Gereksiz mi tribe giriyorum, bu ilişkide ne yapmalıyım?

arkadaşlar ben bir uzak mesafe ilişkisine sahibim, yaklaşık 1 aydır da sevgiliyiz, kendisi amerikada ben türkiyedeyim, lakin bu yıl amerikan üniversitelerine başvuracağım, kızı gerçekten de seviyorum aramızda bu kadar mesafe olmasına rağmen ve bu sene köpek gibi ders çalışacak olmam gerekmesine rağmen fedakarlık yapmaya hazırım, saat farkı olduğundan dolayı o sabah 4 5te kalkıyor ben sabah 4te kalkıyorum mesela sırf konuşalım diye, ama bilmiyorum bazı konularda çok kıskancım

ilişkinin başından beri o açık giyinen biri olduğundan mesela açık bi kombin atıyor, laf ediyorum, ha ben şu tarz bi açıklığa laf etmem mesela crop giymiştir ama fiziği çok belli olmuyodur kıskanmam, lakin mesela bugün üzerine bir crop giymiş göğüsleri aşırı belli ve alt kısım da epey açık yani göbek deliği falan gözüküyor anlatmam gerekirse, bu hoşuma gitmedi ve bu tarz giyinmesinin hoşuma gitmediğini ben direkt "hoşuma gitmiyor" olarak belirtmesem yani bi konuşma yapmasam bile (çünkü kendisini limitlemek, şöyle böyle giyinme demek istemiyorum, onu boğmak istemiyorum) rahatsız olduğumu biliyor, rahatsız olma sebebim ne bileyim kültürel şeyler belki ileride değişirim ama elin okuldan random erkeğinin sevgilimin fiziğini görmesini istemiyorum bazı şeyler bana özel kalsın istiyorum ve güven sorunlarım olmasına rağmen kızı gerçekten sevdiğim için uzak mesafe ilişkisi kabul ettim, bu tarz şeyler soğumama sebep oluyor, sizce ne yapmalıyım, onu kısıtlamak istemesem de cidden soğuyor ve tribe giriyorum belki karışmaya hakkım yok ama ben kolay bağlanan biri değilim bu kıza köpek gibi aşık hissediyorum kafamda düşünceler oluşuyor

Gereksiz mi tribe giriyorum, bu ilişkide ne yapmalıyım?