Güncellemeler
+1 yıl
Yillarca Yanliz yaşamış , ailesi arada gelmiş yanına. 40 dan sonra evlendiği icinmi böyle bilmiyor nasıl davranması gerektiğini?
Esim benim aileme karşı soğuk, annem çok soru soruyormuş bilmem ne… kendi ailesi herseyimize karisiyor. Biz kaç aydır ailesiyle birlikte yaşıyoruz, ben saygıda kusur etmedim hiç. Ama onun başlarda hemen bana söylediği şey , annem merakliymis,,, 😏 bende haliyle kızdım ben kötü bisey demedim ama öyle diyor.. annemi haftada ya bir ya iki kez görürüz. Ben Hergün ailesiyle birlikteyken ben neler duyuyorum bir bilsen dedim.. işine gelmedi 😒 O böyle yaptıkça ben soguyorum ondan, aynı durumda olan var mı ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kankam ilk birkaç sene çocuk falan düşünme derim zira olmayacak gibi
Neden böyle yapıyor sizce? Sizde bir erkek olarak soruyorum
Bir insan olarak sor çünkü bunun cinsiyetten ziyade karekter ile ilgisi var ve pek hoş bir karekteri yok arkadaşın
Özünde iyi biri aslında ama bu huyu beni mahvediyor..
Özünde iyi olmak düşüncesiz olduktan sonra sogan kabuğundan farksız ya. Sen nasılsın peki konuşmaya ihtiyacın var mı
Evet bazen dediği şeyleri düsünmeden söylüyor.. ben ailesi hakkında bisey desem yoksa ailemi sevmiyormusun der..
Yani artık özünde iyi falan diye kendini kandırma daha çok üzülürsün
Galiba. İnsan kandıramıyor ama neden böyle yapıyor ben ailesi hakkında böyle desem nasıl olur? Benim sadece söylediğim babası bazen düşünselden laf ediyor, bunu ona dedim başladı senin annende meraklı diye 😏
Baya yıpranmışsın galiba bu konularda
Cok… anlamadığı gibi birde aileme laf söylüyor. Isine gelmiyor bazı şeyler farkındayım inadina yapıyor
Hayalkırıklığı yaşadığın çok belli oluyor
Evet aynen öyle …
Konuşmaya ihtiyacın var mı
Konuşuyorum arkadaşlarla ama herseyi de anlatamıyor insan
Bir yabancıya anlatabilirsin
Sen ona rahatsız olduğunu söyle. Soğumana gerek yok evliliğine devam.
Ben ailesiyle yasarken , saygımı eksik etmezken onun böyle davranması... Tamam benimde hoşlanmadığım şeyler var söyledim de ona bunu, hemen anneme bağladı konuyu 😒
Kimse dört dörtlük değil onun için rahatsızlığını dile getir ama yine devam.
evlilik cok garip eşinde cok garip ve bencil gibi Allah yardımcınız olsun
Normalde iyi bir insan merhametli düşünceli ama bu huyu hiç hoşuma gitmiyor …
haklısınız ama daha yeni evliymissinkz üzüldüm size evlilik cok önemli ileride daha büyük sorunlar olmaz umarım bence bunu esinizle ciddi şekilde konuşun ailesi ile yaşamankza da ayrıca üzüldüm
Bir süreligine böyle idare edicez. Ama ben saygıda kusura etmezken onun böyle yapması doğrumu? Çok üzdü beni.. benimde hoşlanmadığım şeyler var
Kaç yıldır evlisiniz yaşlar kaç
Az önce yazan sen değilmiydin )?
Severekmi evlendiniz
Görücü üsülü
Ama sevdik
Kac yıllık evlisiniz
Daha yeni 6 aylik
Yaşınız o zaman daha genç
Genç değil ama genç sayilirzz
Sorması ayıp nedir eşinizin yaşı
Ve ayrıca aynı evdemi yaşıyorsunuz kayınvalidenizle yoksa aile apartmanımı
45 , Neden sordunuz
Sorularımı sakın yanlıs anlamayın sadece size niyetım yardımcı olmak
Sorularımın sebebi size daha iyi yardımcı olmaktır kesinlikle bir art niyet söz konusu değildir
Aynı evde yaşıyoruz bir süreligine
Bundan ötürü sözlü tartısmalat elbet olacaktır bu arada bende belirteyim bende 2 yıllık evliyim yanı karsınızda bekar biri yok bunu belirtmek istedim
Dilerseniz ssize yardımcı olabilirim fikir alışverişinde bulunarak eğer kabul ederseniz
Buradamısınız
Neden böyle davraniyor. Benim ailem ona bise yapmadığı halde benim gibi Hergün görse sinir olurdu herhalde
Bu konuda size yardımcı olabilirim
Neyapmam lazım
Dilerseniz takip atın bana
Gizliden cıkayım olur mu
Buradan yazın mahsuru yoksa
Buradan yazmak ne kadar doğru olur herkes görecek sonra dengesizin biri gelip laf atıp sizi üzecek bir kelime söyler ise hoc hos olmaz bence
Niye kötü bisey mi söyliceksiniz? Veya uygun olmayan birseyim
Ne alakası var neden köütü bir set söylim nereden cıkarttınıx Allah askına işim gücüm yok elin karısınamı kötü şeyler söyliyecegım Allah askına yanı
Neyse iyi günler sizlere