Çocuk için evlilik düşünmeye başladım kfgjf #aşkilişkileri

Çocuk için evlilik düşünmeye başladım kfgjf #aşkilişkileri

Gerçekten sevdiğim, yanında huzur bulduğum biriyle hayatı paylaşmak için olur. Zor zamanlarda omuz omuza durmak, güzel anları birlikte çoğaltmak için. Sadece evlenmek için değil, doğru kişiyle birlikte yaşlanmak için.
Bir gün evlenmeyi düşünürsem hayatımın düzene girmesi beni anlayacak birisini iki kelam edip oturup sohbet etmek istediğin birisi olmasını tercih ederim, aynı zamanda şu bir gerçek hiç kimsenin anne babası hayatta kalıcı değil yalnız kalmamak için çünkü yalnızlık da kötü bir duygu ama illaki evleneceğim kavramına gelmiyor bazen bakıyorum şöyle evlenmek konusunda olumlu düşünüyorum aynı bu şekilde ama sonra da çevrede yaşanan olaylara ve insanlara baktığım zaman da Yok ya bekar kalmak daha güzel diyorum
Çocuk için olur kesinlikle
Valla iyi dişlerim 😂
Kıyarım şişman her çocuğu. isiririm 😂
Haha böyle canı can kurban 😂
Tşkler 🌹🌹🌹
Cevap
38Cevap
Güvenin yanında aşkı da bulduğum için muhtemelen
Çok aşığımdır, aklım yerinde değildir..
mutlu olmak için tabi ki de
Evlilik asil bir taahhüttür; eğer kişi evlenirse, bir yuva kurmak, çocuk sahibi olmak ve ailesiyle huzur içinde yaşamak demektir.
Ancak, aklı başında, sadık, şefkatli, sabırlı ve sevgi dolu olmayı bilen ciddi birini bulmak nadir bir şey haline geldi. Diyelim ki evlilik asil ve ciddi bir amaç için gerçekleşiyor, ancak kişi, evlilik bağının sevgisini doğru ölçüde, manevi, ahlaki ve duygusal olarak nasıl yaşayacağını bilen doğru kişiyi bulmalıdır.
Çocuk için illa evlenmeye gerek yok. Bana göre evlilik mantık dışında saçma. Aşk evliliği diye evlenenler, özellikle de sosyal medyadakiler bir kaç yıla boşanıyorlar. Boşanmasalar bile 40 küsür yaşlarına gelince birbirlerine düşman olacaklar, ve bu çocuğu etkileyecek. şu an bana istemediğimi söylediğim halde akrabalarım numaramı verdiği için bir çok görücü yazıyor ve hepsiyle öylesine konuşuyorum. Bir gün dengime göre maddi durumu iyi birisini bulursam evleneceğim.
Evlenemem çünkü kız yok evlenebilsem ben de evlenirim çünkü ama bazen de evlenmek istemiyorum ya bilmiyorum
Onu bunu boş ver de profil fotoğrafın çok güzel korelerin kızı çok güzel oluyor ya Güney Kore'nin kızları küçük kızlara büyük kızları efsane bir şey oluyor ya
ne için olur demek çok yanlış..
sanki evlenmek için evleniyormuş gibi..
evlilik sorumluluk gerektiren bir şey.
örneğin çocuk için dersin çocuk olmaya bilir.
ne yapacağız o zaman.
veya iyi bir aile dersen
belki çok anlaştığın insanlar evlenince sıkıntı olacak..
uzun mesele... başarılar
Bir gün evlenirsem eğer eşimde çocuğumda çok şanslı olacaklar.
Amin çok teşekkür ederim 🙏
Aşktan zaten ben de ümidimi kestim ama çocuk evliliği yapmak istesem onun için de birini bulacak kadar başarılı değilim kadınlarla iyi değilim sohbette tanışma da bildiğin evde kaldım benim şansım sıfır
İyi bir aile için, mutlu olmak için, eşime ve olursa çocuğuma iyi bir adam olmak için, tabi çocuk için. Eşim ile daha mutlu günler görmek için….. ama bunlar için aday lazım. Yani bizden geçti. Siz erken evlenin :)
Çocuk için olur gayr-ı meşhru yapıcam en sonunda. dnjr
Aklı hür fikri hür ve vicdanı hür olan,
Hiç kimsenin etkisi ve baskısı altında kalmadan kendi rızası ile karar verebilen biri olduğu için olur.

Şöyle bişey yapmak için🥲
Mutlu olmak için huzurlu bir aile için ve beni gerçekten seven bir eş için evlenmeyi düşünürdüm
Bende çocuk için evlenirdim, çünkü hayata yeniden başlamam lazım, çekilecek gibi değil zamane insanları
Aile kurmak ne bileyim bir şeylerin mücadelesini sadece kendim için vermemek olabilir. Çocuk buna dahil.
İnsan mutlu olmak, aile kurmak çocuk sahibi olmak için evlenir ama günümüz şartlarında güvenilir insan olmadıgı için artık evlilikler zor hale geldi.
doğru insanı bulduğum ve yanıda huzurlu hissettiğim için
Ona aşık olup güzel ilişkimiz olduğu içindir
Destek olacağına beni menfaatsiz sevdiğine emin olduğum için olur
Yalnız kalmamak için. Ya da çok aşık olursam
Yalnızlık ağır basarsa belki ve çocuklarımın nasıl görüneceğini merak ettiğimden
30'a kadar belki evlenirim, evet anne olmak istiyorum
Çocuk istiyorum. Bana baba diyen küçük çocuklar hayali bile güzel
Vay kral helal olsun güvenmemi sağlayıp beni el üstünde tuttun demek, derdim djdjsj
Muhtemelen hic eksik hissetmezken yanimda olmasini istersem vlevlenirim
Kesinlikle bu saatten sonra mantık evliliği yaparım. Çünkü bu aşk meşk işlerinin iyice suyunu çıkardılar
Sevdiğim insanla aile olabilmek herşeyi onunla paylaşmak iyi günde ve kötü günde onunla beraber yaşlanmak için.
Yalnız kalmamak için istediğim gibi biriyle olamıcağım için yalnız kalmamak için olur
Aşk ve beraberlik için. Çocuk için, tutku da güzel bir şey tutulup kalalım😂
Sevmek sevilmek için birde çocugum olsun isterim
Evleneceğim kişide güzel ahlak ve edep görürsem ve en önemlisi namaz..
Mutluluk için, beraber yaşlanmak için.
Hayat yoldaşı olmak için..
Sevdiğim için sadece.
Aşık olduğum için
Asla cocuk icin olmaz bu arada onu sevdiğim hayatimin geri kalanini onunla paylaşabilmek için
Kalpten kalbe olan bağ için 😍
Sadece aşk için evlenirim.
Ya çok sevmişimdir ya da kafama taş düşmüştür eheh
Düzenli aynı yatak ve hatunu kaybetmemek için
Allah kimseye muhtaç ve gerek etmesin
sanırım benimde onun için olurdu
Çok aşık olduğum için
Sadece sevdiğim için evlenmeyi düşünürüm.
Tabi ki AŞIK oldugum icin olacaktir ♥️
Aşkla uyuyup uyanmak için...
Kız çocuğu babası olmak😍
Sırtımı yaslayacak birisi olsun diye.
Arkadaşıma gıcıklık olsun diye
Deli gibi aşıksam neden olmasın ki
ben beraber yaşamak için evlenicem
Yalnız ölmemek icin ve bi sey daha var yazmiycam.
Güzel bir aile kurmak için
Evlilik düşüncesi çok uzak bana sanmıyorum.
evlendiğim kişinin aşırı komik olması
Mutluluk icin
Kız çocuğu için
Düşünmüyorum
Çocuk evlilikte en güzel seydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?