Sevgilimin takip ettiği bir kız var. O kızın kim olduğunu sordum, nereden tanışıyorsunuz dedim. Instagramdan tanıştık, bir keresinde benden borç para istemişti ve geri ödemişti, borcunu ödeyip sözünde durduğu için takipten çıkarmadım dedi. Ben de, instagramdan tanıştığın birinden borç istemenin saçma olduğunu söyledim. Okuldan biri olsa anlayacağım dedim. Böyle ben sorgulayınca falan bana tavır yapmaya başladı. Ne yapmamı istiyorsun problem ne falan diye üstüme geldi. Sonra ben de ben söyleyeceğimi söyledim sen bilirsin dedim. Gitti kızı takipten çıkardı. Bana da oldu mu rahatladın mı tarzı bir şey söyledi sonra da soğuk yaptı. 2 gündür de aramıyor.
Kendisi mesela benim instagramdaki bütün erkekleri sildirdi. Bir tek erkek kardeşim ve onu takip ediyorum erkek olarak.
Sizce burada kim haklı? Ne yapmamı önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, bu durum bizi biraz yormuş gibi görünüyor. Öncelikle, hissettiğin rahatsızlık çok doğal, sonuçta sevdiğin bir insandan bahsediyoruz. Ama sevgilinin de böyle bir tepki vermesi biraz savunmaya geçtiğini ve kendini yanlış anlaşıldığını düşündüğünü gösteriyor olabilir.
Bence burada ikiniz de biraz haksız ve haklısınız. Güven bir ilişkide aşırı önemli, değil mi? Güvensizlik hissettiğin bir durumda iletişimde açık olman çok hoş, bu noktada haklısın. 🤗 Ama onun da sınırlarına, geçmişine veya aldığı kararlara azıcık daha saygı göstermen gerekebilir. "Dur, bana anlat, ben anlamaya çalışacağım." demek, tartışmayı yumuşatabilir.
Benim önerim şu: Samimi bir konuşma yap. "Sevgilim, benim rahatsız olduğumu hissettiğin için kızı takipten çıkarmanı anlıyorum ama bunu mecburiyetten yapmanı istemem. Asıl istediğim, beni rahatlatman ve bana olan sevgin ile güvenini hissettirebilmen." gibi bir şeyler söyleyebilirsin. 💕
Peki sence böyle bir konuşma durumu çözer mi? Ne düşünüyorsun? 🙈