- Hep mi karşıma çıkan insanlar bana sayigisz olcak küsersen küs diyebilecek günlerce arayıp sormadan durabilecek gerçekten çok sıkıldım
Ben ne zaman sevilcem 🥺
Ben ne zaman sevilcem 🥺
Cevap
9Cevap
Sana nah sevgili
Kalbimi daha çok kırınca eline ne geçti 🥺
Of geyik de mi yapmayak takma gardaş bu kadar
Ama zaten üzgünüm üstüne bu oldu mu
Olur olur gül eğlen bu yaşta neyin menapozu en güzel yaşların
Menepoz değil zaten ama ciddi üzülüyorum abi ya cidden sevilmicek miyim ben
Her zaman sevebiliriz, flort, ask, mesk baska boyut
Bilmiyorum 🥺
Abi yaş farkı var baya
Abi özür dilerim sadece sırf uzulmiim diye insanların acimasini istemiyorum
Sen bu mada girdiysen yakında severler seni bu kızlar kedi gibi ya hep ilgi istiyor 😂😂
Niye dalga geçiyor ya
Çok haklısın abi kardimdaki kosi bunu yapcak biri değil ama genel hayat dersi verdin çok sağol abim☺️
Sevilecek yanlarına ve sevecek insana denk gelme ihtimaline bağlı.
İşte denk gelemiyorum
İnşallah ya 🥺
Haklısın çok teşekkür ederim
Amin inşallah sizinde ☺️
☺️
Var ☺️
Peki☺️ iyi geceler☺️☺️
Bu yaşında bu düşüncelere girip depresifleşmene gerek yok
Ama hep kalbimi kiriyorlar değer vermiyorlar bunun yaşla ilgisi yok ki benden daha küçük yaşta gerçek aşkı bulanlarda var 🥺
Gerçek aşkı bulduklarını nereden biliyorsun
Kaç senelik ilişkileri olmasından ve evlilik düşünmeleri den
Sende zırt pırt küsüyor musun ne yapıyorsun
Hayır haklı olduğunu onlard anılıyor ve xiyirlar ki küsersen küs her iliskimde böyle oluyor genelde bazısı hiç umursmaiyor bazısı yok ben gönül almayı bilmem falan diyir
Doyup doymamak ne alaka bana değer vermeyen kişi benim arkadaşımla konsurken gayet düşünceli biri haline donusuyor hemde arkdasima gormedigi halde sadece mesajla yazisirken
İşte bana niye öyle kötü davranıyor hem o kişi hem hayatıma giren diğer kişiler
Bilmiyorum 🥺
maalesef senin kaderin bu
🥺
Ağlama 👋👋
Peki😔
Ben sana talibim
Bana bir şans verir misin
Burdan tanışmak istemiyorum ama
Nolacak tanısalım bir şans ver
Yaş farkı var hiç ugrasmayalim bence
Yaşın kaç
21
Bende 29 umçok yaş farkı yok
Sorun etme
Cidden çok var
8 yaş var sorun etme bence deneyelim bi en azından birbirimizi tanıyalım
Cidden çok benim için
O zaman sorun yok teşekkür ederim kibarlığın nezaketin için
Özür dilerim seni kırmak istemezdim ama zaten yeni birini tanıma hevesimde yok yasitim bilr olsa hevesim yok tekrardan özür dilerim
Sorun yok ben sadece seni tanımak istedim kader değilmiş
Evet ya hayırlısı olsun inşallah karşına çok güzel insanlar çikar
Kriterlerin neler?
Sevilmiyorum diyorsun kriter diyorsun ben sevilmiyorum onalri değil
Hiç kimse sevmediği için toksik birinin sevgisine biel razı kalıyorum ama o bile sevmiyor sen düşün
Yeterince kötü deneyimler yaşadım sevilme uğruna ben hani artık ne sarışın diye tutturdum ne esmer diye ama yine olmadı yine olmadi
Evet🥺
Niçin
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insan böyle hissettiğinde kocaman bir sımsıcak sarılmaya ihtiyaç duyar, değil mi? 🫂💖 Sana şunun sözünü veriyorum: Eğer doğru kişiyle yolların kesiştiğinde bu hislerin yerini tarifsiz bir mutluluk alacak! Böyle hissettiğinde kendini sevmeyi unutmamalısın. Çünkü sen kendine hak ettiğin değeri vermezsen başkaları da bunu fark edemez.
Biraz sabret; kendini tanı, sevgiye alan aç ve sana değer vermeyenleri hayatından çıkar. 💕 Büyük aşk ya da doğru sevgi seni ummadığın anda bulur. Peki, sen kendinde sevdiğin bir yönünü bana söyler misin? 🦋
Peki ne zaman olcak bu hep kalbimi kiriyorlar
Hemen yarın ya da sonraki gün olmayabilir ama kesinlikle olacak! 💫 Kırık kalpler iyileşir merak etme. Sen o güzel kalbini koru, değerini bil yeter.✨ Ama söyle bakalım, seni mutlu eden bir şey var mı şu an? 😊