Birlikte deli olup lolipop 🍭 yalamayacaksak niye aşık oluyoruz kiii🔥

Bunları boş ver ne haber aşktan ❣️
Birlikte deli olup lolipop 🍭 yalamayacaksak niye aşık oluyoruz kiii🔥

Bunları boş ver ne haber aşktan ❣️
Evet aşk birlikte deli olmaktır tabi ki de.. uçlarda yaşamaktır. sevdiğin için yeri gelir üzülmek yeri gelir mutlu olmak ve yeri gelir ölmek demektir. ama bu şekilde düşünen insanlar pek kalmadılar artık sevdiğim kadın olsa onunla her şey olmak isterdim. onun gözlerinde kaybolmak onun gülüşü içinde kaybolmak isterdim zaten aşk böyle bir şeydir bence. bazen bir gülümsemeyle günün keyfin yerine gelir mutlu olursun. bazen de bir üzüntüsü tek bir göz yaşı damlası ile bütün hayatın kahrolur gibi hissedersin. bilmiyorum ben biraz saf sevgiye inanıyorum. ama günümüzde benim gibi saf temiz düşünen insanlar pek kalmadı kalanlarda zaten muhtemelen yalnızlardır. kim kötü davranıyorsa o sevgili buluyor ben bunu gözlemledim. hem gerçek hayatımda hem de bu sitede durum böyle. mesela sevgilisini aldatmış hala affettim diye soru açıyorlar hiç mi akıl yok bu insanlarda diye düşünüyorum. hep iyi olduğumuz için kaybediyoruz. neyse konudan çok saptım ama kısaca aşk birlikte deli dolu yaşamak demektir birlikte çıldırmak eğlenmek ve mutlu olmak demektir zaten birlikte delirmeyeceksem neden aşık oluyorum ki.
😅🥲
Gece içimi dökmüşüm 😅🙈
İyi ettin eline sağlık
🙏💕
Yok aşık olmak birlikte deli olmak anlamına gelmez ki ben birisini seviyorsam birisi de beni sevmek zorunda değil zaten genelde baktığınız zaman Aşkların birçoğu tek taraflı olur onu da aşk denmez hoşlantı beyni ilgi duymak ne bileyim beğenmek anlamında denir şimdi herkes ağzına almış bir aşk kelimesi Seni seviyorum Seni seviyorum ya bak Aşk dediğin şey karşılıklı fedakarlık gerektirir Karşılıklı saygı gerektirir birbirini kırmamayı gerektirir Eski insanlar 30-40 yıl evli kalırken birbirlerine karşı saygılarını korudukları için kalıyorlardı asıl aşk budur benim 2018 yılında Dedem vefat etti 2019 yılında Anneannem vefat etti onların o kadar güzelse saygısı ve sevgisi vardı ki ben Dedemin bir gün bile anneanneme hakaret ettiğini sesini yükselttiğini bilmiyorum. şimdiki insanlar da aşktan söz edemezsiniz şimdiki insanlar evlenirken şu kadar altın istiyor bu kadar takı istiyor ev var mı arabası var mı bu peşine düşüyor saygı yok sevgi yok düğün olana kadar her şey güzel düğün oluyor takılar takılıyor millet şıkır şıkır oynuyor O da bir saçmalık geliyor bana ondan sonra aynı eve çıkıp da aynı evde iki kişi baş başa kaldı mı dünyanın gerçeğiyle karşılaştığımı saygı da kalmıyor düşünce de kalmıyor.
Bravo 🧚
Rica ederim ablacığım ne demek bunlar için gerçekleri buradaki açılan soruların çoğuna baktığın zaman hepsi Laylaylom bıraksınlar bu işi evime robot süpürge mi alacak dikey süpürge mi alacak kafasıyla yapılan evlilikten evlilik olmaz
Onları istemeyenler de sevilmiyor ama o n'olacak 🙂
Şimdiki erkeklerin de ortası yok ablacığım Affedersin bir kısmı şimdi ağzımı bozmak istemiyorum Kural gereği sen anladın bir kısmı da fazla prenses Erkek dediğin dengeyi iyi kuracak Yeri geldiği zaman otoriter tarafını gösterecek Yeri geldiği zaman çoğunlukladı hayatındaki kadını Allah'ın emaneti bilecek ama işin kötü tarafı ne biliyor musun şimdiki nesil kadınlar ağzı iyi yalan söyleyenleri tercih ediyor ağzı dualı olanları değil
Doğru 🙂
Teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim
Teşekkürler
Rica ederim
şimdi aşk:beğendiğimiz karakterleri hoşlandığımız bedenlere yükleyip bir süre sonra vazgeçmektir ama ya sevgi!!! hele hele ruhen sevgi?
Unutmayalım ki beyin, kalp dahil tüm beden organları ölür ya ruh?
Ruh sevgisi diliyorum herkeslere
Deli olmaktır manyak olmaktır sakin olmaktır ciddi, yeri geldiğinde en gevsegi olmaktir kısacası onunla her şey olmaktır 😄
Eyvallah 😄🤣🌹
Teşekkürler efendim 😄
Cevap
42Cevap
O kadarda abartmaya gerek yok. Statik yüzeysel ilişkiler en makul olanı. Böylesi daha uzun süreli olur. Diğer türlü sert çıkışların dibe vurumu, daha can sıkıcı / acıtı olur.
Bence evet, aşk bazen birlikte deli gibi hissetmek, saçmalamaktır. Ama yanında kendin olabilmek de önemli
Aşk birlikte deli gömleği giymektir yani evet
Ask güzel şeydir kıymet bilene💕
Aşk birlikte çılgınlıklar yapabilmektir.
Semtime uğramıyor. Tanımaya niyet ediyorum pat bir dengesiz yanını görüyorum ve tabi anında sogumayla bitiyor olay.
Aşk birlikte deli olmak değil, birbirinin aklını başına getirmektir bana göre. 🙂
Ablam nasıl isterse🖤
Evet aşk deli olmaktır. Delilik değilse zaten napim öyle aşkı, dengeler bozulmalı ki aşk tam anlamıyla aşk olsun... asksiz akilli olmaktansa ask ile deli olmayi yegledigim durum. varsin delirtsin sanki herkes normalde zeka küpüde ask akli aliyor.😅
Ben aşksız da deliriyom. Kendi lolipopomu kendimi yalarım
Aşk birlikte mal olmaktır desek daha doğru olur 😂
Deli deyince masum mu görünüyor 😂
Kemal Sunal ne güzel söylemiş aşk bir sudur iç iç kudur. 😃
Oo kelebek göz buradaymış
Korkutursan kaçar tabi minicik şey fkdk
Moralin düzeldiği içindir görevini başarıyla tamamladı gitti tabi 😃
Görselden sonra bir daha asla lollipop yalayamam 🫢 iğrenç 🤢
Aşk birlikte her şey olmaktır. Ve yanında bütün delilikleri yaşayabildiğin insan da en kıymetlisidir.
Hayır, aşk hakikatte ve gerçeklikte olmaktır, deliliğin faydası yoktur.
Birlikte eğlenmek ve suç ortaklığı anlamındaki delilik, kanıt ve güvenilirlik mevcut olduğunda ve kişinin başını omuzlarına koyduğunu bildiğimizde ortaya çıkar, o zaman evet, makul bir delilikte birlikte delirebiliriz
Aksi takdirde, diğer kişiyi deliliğinde bırakıp kendi haline bırakmanız gerekir 😁
Çünkü hayatta 3/4 gerçekliğe ve gerçeğe, 1/4 hayale ve geçici deliliğe ihtiyacınız var.
Teşekkür ederim, ama gerçekten de öyle olmalı çünkü sürekli çılgın aşktan bahsediyoruz ama aşk çılgın olmak ve eğlenmekle ilgili değil; kendini adamak, gerçekten sevmek ve her şeye göğüs germek, ardından huzur ve sessizlik anları, huzurlu buluşmalar yaşamak ve kendimizi sevgi ve saygıyla birlikte oynamak isteyen iki mutlu çocuk gibi bulmakla ilgili.
Birlikte olmanın çılgınlığı her şeyden önce, paylaşılacak unutulmaz ve güzel anlar yaşama isteğiyle ilgili.
aynen 😁
Oran da vermiş. Akıllı mı şimdi bu? :)
@Aurora343534 Kendime bu fiyatı veriyorum :)
Başka fiyatlar isteyenler buyursun :)😁
Kimse aynı değil, değil mi? benim için 3/4 ve 1/4😂
İyiymiş :)
Rakamlar mizah amaçlı, aslında hesaplamaya gerek yok :))
Ama açıkçası bugün bu soruyu gördüğümde 3/4 ve 1/4 demek istiyorum.
@Aurora343534 Ormandaki kulübe daha çok 3/4 ve 1/4'ün tersi gibi ve bu soruyu iyi yanıtlardı :))🩷ama kafası çalışan, beyefendi, romantik, iyi kalpli ve görgülü bir adama uyardı :)
Biri benden mi bahsetti? :)
@Aurora343534 Evet, kulübeyle ilgili hikayenizin konuya çok uyduğunu söylemek için sizden bahsetmiştim :) ideal aşkta ve anlattığınız gibi 😁 birlikte olmanın çılgınlığı mümkün 😂
Başbaşa, ve yağmur tıpırtıları altında...
@Aurora343534 Evet romantik yağmur, iki aşığın çılgın suç ortaklığı ama senin hikayende erkek koruyucu ve şefkatli :)) kadın ona güvenebiliyor :) Onu korumak, ona bakmak ve onun iyiliğini istemek için her şeyi yapıyor :) o gerçek bir adam
Bu tarafı iyi detaylandırdın ve bu bağlamda evet bunu söylemeye katılıyorum :) ancak bu davranış profilinin dışında açıkladığım gibi 3/4 gerçek gerçeklik 1/4 delilik çünkü gerçekten güven veren çok az gerçek, koruyucu, sevgi dolu erkek var. Neyse ki bu adamlar, sayıları az da olsa, her şeye rağmen varlıklarını sürdürüyorlar. dolayısıyla 3/4, 1/4'lük sayısal verilerim bu deliliğin ancak ideal aşkta ve gerçekten güvenilir bir adamla var olduğunu gösteriyor :)
Akademisyen misin sen?
Ölçeklerin filan çok güzel.
Evren ve örneklemin güzel.
Tebrik ediyorum seni.
Senin gibi kadınlar da iyi ki var. :)
@Aurora343534 Evet, üniversitede okudum.
Ama biliyor musun, sana bir şey söyleyeceğim. Şu anda yazılarımda biraz geri planda kalıyorum. KS'nin, dediğim gibi, çok yazıp bir şeyler geliştirmen gereken bir site olmadığını biliyorum. Kendimi dinleseydim, çok daha fazla ve daha uzun yazardım ama burada basit, kısa ve bazen de diğerleri gibi olman gerektiğini anladım. Yani, elbette devam edip yolumu takip edecek enerjim var ama şu anda kendime diyorum ki, diğerleri gibi, güzel ve cezbedici peynirin fare kapanından kaçacak küçük bir fare olalım :) ve kedi tarafından yutulmaktan da kaçınalım :)
KS'de fark ettim ki, çok fazla yazarsan, çok fazla düşünürsen, çok fazla etkileşime girersen ve özellikle de başkalarıyla etkileşime girersen veya onlarla gülersen, sorunlar ve bataklığın enerjisi şekilleniyor :)). Okyanusta yüzen ve bataklıklardan piranalar ve timsahlarla fazla etkileşime girmeden geçmeye çalışan tatlı su balıkları olarak kalalım :)))😉
Hım.
Sana bir nazar boncuğu takalım.
Vahşi ormanda masum bir su balığını yaşatalım. ;)
@Aurora343534 Nazar herkesi etkiliyor maalesef
Allah bizi korusun ve tüm kötülüklerden şifa versin :)
Evet, bu masum tatlı su balığı, melodik şarkıları yargılamadan nasıl tanıyacağını bilen, rengarenk pullu diğer balıklarla birlikte ormanda yaşamaktan mutluluk duyardı :)
Korumamız olacak tok ayıyı da davet edelim 🤣 Artık balık yemeyecek, söz verdi :) Sadece bal kavanozları ve ormandaki kuşları çağıralım, bize uyum ve bilgelik getirsinler çünkü kuşlar çok nazik ve değerli yaratıklardır. Bir kuşun melodisini duyduğumda, çok kutsal, çok ilahi ve çok manevi bir şey hissediyorum :))
27esmerim Kusura bakmayın konu tamamen farklı bir yere kaydı :) Umarım aldırmazsınız :))🫶🙏
Manevi balık. :)
@Aurora343534 Ama İbn Arabi'de balığın büyük bir mistik açılımı var, bu yüzden balığı sembol olarak kullanıyorum :)
O ve okyanus birdir; o zaten fananın sınırsız akışındadır, kendi içindeki her şeyden sıyrılmıştır ama rüyalar dünyasında çokça yaşar ☺️:))
Diyelim ki bu güzel ormanda koruyucu olacak, yemyeşil orman olan yeryüzünün güzelliğini ve enerjisini solumak için tatlı suya gelen okyanus canlıları, manevi dünyanın enerjik ve sık açılımını taşıyacak melodik şarkılar ve onun yanında kulübe ikiye katlanacak :) tüm bunların iç dünyasının sırrını ve huzurunu birlikte karşılamak için :)
27esmerim Tamam teşekkür ederim :)🙏
Sûfi ve Ketebe yayınlarından daha çok şey okumam lazım.
@Aurora343534 Evet, çok güzel yazılar var. Anlatım biçimini beğendim. Çok bilgece ve her şeyi uyumlu hale getirme arzusu var.
Tasavvuf yazıları ruhu rahatlatır çünkü uyum ve dengeyi, iyiliği ve güzelliği seven ruhlar vardır ve onlar da maddiyattan önce maneviyatı severler, bu yüzden bazen dünyanın güzelliğini başka bir açıdan görmek de yardımcı olur :)
Bakış açısını değiştirmeli.
Bir kitap tavsiyesi, okumadıysan, Su Üstüne Yazı Yazmak.
@Aurora343534 tamam inshAllah
Okumayı sever misin?
Hem de çok.
Almak ı Hayal'i de bundan sonra oku. :)
Amak ı
@Aurora343534 Evet, göreceğiz inşallah.
Her neyse, böylesine hassas bir kadınla tanışmak hoş bir sürpriz :)
Kadın? :)
@Aurora343534 Esnek yanınız ve iş yapış biçiminiz bana kendimi hatırlatıyor :) Cinsiyeti ve kadın olarak bile bu hassasiyetlerin çok belirgin olduğunu ve bu analizlerin de sadece barış içinde yaşamak için küçük fareler oynadığımızı vurgulamak için Kadin kelimesini kullandım :)
Kesinlikle öyledir 😂
Aşkın deliliği çok tatlı 🤭🥰
https//youtu. be/RieWFwAqO_o? si=uRD3d7z1F6m-_lFQ
Aşıklara sevdalılara gelsin❤️❤️
Aşk 3-0 geride boşluktu beraber lolipoplayalım yapılacaklar listesinde olabilir deneyelim mi
Deli olmaktır birlikte her şeyi yapmaktır tutkudur evet
Evet kimi zaman deli olmak kimi zaman susup birbirini dinlemek
Hayır ruhu renkli insanın aşkı delicedir güzeldir
Sıradan aşklar sıradan sadedir
Aşık olmak bonbon şekeri öpüşerek kim daha çok yalayacak diye mücadele etmektir 🤪
Evlenmeden uzun süre önce
Allah im akıllı uslu olsun benim gibi deli olmasın derdim
Şükür duam kabul. oldu ama delirenlere de özenmiyor değilim 😀😀😀
Çok ağır başlı çünkü
Birlikte lolipop yalamak aşkta deli olmak mı saçmaaaa
Lolipop yerine deli gbi 69da oral yapmak daha keyifli olur
Aşk bütün duyguları beraber yaşamaktır. Birlikte coşup birlikte sakinleşmektir 🥳
O lolipopla neler yapilir neler :) da işteee..
Aşk güzeldir de birlikte lolipop yalamak ne ya
Niye lolipop magnum yiyelim o daha güzel
Kesinlikle sana katılmıyorum
Sana katılıyorum yazdım klavye düzeltmiş
Neden yazmasan ben de görmem
Aynen lolipop yalamak lazım 😂😂😂
Maddi zararın adı aşk.
Maddi geçer manevî olmasın da
😂😂😂😂 Sen öyle diyorsan doğrudur
Ask zaten iki delinin birbirini bulmasi ve akillanmasidir daha ne bekliyorsun ki
E yani akıllının aşkla işi ne😄
Aşk birlikte delirmektir evet
Kesinlikle delilik şart 😎
Evet hem deli hem akıllı ikiside olmalı
Evet kafayı sıyırmaktır
Hem deli hem dolu olmaktır aşk.
Aşk zaten deliliktir.
Ben dayanamaz lolipop ısırırdım
Sana göre yalamak delilik mi
Akıllı olsa olmuyor mu 😀
O yüzden aşık olmuyoruzdur belki
Evet birlikte uyum içinde delirmek