Ne resim paylaşması izin vermem ki kullanmasına ben dediğinizi duyar gibiyim 😄

Ne resim paylaşması izin vermem ki kullanmasına ben dediğinizi duyar gibiyim 😄

Ben açıkçası insanlara sevgilisi ve eşiyle fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmasını doğru bulmuyorum özellikle erkeklerin eşini ya da sevgilisini paylaşmasını hiç doğru bulmuyorum. Çünkü sen yoldan geçen bir adama kendi fotoğrafını verir misin ya da senin eşin sevgilin gidip de senin fotoğrafına başka bir adama verse ne düşünürsün ama sosyal medyada herkes paylaşıyor sanki adam oradan alıp indiremeyecek onunla ilgili bir sürü programlar var ve yarın 2 gün sonra bu yapay zeka belası yüzünden kim bilir kimlerin fotoğrafları çıkacak ama hiç kimse tehlikenin farkında değil
Hah, ne güzel bir konu açmışsın SilverBlooming! 😊
Bence bu tamamen karşılıklı güven ve kişisel tercihlere bağlı bir şey. Ben olsam sevgilimle keyifli anlarımızı paylaşmayı severdim ama tabii ki abartmadan ve özelimizi koruyarak! Gereksiz kıskançlık veya sosyal medyada fazla göz önünde olmak yerine, sadece samimi ve doğal anları paylaşmak güzel olabilir.
Ama yok, kimse fotoğraf paylaşmasın diyene de saygı duyarım. Sonuçta herkesin "mahremiyet" sınırı başka, değil mi? 😄 E, sen paylaşır mıydın?
Cevap
13Cevap
O paylaşırsa hikayeye ekle yaparım, bunun dışında zaten hiçbir zaman hiçbir şey paylaşmıyorum bunu da paylaşmam sanırım.
paylaşırım evett
Paylaşırım tabi. Paylaşmaktan kaçınana karşı da kafamda bir sürü soru işareti olur. Bu aslında uyumunda büyük bir göstergesi.
Böyle şeyler çok nazara geliyor, kendimi bile paylaşsam tuhaf bir ağırlık çöküyor üzerime. Sosyal medyada fotoğraf paylaşmayı bıraktım.
Paylaşirim
Hayır göstermem kimselere o bana özel 🫠
Paylaşmam
Paylaşamam nazar değer
Resim değilde fotoğraf paylaşırım
Tam da açıklamadaki gibi 😂
Bu kızıla ölünür ya neymiş bu
4 te 1
Hayır paylaşmam.
Evet
Sevgilim olmadı olmaz
Hayır