Yakın kız arkadaşı oldugunu 10 gün önce ögrendim ki 1.5 yıllık ilişki her neyse dünde birlikte yemek yemişler asla haberim yok ama hissettim buda anladı hissettgimi aramış beni sanki 40 kat yabancı gibi geçen anlattıgım arkadaşla yemek yedik beni otogara bırakacak diyor sonrada diyorki sen soguk konuşunca öyle konuştum bende kavga ettim ve ayrıldım siz olsanız ne yapardınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer ilişki kendine özgüdür ve kişilerin kendi sınırları vardır. Bu sınırlar, her insanın kişisel tercihlerine, deneyimlerine ve geçmiş ilişkilerine bağlıdır. Dolayısıyla, ilişkinizde neyin uygun veya abartılı olduğunu belirleyen tek kişi sizsiniz.
Ancak, söylediklerinize dayanarak, ayrılık nedeniniz sadece sevgilinizin kız arkadaşıyla yemek yemesi gibi küçük bir konu olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, ayrılık kararı vermeden önce daha açık ve dürüst bir iletişim kurmanız daha iyi olabilirdi.
İlişkilerde, güven, dürüstlük ve anlayış çok önemlidir. Belki de sevgiliniz, size bu durumu anlatmayı unutmuş ya da düşünmemiş olabilir. Belki de, kız arkadaşıyla yemek yemek, sevgiliniz için sadece arkadaşlık ilişkisini pekiştirmek için yapılan basit bir etkinlikti.
Bu nedenle, sevgilinizle konuşarak neden böyle hissettiğinizi açıklayabilirsiniz. Belki de onun bakış açısını anladıktan sonra, ayrılık kararınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sevgilinizin sizi anlamadığını veya sizi ciddiye almadığını düşünüyorsanız, ayrılık kararınız doğru olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrılık ağır olur gibi geliyor ama bilmiyorum sadece bu durumu yaşayan biri hisseder bunu yani ama sana 10 gün öncesine kadar bahsetmemiş ve 10 gün önce bahsettiği zaman ayrılmadıysan senden habersiz bir yemeğe de ayrılma yani ama tavrını ortaya net şekilde koy empati yapmasını söyle ya ben bir erkekle böyle yemek yesem ne diyeceksin de bakalım nasıl bir tepki verecek..
01 Yorumla
Soran+1 yılyiyemezsin dedi direk söyledim aynısını o zaman çok üstünde durmadım ortalık karışıktı zaten kız buna aşk acısını anlatmış falan onları söyledi o dönemde
+1 yılAslında giderken sana söylemesi iyi olabilirmiş. Ama şöyle bir şey var hesap verme amacıyla değil yanlış anlaşılmasın. Ararsın sevgilini havadan sudan konuşurken söylersin ben de buraya gidiyorum diye haberi olur hani. Bilmiyorum ya yakın kız arkadaş durumu biraz karışık oluyor biraz
00 Yorumla
Haklısın bitirmekte. Haber bile vermemiş gerçi ben olsaydım benim sevgilimin kız arkadaşıyla benden habersiz yemek yemesini geç o arkadaşlık bile olamazdı. Karşı cinsle arkadaş olunmasını doğru bulmuyorum. En fazla merhaba merhaba olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende karşıyım 10 gün öncesine kadar böyle bir arkadaş yoktu piyasada yeni çıktı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKarar sizin ama yalan söylemesi yani haber vermemesi kötü bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakin bir erkeğe karşı yumuşama. Hemen ayrıl bitsin diyemem anılar var uzun bir süre var. Ama cepte gibi davranma. İki mesajına düşme. Ya zaten seviyorsa senin peşinden koşar. Biraz burnunu sürt. Seven insan kaybetmekten korkar. Ne olursa olsun. Sen bu olayı büyüttüm mü diye düşürsen iki yüz verirsen devam eder bu hatasına. Bırak yüz verme. Arasın açma, dayanamaz açarsan vicdan yapsın biraz. Acıtasyon yap. Ben sana güveniyordum ya de. Biraz kendini sorgulasın. Eger sert davranirsan sana bir daha yanlış yapmakta çekinir. Senin onsuz yapamicagini düşündürtme ki senin değerini daha çok anlasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim 😊
Soran+1 yılçok güzel bilgiler
+1 yılBende olsam bitirirdim sevgilinin haber vermesi gerekirdi. İnsanlarin aynı ilişkide olup bir şeyleri paylaşmamalarina anlama verebilmiş değilim. Yok neymiş efendim herkesin kendi hayatı varmış abi bende senin hayatindayim yaaaaa ben delirirdim ya. Verdiği değeri de sorgulardim ayrıca
22 Yorumla
Soran+1 yılverdigi bir deger yokki sorgulayım baksana
- +1 yıl
Maalesef ki öyle üzülme boş ver değmez
Sende haklı olabilirsin o çocukta ben pek yorum yapamıyacam çünkü benimde yakın kız arkadaşım vardı onunla birlikte yemek yeme fırsatım olsa onunla birlikte yemek yerdim ama belki aşırı tepki gösteren biriysen çocuk sana haber etmeye çekinmiştir benim sevgilim yok ama sevgilim olsaydı aşırı kıskanç aşırı bana karşı sinirli davranacak olsa söylemeye çekinirdim
12 Yorumla
Soran+1 yılkendisi benden bin kat daha kıskanç ve aynısını sana yapsam dememe kalmadı hayır dedi yapamazsın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanki evlendin kocan oldu boyle bir sey yapti alt tarafi sevgilin sadece ne olacagini zannediyon o gidecek baskasi gelecek sen gittin senin yerine baskasi gelecek
12 Yorumla
Soran+1 yılkatlanan varsa medeniyet sahibi bir kadın buyursun alsın
- +1 yıl
Evlenmedigi icin bir sorun yok artik evlendiginde ne olur kendisi dusunsun sen de evlenmeyecegin kisiler icin yapma bunu bosu bosuna gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok yanlış bir karar.
Tamam kizabilir trip atabilirsiniz hakkınızdır.
Peki bu insan size hesap sormazken bunu kendinize hak nasıl sayaniliyorsunuz.
Siz nişanlı değilsiniz, evli hic değilsiniz.
Sizi ihmal ediyor muydu peki?
Şimdi bu çocuğa geri dönmek isteyeceksiniz belki hayır diyecek o zaman ne olacak.
Her zaman söylerim ve her seferinde ne kadar haklı bir cümle olduğunu bir kez daha görmeye devam ediyorum.
Acele verilen kararlar , çoğu kez göz yaşı ile biter.02 Yorumla
Soran+1 yılO bana normal dışarı çıktıgımda dahi hesap soran birisi ihmalde ediyordu etmese saygı duyar bunu bana yansıtırdı
- +1 yıl
Eeee o zaman.
Olumlu ve güzel düşünceler içinde bırakmış.
Bu şekilde sonuçlanmasındaki sebep.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılSorun haber vermemesi bence. Ayrılmak doğru bir karar mı bilmiyorum ama haber vermeliydi yine de
12 Yorumla
Soran+1 yılkızın yanındada soguk konuştu buda sorun bence
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
+1 yılYanlış hareket doğrusunu sana deseydi bu hale gelmezdi
16 Yorumla- +1 yıl
Net olman çok iyi
Soran+1 yıldogrusunu deme geregi görmemiş sanırım
- +1 yıl
Saklamaya çalışmış ama başarısız gibi geldi kaç yıllıktı ilişkin
Soran+1 yıl1.5
- +1 yıl
Yazık etmiş ikinizede hangi şehir
- +1 yıl
Nasıl oldun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem sinirli anıma gelirse silerim her yerden djfj
12 Yorumla
Soran+1 yılyaptım aynısını
- +1 yıl
İyi yapmışsın vardır bunda bir şey net
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Iliskinin seyrini bilmeden abarti mi degil mi bilemeyiz ki.. kurallariniz vardir ya da daha free bi dinamiginiz vardir ona göre degisir.. ki sen kıskanan birisin belli böyle olacağını tahmin etmeliydi o suredeki bi iliski icin..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGizleme gereği hissediyorsa eğer sakladığı bir düşüncesi vardır.
Sana baştan böyle bir arkadaşı olduğunu belirtse ve sen bu tepkiyi versen o haklı derdim ama şu durumda sen haklısın.
10 Yorumla
+1 yılGizlediyse zaten aldatıyor seni o kızla bundan yüzde yüz emin olabilirsin ayrılmakla en doğru kararı vermişsin
10 Yorumla
+1 yılSenden habersiz yediyse masumane bir yrmek değildir. Saklaması bile doğru değil. İyi yapıp yapmadığına ilerde kendin karar verirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. uzun bi ilişkide 10 gün önce arkadaşını öğreniyorsan bence abartı değil iyi yapmışsın bu işte bi şey var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartmamışsın üstüne hakaretler etmen lazımdı eksik olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılkendisi bana abartıyorsun dedi üstüne üstlük
Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Olayları anlatma şekli meselenin özünü gözden kaçırtabiliyor.
Her gün yemek yediklerine göre bu kız sevgilinin iş arkadaşı olabilir mi? Zira durum öyleyse acaip aşırı tepki vermişsin.06 Yorumla
Soran+1 yılhergün degil sevgilim başka şehirden izne geldi 5 saat arası vardı otobüs için o arada yemek yenmiş lise arkadaşı mı öyle birşeymiş
Soran+1 yılo ve aradıgında soguk soguk konuşması
Soran+1 yılben soguk davrandığım için öyle konuşmuş ama en azından aşkım iyi misin var mı sıkıntı diyebilirdi ne adımla me sevgi sözcükleri ile hitap etti
- +1 yıl
Bak şimdi deştikçe işin gittiği yer başka oluyor. Burada bekara karı boşaması kolay olduğu için her artist kestirip atarak, egonu beslemek suretiyle sana destek oluyor aklınca. Öte yandan yok yere kaybettiğin ilişki belki de önündeki çok mutlu bir hayatın en önemli parçası olacaktı. İyi düşün taşın, buradakilerin ego pompalamasıyla değil gerçekten egosuz şekilde düşünüp taşınıp kendini ikna edebilirsen sağlıklı şekilde bitir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görüştüğünde sizin aranız kötümüydü
Ya da ayrımıydınız
Yemek yediği zamanı gizledimi telefonunu mu açmadı
Gizlemek zorunda mı kaldı
Detaylar önemlidir04 Yorumla
Soran+1 yılyok ayrı degildik aksine gayet iyiydik mesajımı 1.5 saat sonra gördü bende tabi anladım mecbur kızın yanında aradı anlayınca ama yabancı gibi konuştu sevgi cümleleri yoktu
Soran+1 yılayrılmayı istiyorum yoruldum çünkü
Güven gittikten sonra en doğru kararı vermişsin bence 👍🏼
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılŞüphesiz senin yapmış olduğunu belki de daha kabasını yapardım.
10 Yorumla
+1 yılEline sağlık az bile yapmışsın, arkadaşıyla nasıl yemek yiyebilir...
10 Yorumla
+1 yılAfferin kız iyi yaptın o ne ya saçma sapan şeyler iyi yaptın
10 Yorumla
+1 yılyakın arkadaşı olmadığını bilmen daha kötü bence. arkadaşı olmayabilir fkdke
10 Yorumla
+1 yılBeni neden çağırmadin dedikten sonra ayrilsaydin bari.. kavga etmek yerine
13 Yorumla
Soran+1 yılkavga dedigim senin yazdıgın gibi cümleler yazdım
- +1 yıl
İyi o zaman.. çünkü erkekler yanlış yaptığında karşısindaki kız yükselince öyle güzel üste çıkıyor ki.. hem zorluyolar insanı buna hem de ondan sonra soğuk kunusuyosun kavga cikariyosun filan diye kızları suçlarlar..
Soran+1 yılşu an o aşamadayız abartıyormuşum
+1 yılAğır gibi be ayrılık.. ama sana niye söylemedi ki.. soyleseydi bunlar yaşanmazdı enazindan
04 Yorumla
Soran+1 yılizin vermezdim ama bunu düşünerek haber vermedi pek sevgili sıfatına koymuyor sanırım
- +1 yıl
İnsanı yaralayan habersiz yapması.. yinede ben ayrılığın ağır bir karar olduğunu düşünüyorum.. seni seviyorsa bir gözden. geçir.. tabii samimi. bir özür dilemesi şart
Soran+1 yılabarttıgımı düşünüyor kendisi yani bir suç görmüyor
- +1 yıl
Hem suçlu hem güçlü.. iyy
- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ama kızla yemek yemesi değil senden saklaması sikintiydi
04 Yorumla
Soran+1 yılhissetmesem asla söylemezdi birde soguk konuştu
- +1 yıl
Haklısın tabiki ilişkiyi bitirmek için ayrildiysan kararına saygı duyarım ama ona ceza olarak ayrildiysan gene birleşir kafasindaysan yanlış sin
Soran+1 yılyok ilişkiyi bitirmek 2. seçeneği zamanında yaptım ve sonuç hüsran
- +1 yıl
Ok anladım hakkınızda hayırlısı olsun nediyelim
+1 yılHayır çok haklısın daha noolsun başbaşa yemek yemekde neyin nesi.
00 YorumlaYakın arkadaşıymış zaten olsaydı onunla olurdu seninle olmazdı ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde başıma böyle bir şey geldi bence sorun yok çok baskıcı olunca kadın tarafı alt tarafı bir arkadaşla yemek yemek.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynısını yapsam o an engellerdi beni odaha baskıcı
+1 yılHaber vermemişse ben direkt sakladığı bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Bu ilişkiyi uzatmadan bitirmen çok iyi olmuş
10 Yorumla
+1 yıl1,5 Yıldır sana yakın bir arkadaşından bahsetmemiş olması şüphe uyandırıcı. Ya arkadaştan öte birisidir ya da seninle ciddi bir ilişki içerisinde değilidir diye düşünüyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılbence benimle bir ilişki içinde degil 😊
- +1 yıl
Senin onu affetmen onu daha fazla cesaretlendirecek ve bu yalanların ve oyunların devamı gelecek buna emin olabilirsin
Soran+1 yılzamanında affettim ondan başıma geldi bu olayda o kadar haklısınki
- +1 yıl
Sencede niyetini artık belli etmedi mi? Sepetleyip koy kapının önüne
Soran+1 yıl👍🏻
+1 yılHayır abartı değil. Sıradan bir arkadaş yemeği olsa sana söyler ve hatta seni de çağırırdi. Ancak davet etmeyi geçtim saklıyor. Kesinlikle normal bir yemek değildi o yemek..
01 Yorumla
Soran+1 yılben farklı şehirdeyim ama söyleyebilirdi senin için sorun olur mu diye sorabilirdi
Yeni ayrıldım güven problemi oluştu direk ayrıl af etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa benim eşim iş arkadasıyla kızın cinsel eğilimi hakkında sohbet ediyor , sanki bekarmış gibi kızla dışarı çıkamadığı için bunu öğrendiğimde de beni boşuyor duyun duyun
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmışsın olmaz olsun onun aşkı sevgisi
10 YorumlaYok canım ne abartisi saçmalama kurşun atsaydin 😂😂
10 Yorumlasenin ne hissedip ne düşündüğün daha önemli ama bu durum kabulegelen bir durum değil bence
10 Yorumla
+1 yılerkeğin kız arkadaşı olamaz doğru olanı yapmışın
20 Yorumla
+1 yılKardeş kim bilir ne olmuş güler misin ağlar mısın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İyi yapmışsın bir daha geri dönme
20 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın sen varken başka kızla ne işi var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılAbartı değil güven sarsacak hareketler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılManyak mısın az bile yapmışsın
10 Yorumla Ayrilmasaydin abartı olurdu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmış zaten doğru olanı yapmışsın
10 Yorumla Ayrılmanı gayet normal iyi olmuş
10 Yorumla
+1 yılSadece yemek yememişlerdir. Yoksa neden gizlesin? Geçmiş olsun. Ayrılmak en doğrusu.
00 YorumlaKeşke sadece yemek yeseler 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılyemek = yakınlaşmak
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de olsam alınırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.5 yıl sonra öğrenmen cidden kötü olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmisin yoksa ipi kacardi zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemekte ne varmış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaferin iyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık seni çok sevmiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarar sizin
00 Yorumla
+1 yılSöylemiyorsa sıkıntı
10 YorumlaBence haklısın. İyi etmişsin.
10 Yorumla
+1 yılHayır, değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende ayrılırdım
10 Yorumla
+1 yılNe münasebet canım
10 Yorumla
+1 yılYasak elma değil mi bu yıldız julia doğan 3 lüsü😂
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benden habersiz kız bir arkadaşı ile yemek yemiş diye ayrıldım. Sizce bu abartı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım