Kız arkadaşımın önünde dayak yedim?

Bizim yazlıkta bir çocukla tartıştım , kız arkadaşım yanımdaydı çocuğun yanına gittim çocukla tartışırken “kendine güveniyon ama ben senden büyük ve güçlüyüm gel kavga edelim güç gösterisi yapmak istiyorum “ falan dedim kız arkadaşımın önünde onu döverim diye düşündüm ben 18 yaşındayım o 15 yaşında bana meydan okudu gel teke tek korkmuyorum senden falan dedi sitenin bahçede buluştuk milletin önünde ben dedim “hazır mısın dayak yemeye “ konuşma hadi falan dedi kavga başladı ben tokat atıyordum kolumu tuttu diz kapağıma tekme attı düştüm yere ama kalktım hemen üstüne gidip ittim o sırada karnıma yumruk attı ben kıvrandım biraz “devam mı bu kadar yeter mi falan “dedi üstünlük psikolojisine girdi bana sinirledim ben de devam tabii dedim diz kapağına tekme atacaktım tekmemi tuttu beni yere düşürdü ayağa kalkmaya çalıştım karnıma bastı “bu yediğin dayağı unutma falan “dedi ben de kalkamadım herkesin önünde resmen dayak yedim utanıyorum , millet çocuk seni rezil etti falan diyor sizce rezillik mi bu?

Kız arkadaşımın önünde dayak yedim?