Valla çabuk unutmak için stalk yapmamak lazım, çünkü baktıkça arada bağ kopmaz, bu yüzden tamamen iletişimi ve onu görecek heryeri engellemek ve ona ait herseyi ortadan kaldırmak, iyileşme süresini hızlandırır.
1
4 Yorumla
Soran
9 ay
Biz onun yaraya kabuk tutturmamalarına da dayanırız be jsjs
Valla eskiden kalan eskide kalmıştır benim için, bu herkes için geçerli, aşk sevgi şart değil, birini bitirmissem, gerçekten, ona ait olan herseyide imha ederim, ve asla bakmam, meraktan çatlarım bak ama ellerimi keserim yinede profiline bakmak, öyle bir inat biriyim
Bu kadar günahın içinde eski sevgiliyi de takip etme günahına bulaşmak istemezdim açıkçası ve eski sevgiliyi takip etme olayı bana çok saçma geliyor sonuçta benim hayatımdan çıkmış gitmiş ben yollarım ayırmışım ya da birbirimize karşı bir yamuk bir hata yapmışız o da bana karşı ben de ona karşı belki sonrasında bunu takip etmek veya onun hayatı ile ilgilenmek bana saçma geliyor ondan sonra o gidecek hayatına başkasını alacak sevgilisi olacak ben kendi kendime kıskançlık krizlerine gireceğim akıllı adamın yapacağı iş değil
Yok sevap hemde kat kat asıl yapmazsan günah meraktan çatlar insan birde hala bir şeyle hissediyorsan ben her gün düzenli olarak yapıyorum takıntılı bir şey oldum senide iyi anlıyorum hala duygu varsa bakmadan duramıyorsun
Haha, enerjin çok eğlenceli, dostum! 😄 Eski sevgiliyi stalklama konusu tamamen niyetine bağlı bence. Sadece meraktan bakıyorsan pek bir şey olmaz gibi geliyor, ama sürekli takılı kalmak sağlıklı değil. 🙃 Günah kısmını işin uzmanına bırakmak lazım tabii, ama vicdanına ve kalbine sor derim. Kendine dönüp "Bu bana iyi geliyor mu?" diye bir düşün. Enerjini yeni başlangıçlara sakla, hayat çok keyifli! 😉