzurumu seçmek daha doğru geliyor.
Kendimi gereksiz karmaşaya sokmam.
İntikamla falan kim uğraşacak ya ne boş işler. Ayrılır geçerim
İntikam acizlerin işi bebeğim, uğurlar olsun der hayatıma devamkee
İntikam alırım. İntikam alınca onun seviyesine düşmüş olmam o benden daha alt seviyede olur çünkü ben haketmedim ama o etti.
Ayrılırım ve yok sayarım. Umrumda olmaz, benim için öyle biri hiç olmamış gibi davranırım. Ben de tamemen biter o kişi.
Aldatan biri için plan yapmaya kendini tüketmeye bile değmez en hızlı şekilde unutmaya çalışırım
İzlerim önce net olunca da ayrılırım
Tabii fskdkd
İntikam almayı tercih ederim
hayatimdan çıkarır benden uzak ol derim kimle yiyişiyosa yiyişsin
Gözümde değerini yitirmiş biri için kılımı bile kıpırdatmam.
Ayrılırım, intikamdır kindir bu derece yoran yoğun duygulardan olabildiğince uzağım.
Of ne ugrasıcam intikamla falan iki gun aglar unuturum
İntikam tatlı gelse de bir faydası yok
Tek kelime etmeden direkt silerim hayatımdan
hiçbir şey olmamış gibi davranırdım doğum günü psrtisinde terk ederdim.
Tercih edebilirsem gitmeyi seçerim ama çok zor bu eğer böyle bir şey yaşarsam ve bunu yapabilirsem kendimi takdir edeceğim çünkü şiddet intikam tarzı şeyler bu konularda saçmalıktır
Ayrılmak en büyük intikam olurdu zaten.
Daha yeni aşkı memnu bitti dur hele shshs
Benim onu izlemeye yüreğim yetmedi valla bıraktım yarıda sjjjs
Tamamen silerim işim olmaz
Muhatap bile olmamayı tercih ederim
Ayrılıp yokmuş gibi davranırdım 😒
Aynen 😏
Ayrılırım intikam alabilirsem
Anne bacı yengesi varsa onlarla yatmaya öslışarak alırım
Sessizce gitmem kiyameti koparir oyle ayrilirim ve intikam almaya calismam
Dinlemeye anlamaya çalışırım neden yaptığını
Ayrılırım intikamla uğraşamam