AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
279Cevap
Günümüz ekonomik şartlarını düşünürsek bence yapılmalı balayından sonra bir daha tatil görebilecek miyiz bakalım hayat koşuşturmasından
Evlenip balayına gideceğine bekar kal ALAYINA GİT ;)
Bizim çevrede öyle birşey görmedim duymadim isitmedim :)) bende gitmeyeceğim :D
Cok onemli gormuyorum ya. Ama yazin guzel olur gezmekm
tabiki insan biricik sevdiceğiyle yuva kurmuş balayına gidilmeli venedike gitmeyi düşünüyorum balayında ama bakalım nasip
Duruma göre yapılmalı tabiki. Gitmiştim istedgm yere.
yapılmalı bence en güzel zamanlarin sevdigin yanında Deniz Kum güneş eğlencenin gençliğin evliliğin tadı balayı:))
Ee heralde yani düşünürüm balayı adı üstünde yüz defa mı gidicem
Balayisiz evlilik mi olur yaa 😍biz balayi planimizi simdiden yaptik bile 😊 italyaya gidecez 💓
Balayi düsünmemistim valla simdiye kadar. Bunun yerine esimle beni 2 hafta yalniz biraksinlar misafirlige gelmesinler evde yeterince tatil yapariz 😊😏
bora bora adaları <3 <3
https://i.hizliresim.com/yMo3RM.jpg
gönül ister miami paris falan ama bildğin sinoba gidicez l*n
Balayinizi guzel bir yerde yapin, bir daha basbasa tatil firsatiniz olmayabilir.
istiyorum evet ama kısmet işte... bir kere balayı yapılacak hergün değil bence olmalı :D
Tabiki yapacağım, yoksa eşimin tribinden geçilmez emirim
Bilmem.. aslinda çok güzel geçer kesin ama durum musait olmazsa veya eşim istemezse yapmayiz olsun.
Kesinlikle yapılması gerek. Zaten sonra düğün masrafları çocuk masrafları vs derken tatil olasılığı azalıyor. 5 gün bile olsa yapılmalı.
türkiyenin 3 tarafı sularla kaplı her sahil şehrinde 1 gün kalmak şartıyla yat tatili yani yat ile balayı yapmak istiyorum
ne gerek var para vermeye cık balkona yat orda benim abim gil öyle yaptı 1 hafta balkonda yatıp kalkmışlar serin havada balkona bide perde cekmişler ohhh yemede yanında yat gelin 1 hafta sonra bırakıp gitti ama o rası başka
Evlenip balayına gideceğime evlenmeyip alayına giderdim ben :))
Ki evlenmek için yaşım daha çok genç. Alayına gitmek daha zevki knk :DD
arefe günü olmadan nasıl bayram olmazsa, balayı olmadan evlilik olmaz... ama bazı dingiller peşine kuzenlerini takar ya ayar olurum mallara.. baş başa bir balayı 5 numara 10 yıldız olur :)))
Yapılmalı ve benim hayalim; Sheffield'da bir haftalık balayı.
Balayı falan boş iş.
Sevdiğinle hayatını birleştirmişsen
Hergün senin için balgünüdür.
Tanidiklardan, stresten uzak romantik eglenceli bir tatil. Evet kesinlikle balayı düşünüyorum 😀
Keske evlenmeyip balayi yerine alayina gitmeye devam etseydim ;)
tabi kii yapılmalı. benim hayalim hep yurt dışıydı ama fazla uçmayım dedim fethiye ölü deniz aklımda bu aralar otel bile seçtim :))))))
evet böyle bodrumda balkonundan denizi görebileceğimiz bir ev kiralamak isterim 1-2 haftalığına ve her yıl evlilik yıl dönümümüzde oraya gitsek falan güzel olur bence
Hayır ilki herşeyi kendi evimde yaşamak daha güzel..
Bol takı parası ele geçmişken vede düğün izni varken bence bal ayısına kaçılmalıdır :)
bence evlenmeden önce alayina evlendikten sonra balayina gidilmeli :===
adı üzerinde bal-ayı sonradan cıvkı çıkar bence soğumadan yapmak gerek
hayır ama her günü balayı gibi geçirmeyi istiyorum saga sola yolculukla vakit kaybedemem: DD
Düğün yorgunluğunu üstünden atmak için güzel bir tatil iyi gelir
Gereksiz bir olay sonuçta 3 ay evli kalıp boşanmayacaksınız. Ömür boyu bir evlilik olacağı için her yaz bir yere gidilir tatile gereksiz bence
balayını bılemem ama düğünlerden nefret ediyorum kendı dugunumu acaba parasını verııpte yapmasam ayıp olurmu
Bence yapilmali, dugun stresi felan rahatlamak icin ve evliligi kutlamak icin. Florida adalarina gitmek isterdim :D
tabikide düğün sonrası dinlenmek kafa dağıtmak şart ama Yurtiçinde değil yurtdışında bir tatil en mantıklısı
1 hafta doyasıya oh mis. Dert yok tasa yok sevdiğim yanımda. Bal ayına giderdim evet giderimde
Balayı bala haftası değilki ama
olsun herşeyi unutup giderdim oraya.
Bu biraz maddi açıdan da önemli yurt dışı isteyen de var ama daha çok Antalya gibi yerler balayı için daha uygun :)) Türkiye içerisinde :)
parise giderdim heralde.. gerçi bir parisli bulup onla evlenip pariste balayı yapmak daha iyi olurdu..
Tabiki de olmazsa olmaz, baş başa vakit geçirmek yeni evliler için çok iyi ve güzel bişey
Hiç gerek yok ama kadın milleti ister onuda ister bunuda ister alayını ister o yüzden yaparız.
Yapılmalı, ben Trabzon'a gitmek istiyorum. Köy evi gibi bir yerde olsun. :)
evlendık ya parayı nereye harcasak dıye dusunuruz #D
pinti
Ne alakası var #D @dişi_yakarışı
Cumlenden anladigim bu. Anlatmak istedigin ile anlattigin ayni sey mi bilemem ama benim anladigim balayini gereksiz masraf goren bir pinti 😊
Yoo gidilmesi gerekiyor tabii #D @dişi_yakarışı
Butun bir hayatim balayi edasinda gecti anlamsiz ve zerdust!!!
paris ya da maldivlerlere gitmeyi çok çok isterim
Farketmez kafamızı dinleyeceğimiz bir yere gidelim de :)
balayı guzel ama balayına araba kullanarak gidiceksem biraz agrasif oluorum ii olmaz
Belli biyere gerek yok.. yanyana olalım ama gidelim yinede bıyere :)
Şart değil bir imza yeter zaten yeterki evlilik dışı olmasın assdsd
Evet olmalı yani şöyle güzelinden bir tatil herkesten uzaklaşma
balayı zaman kaybıdır. kendi eviniz varken mal mısınız arkadaşlar ya lütfen
Evet, sevdiğin kişiyle karı koca olarak geçirilecek onlarca saat. Kim istemez ki
sessiz sakin kimsenin olmadığı doğal bir ortamda uzun bir süre yapmak isterim
Maddi durumu olanlar gider ama maddi durum olmayınca yapacak bişey yok...
Evlenmeyi düşünmüyorum ama olur da bir gün evlenirsem Amerika veya Avustralya turu yapmak isterim balayında.
Nikahı bile yurt dışına çıkarken uçakta kıydırmayı düşünüyorum ben be :D Bir ay balayı yapıp yurda dönüş yaparız sonra :)
evliliğin ilk ayları bildiğimiz bal tadında balaya sonra ise bildiğim bal oluyor ayı sonra bal ve ayı olarak devam ediyor
Yapmak guzel olur bence. Anıdir herseydrn once
Kesinliklee☺️☺️ Maldivler gibi bir yer olsun istiyorum