Yaklaşık 3 aydır evliyiz kocama çok bağlıyım 2 sene gibi bi süre sevgili kaldık o zamanda aynı şimdiki gibiydim her zaman güler yüzlü ve hafif cilveli bir insanimdir ama gözümde sanki dünya üzerinde sadece o varmış gibi bir dediğini ikiletmem cinsel anlamda yeni yeni şeyler yaparım hiçbir isteğinde geri durmam kocama çok aşığım yani uzun süredir beraber vakit geçirmiyorduk işten geldiğinde yanıma gelip yarın bi yerlere çıkalım beraber dedi çok sevindim sarıldım öptüm ertesi gün eve geldiğinde canı sıkkındı ama ben hazırlanmıştim beklemesini istemedim kapıyı açtığımda beni süzüp hayırdır dedi dışarı çıkacaktık aşkım dedim unutmuşum ben dedi olsun önemli değil yorgunsan çıkmaya da biliriz evde kalalım hem dinlenirsin beraber uyuruz yorgunluğunu alırımmm belkiii dedim bana bu şekilde davranma çocuk değilim gitmicez bi yere çok istiyosan tek başına git ama önce üzerini değiştir rezil etme daha fazla beni dedi akşam saatleri olduğu için tek başıma onsuz bir yere çıkmak istemedim üzerimi değiştirdim tartışmadım bile ama ister istemez yüzüm düştü gönlümü almasını istiyordum açıkçası yüzümü asık görünce ne bu trip eve geliyorum yorgun argın bide senin bu yüzünü mü cekicem böyle davracaksan eğer git odada otur dedi üzerine gidip olayı büyütmek istemedim uzak durdum ondan gece oldu yatağa her zaman özenli girerim yine öyle yaptım bekledim çok geç yanıma geldi ne oldu neden böyle davranıyorsun bugün birşeye canın mı sıkkın Bitanem dedim sana sıkkın dedi nasıl yani dedim kocaman adamım bana çocuğun gibi davranıyorsun bu kadar üstüme düşmen beni sıkıyor rahat bırak artık biraz benden habersiz de iş yerime gelme bir daha (iki üç gün önce yanına uğramıştım) çok dikkat çekiyosun rahatsızım bu durumdan dedi ne yapmaya çalışıyor neden hicbirseyden memnun olmuyor anlamıyorum nasil davranmam gerek akıl verin lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer