Selamm!🥰 Seninde , onunda yaptığı doğru bir davranış değil. Ayrılman için bu geçerli bir sebepte değil dostum :D Onu eğer seviyorsan her hatalarıyla sevmelisin , o da seni aynı şekilde her hatalarınla sevmeli.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu zamanda kimse kimseye tahammül etmiyor malesef.
Bende misafoni hastası olarak 😂 yani öyle olduğumu düşünüyorum. Ağızdan çıkan o seslerden nefret ederim böyle öldüresim gelir öyle insanları yani sana hak veriyorum sinir olmuşsundur çünkü çok sinir bozucu birşey
çok tatsız bir durum, ihtar etmek bile o kadar zor ki çok iyi empati kuruyorum seninle şu an yorucu ya insanlar aman bu da dert mi diyebilir ama en iyi an da o şap sesi bitiriyor. o an iç sesim " senin atanı skym" oluyor.
ya evet sakız da var, sırf bu yemek konusu yüzünden kaç kadınla irtibatımı kestim bilmiyorum nasıl fark etmiyorlar anlamıyorum. söylemekte çözüm değil onu da tecrübe ettim. direk uzaklaşıyorum ben artık.
Aynen sonradan değişmiyor alışkanlık olduğu için fark da etmiyorlar, söyleyince de yemek yememe kadar karışıyorsun oluyor en iyisi direk irtibatı koparmak 😬
net uzaklaş hiç gerek yok eskiden tanışmaya daha fast food falan modun da takılıyordum ama şimdi direk iskender yemeğe gidiyorum. iskender bu konuda net belli ediyor.
Niye topa tutulacaksın salla boşver😅 Genelde erkek gizli üyelere ve 1 xperlilere biraz ön yargılıyım. Gizli üyelerün çoğunluğu gizlenince istediğini söyleme hakkını buluyormuş gibi görüş atıyor.