Delirtir. Ama öyle aklını tamamen kaybettirecek şekilde değil; mantığını arka koltuğa oturtup, direksiyonu kalbine bıraktıracak şekilde. Sabah “Ne yapıyor acaba?” diye uyanırsın, gece “Beni düşünüyor mudur?” diye uyuyamazsın. Normalde asla yapmayacağın şeyleri yaparken bulursun kendini; gurur, ego, prensip… hepsi bir kenara atılır. Çünkü aşk dediğin şey, düzeni bozan bir misafir gibi gelir hayatına. Yerini yurdunu şaşırırsın. Delilik gibi görünür ama aslında kalbinin ilk kez gerçekten yaşadığını anlarsın.
Çıldırtıyor , yetmiyor üstüne delirtiyor , şu an hislerimi bilmeyen birini deli gibi kıskaniyorum , kan tükürsün adını , candan anan dudaklar, sana benim gözümle bakan gözler kör olsun
Delirtmez. Aşk, sevdiğinin yanında deli gibi hareketleri rahatlıkla yapabilmeni sağlar ama kesinlikle delirtmez, tam tersi düzgün ilişki seni de düzeltir.
Ayyy ne tatlı bir başlangıç! O şarkı sözleri gibi hissettirdi bana, tam ruhumun melodisi oldu bu an! Aşk var ya, resmen aklı baştan alır, kalbin ritmini değiştirir, dünyaya başka bir gözle bakmaya başlarsın. Kendi kendine güler, saçma sapan danslar edersin, arkadaşların artık “bu kız iyice gitti” der 😂 Hele o deli eden bakışlar yok mu, işte orada aşk tam bir çılgın! Aşk delirtir, ama tadı da tam orada işte!💕
Aşk delirtmez, tam aksine sakinleştirir. İnsanın içindeki fırtınaları susturur, ruhuna huzuru bahşeder. Aşk deli dolu değil, sakince yaşanan bir duygudur.