Sizce yapılmalı mı illa balayı?
Bakalım bu konuda fikirlerinizi alalım :-)
Kızlar siz nereye gitmek isterdiniz balayında?
Bakalım bu konuda fikirlerinizi alalım :-)
Kızlar siz nereye gitmek isterdiniz balayında?
yapılmalı tabi.. hepiniz balayı çocuklarısınız ya.. dedeleriniz, nineleriniz savaş zamanı binbir zorlukla, sırf zürriyetleri olsun diye cima etmişken; torunları dubaii'nin abu dhabi'nin erotik ve afrodizyak çöllerinde zevk ile tohumlamalarını yapacak vatan elden gidiyorken.. düşünün analarınız, babalarınız balayı mı yapmış? o zaman tek taş mı varmış? onlarınki bakırdan, tenekedenmiş de sizinkiler mi altından acaba bozduracak kuyumcu bulamıyosunuz? keşke kullandığınız çin malı kozmetikler kadar insanlık değeriniz olsaydı da, hamam tas gibi cenabet ellerde dolaşmasaydınız...
Balayımda ; 15-20 gün Karavanla Türkiye turu yapmak istiyorum.. Tabi karicigim da isterse ❤
https://i.imgur.com/frp2ljQ.jpg
https://i.imgur.com/7LYBffg.jpg
Ilk bastaki resmi cokk begendimmm :(((
💍💍💍💍💍 benimle evlenirmisin? Hem de beştaşlı :D
türkiyede zor usta :D tinercinin biri dadanır karavanına
Balayi maddi imkanlar el verdikten sonra yapilmali bence. Evliligin en heyecanli zamanlarini daha guzel ve ozel kilar.
Maldiven olabilir ama aslinda neresi oldugu o kadarda onemli degil bence memleketimiz zaten cok guzel.. ben sakin romantik bir yer tercihinden yana olurdum.
Yapılsa güzel olur. Benim en güzel tatilimdi.
gitiğime bin pişman oldum
Neden @volkan_doğu
evet ben yapmak ısterım hos olur tabı abartılı bı sekılde olamamlı :)
günah kardeşim günah herkesin avret mahali meydanda en kral otel diye gaflete dusuk gıttık ben cok pısman oldum
Cevap
277Cevap
önce bal olma hali, sonradan karşındakinin ayı olma hali.
al sana balayı.
istemem evimde yaparım seksi mi süksümü
masrafa hacet yok
daha sonra tatile çıkarız
Bence de daha sonra daha ihtiyaç duyuluyor tatile
+1
.
Kızlardan 15251771 eksi :D
Kesinlikle balayı yapın imkanınız varsa iyi bir otele gidin ya da Eylül sonu ekimin ilk haftası havalar tam sogumadan butun oteller ucuzluyor hayatınız boyunca unutamıyacagınız bir an bunu atlamayın lütfen ! Antalya belek tarafını tavsiye ederim 1. sınıf 5 yıldızlı bir otele gittiyseniz ballayı çiftlerine ayrı bir program uygulanır ufak bir indirim var odanınızı süslerler küvetinizi doldurup içine kokular ve kırmızı gul yapraklarıyla doldurular , 1 gün odanıza kahvaltı servisi yapılır , akşam içki pasta ve meyve gelir , 1. sınıf oteldeyseniz otelin içindeki dünya restranlarında size yer ayırılar italyan faransız ispanyol japon osmanlı vss her gece birine gider özel hazırlanmış masanızda yemek yersıniz sizin gibi balayı çifleri olacaktır onlarla beraber tur etkinlik ve her çifte bir agaç dikme vss olacaktır
Balayına gitmek güzel tabi ama bence düğünden hemen sonra gitmek biraz saçma. Malum çoğu yatakta geçecek bir de dünya para verip her zaman gidemeyeceğim yerlere gitmek istemezdim. Mesela romaya falan gitmezdim balayına. Önce birbirimize doyalım sonra beraber gezelim hesabı yani.
balayı tatili yapamadık. isterdim ama kısmet olmadı. evlendikten bir süre sonra eşimle başbaşa antalyada tatil yapmıştık. en parasız zamanlarımızda elimize geçen az bir miktarla hiçbir program yapmadan, yer ayırtmadan çantamızı hazırlayıp 4-5 gün gezip tozmuştuk. Çok güzeldi!
yapcam yaa. ama oyle klasik tatil koyuymus yok her sey dahilmis falan degil. alcaz sirt cantalarimizi cadirimizi. ufak capli bir dunya turu olmadi turkiye turu. lukse kacmadan dogal bir sekilde firsat olan yerde cadirda olmayan yerde pansiyonda otelde hostelde. yerine gore.
ya ben evlensem düğün asla ve kati surette yapmak istemezdim. gösterişsiz bir nikah töreni, ardından sadece iki ailenin katılacağı güzel bir yemek yerdik. harcamadığımız düğün parasıyla da türkiyenin koylarını karış karış gezerdik ^^ evleniyorsun diye dıdısının dıdısını çağırıp göbek attırmak karnını doyurmak saçmalığın daniskası.
Evlilik dediğin iki beden de bir gönül bir sevgi olabilmektir olmayanı el ele göğüs gere gere elde etmektir. suçlamak aşağılamak değildir.
demem o ki imkan var ise yapılır sonuçta koca bir dünyaya çift olarak yelken açmışlar yapamasalar da yarın öbür gün daha farklı alternatifler sunarlar kendilerine. Evliliği flört haline getirip en ufak sebepte boşanmak kadar basit hale getirilmemeli.
www.cekmekoymuftulugu.gov.tr/.../...25Ko5G5tdD.jpg
buraya götürecekse hiç düşünmeden giderim, götürmeyecekse boşuna masraf etmesin balayına gitmem :/
bence bu evlenip hemen eve gitmeden başka yere gitme olayı çok saçma. isteyen yapar o ayrı bir konu ama kendi fikrim bu. ben evlendikten sonra zamanımı evimde geçirmek isterim. belki evlendikten bir süre sonra tatile giderim ama ilk bir kaç ayı evimde geçirmek istiyorum :) hem düğün falan yeterince masraf bir de bu eklenirse miktar artar..
Makul bir fiyata gitmeli
uygun fiyat olmazsa gitmenin bir anlamı yok
cünkü o raya dünya kadar para vereceksin sonraki yaz belki tatile cıkamayackasın
elbette imkan varsa gidilir de ucuk bir maliyete gitmenin anlamı yok
onun yerine evlendigin sene icinden 4-5 kere tatile cıkabilirsin
Maddi duruma göre yapılabilir ya da yapılmaz.. Ama ben yapılması taraftarıyım Maldivler düşünüyorum..
www.moretravel.com.tr/turresim/5AyadaMaldives6.jpg
En az 1 ay yapıcaz :( ancak sıkılırım zaten. Böyle bir yerde yapıcaz inşallah
blog.bavul.com/.../Santorini11.jpg
ne dislike atmışınız be
Bence yapılmalı sakin huzur veren deniz kenarı tanıdık insanlardan uzak eğlenceli bir yer olabilir balayı unutulmaz bir tatil olabilir hayatının en güzel tatili için bir fırsat bence sevdiğin insanla 👍🏻
Balayında Japonyaya gitmek istiyoruz ama
Evlendiğimız gibi değil. Bir kaç ay sonra
Makyaj gezmek eğlenmek olsun diye
Tabi buna balayı denir mi yorumsuz.
Maksat gezmek yani
mümkünse uzak olmasın yorgunluğun üstüne yol çekemem bide sakin bir yer olsun mümkünse yayla falan göz önünde bir yer olmasın kafamı dinleyeyim yeter
Önemli olan sakin bir ortamda sadece ikinizin olacağı kimsenin olmayacağı bir ortamda beraber farklı şeyler paylaşmak bile yeterli ama bir tatil ve gezinti gerçekten ruhu dinlendirebilir.
En buyuk hayalım sevdiğimi buraya goturmek.
www.maldivler.com.tr/.../Maldivler-nerede.jpg
Evliliğe iyi başlamak isteyenler mutlaka yapmalı.. Yapılacaksa fazla bilinmeyen , sessiz sakin huzur dolu bir yere gitmeleri önerilir.. Güzel olurdu ya evlenmek
Ben isterim ama eşime bağlı. Ayrıca neresi olacağı mevsime bağlı aşırı sıcaklardan hoşlanmam yazın olursa Sinop Trabzon olabilir ama kışın olacaksa güneye inebiliriz.
Balayına giderim , en az 7-8 ay balayı yaparız.
Kafamda Maldivler var. Zengin bir kadın bulursam maldivlere gitmeyi dönüşüyorum :/
Hahaaa ancak 55 yaş üstü bulursun
Maldivler pahalimi o kadar
yaparız ama cok masrafa gerek yok.. yazlıga gıderız hayat bıze guzel olur:)
Ağzından yel alsın dur sen dha bize benceler yaZıcaksın bize ankarayo gezdiriceksin ölemezsin:)
@cansusura orda harcayacagın paraya araba alırsın yahu:)
adamın yazlığı dubaide belki
Sevdiğim vede bu sevdiğim ile evlendiysem :) öncelikle dünyanın en mutlu insanı ben oldum demektir, Balayına ise bu sevgiye ve mutluluğa Değer katacak en güzel yere giderim, Karayip'ler, maldiv'ler, Miami, Dubai, Olabilir.
şahsen evli olmasamda gidilmeli bence, hayatta unutamayağınız tatillerinizden biri olacağı kesin. eşinlesin tatildesin ve başbaşa arayan soran karışan yok ve stresli bir düğün ev düzmesinden sonra ilaç gibi gelir :)
kesinlikle balayı olmalı.
hatta maddi durumlardan dolayı düğün-balayı ikilemi yaşayanlara da önerim şu olur her zaman :D
4-5 saat saçma sapan müziklerle milleti eğlendirmek için kafamı şişireceğine balayında misss gibi huzurlu tatil yap :)
eşimle beraber maddi durumumuzu ölçüp tartarız açıkcası ben istemem gitmeyi ne gerek var iş ordada oluyo burada da nasıl olsa
Yeni yerler görmenin, yeni hayretleri birlikte tatmanın kişileri daha da yakınlaştıracağını düşünüyorum...
tabiki isterim ya onunla yalnız kalmak özel günler isterim.. Bana farketmez ama karadeniz olur fethiye olur her yer olur ya paramız nereye yeterse:)
İnsan ruhunu bulunca en iyi balayını kalbinde yaşar ha gezip görelim başbaşa gezelim der ise çinde su kanallarını seviyorum diyebilirim :)
imkanlar dahilinde mutlaka yapın, zira hayatınzın en önemli en özel günleri bu günlerdir sonrasında fırsat bulamayablirisniz:)
Kesinlikle evet en büyük hayalim ama evlenince eşim düğün masrafını çok biraz erteleyelim derse de kabul ederim
Bence yapilmalı. Hazirliklarin , evliligin felan verdigi heyecan ve yorgunluktan sonra ciftlerin istedigi bir yerde bas basa kalmasi süper bence.
düğün müğün hiçbir şey düşünmüyorum ki.. kız tarafı ağzıma fena sıçacak gibime geliyor. inşallah benimle aynı yapıda insanlar bulurum
Düşünüyorumm.
Evlilik monotonluğu öncesi son canım cicim evresidir..
En iyi şekilde yapılmalıdır.
Mümkünse 1 ay...
https://i.hizliresim.com/yMo0Ja.jpg
Böyle bir yerde akşam yemeği olacak
heralde yani... Bir enerjiyi atmak lazım o kadar masraf onca sıkıntı telaş hepsi atlatılmış... Bir rahatlama kafayı boşaltma süreçleri lazım
Mutlu olsak yeter ona gerek yok eşim istemez ise zorlamam. tek hayalim eşimin mutluluğudur ve öyle olacaktır.
şart değil eğer denize yakın küçük sevimli bir evimiz olursa. ama büyükşehirde yaşarsam 1 ay balayına giderim
Evlenip balayına gideceğine evlenmeyip alayına git demişler :'))
Alayida siradabekliyormus zaten
evleneceğim kişiye göre değişir
bence evlendiğin kişiyi daha ilk gün tatile götürüsen bir daha köyüne götüremezsin
ben evlenirsem trabzonda balayı yapmayı düşünüyordum bizim herifte trabzonlu olunca kendi evimizde geçircez :)
Bence yapılmamalı çünkü rüya gibi gelip geçer gibime geliyo
eee sonra nolack?
evlilik rutine dönünce zevk vermez bu sefer
Tabikii! :) Neresi olduğuna ortak karar verilmeli ama çok güzel bir yer olsun isterim.
Bence yapilmali kisa bir tatil olsada uc gun bile olsa
Birgun evlenirsem bunu yapacagim :)
Bal ayı kızın triplerinin embriyo evresi demektir ortada hiçbişey yoktur ve ta ki eve dönene kadar işte o zaman tripler doğar nur topu gibi
istiyoruz ama fetiyeye taşınıcaz zaten :) otele wercegim parayla daha çok gezerim...
yapılmalı :D ben düğün istemiyorum o parayı balayına yatırmak daha mantıklı :D
ne gğzel :D
Bem cok isterm de esimin aklima balayinin b'si bile gelmez adim kadar eminim 😟😞😔
Gerekirse düğün yapmam be. Direkt nikahtan giderim ^^
Evliliği düşünmüyorum pek ama evlendim diyelim gitmek isterdim ve gereklide bence.
Bir kaç günde olsa tamamen baş başa kalacak yer yoksa bence gidilmeli. Tatil köylerine değil ama, daha çok baş başa kalınabilecek bir yere. :)
bir gün evlenirsen neden olmasın ama benimkisi öyle lüks filan istemiyorum otantik bir yer olsun ve sakin olsun
Tabikiiiii kacarmiii ;) napzina gore gideriz yani.;)
Tayland phuket adasına :D :D oda olmadı yapacak bısey yok Dalaman balıkesır cunda adası tarafları falan olabılır
bence gereksiz bir masraf kapısı, sırf işte zamane kızlarının kendilerini bişey zannetmeleri için uydurdukları bir icat.
hergünüm bal ayı olur belkide :D
kim bilir o kadını getirmek için ne kadar para koymuşlardır :D
Dugun yapilmasin. Balayi yapilsin. Nikahtan sonra gidelim beyle 1 hafta kacamak yapalim 😇😇
Tabiki olmalı en güzel zamanlar balayinda geçecek sonuçta 😄
Yeterki o olsun yanimda o nereye ben oraya Insallah evlenebilirsek tabi insallah
balayı olur da rahat zaman kimse yok kafa dinlenir ben devamlı uyurum :D :d :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar