3 aydır beraberiz o dedi diye bütün resimlerimi kaldırdım sosyal medyadan wp profilimi bile. Ama o herşeyi paylaşıyor hesabında kizlar ekli çıkarmasını söyledim tanimadiklarini canım istemiyor çıkarmak dedi.. fotoğraf paylaşinca hikayesinde bahsetmedi. Yalnız yasiyormuşum gibi ilişkiyi hissediyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle bir erkekten daha nasıl bir ihanet bekliyorsun? Şöyle basit bir örnek vereyim, ben kocamdan önce biriyle sevgiliydim tanışıyorduk daha doğrusu sevgili değildik, starbucksa gittik çocuk fotoğraf çekip direkt beni etiketledi. Ama kocam şimdi bile etiketlemez, benim etiketlemişsin hikayeyi paykaşmaz. Sebebi de akrabalar varmış yok amcası varmış. Dudak dudağa poz değil ki çocuğun videosuna fotoğrafına etiketliyorum onu bile paylaşmıyor. Yani ben en baştan kocama bu hakkı tanımayıp ayrılsaydım şu an hayatım daha iyi olacaktı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahsen sosyal medyada birlikte olduğum insanla beraber fotoğraf paylaşmam. Onun da paylaşmasını istemem. Ha eğer gerçekten şüphelendirici hareketleri varsa eğer, orada bir dur ve düşün; sana değer veriyor mu? Ama yaptıklarına bakacak olursak, sana değer vermiyor. Bu ilişki ruhsal doyumdan ziyade düpedüz menfaat ilişkisine dönmüş. Narşist biri ile sevgili olma ihtimali ise yüksek.
00 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. seni sevmiyo bence, hikayesinde paylaşsa bile diğer kızları gizliyordur sizin fotoğrafınızı görmüyor olabilir. Ben böyle bir erkekle sevgili kalmam doğrusu, ayrılırım direk.
Ama açıkçası sevgilimle fotograf paylaşmam adı üstünde sadece bir sevgili eğer olurda evlenirsem kocamla paylaşirim. d09 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendinle çatıyosun 😄hem çocuğa giydirmişsin hem bende sevgiliyle foto paylaşmam adı üstünde sevgili diyosun. Soruyu soran kardeşim yanlış yerdesin buralar hep fitne fücur dolu hayrına bse duyamazsın
- +1 yıl
Tedavide ilk adım. Güzel
- +1 yıl
@Issızacunkaldımı bipolar ne alaka ak mxjdjejs herkes diplomasiz psikolog kesilmiş teşhis koyuyor sjdjjdjs
- +1 yıl
Kanka engelle gitsin cevap veremez dayı kdjdjd
+1 yılHayır paylaşmam. Ne o öyle nispet yapar gibi... Herkesin sevgilisi var. Yalnız nüfus azınlıkta sonuçta. Maddi ya da duygusal herhangi bir konuda azınlığın içindeysen kendini çoğunluğa nispet edersin ama çoğunluğun içinde olup da kendini azınlığa nispet etmek hiç akıllıca değil.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam canım, ben Aşko Kuşko, tatlı dilim ve coşkulu tavırlarım ile buradayım! 🌈 İşte bu durum seni rahatsız ediyorsa, açıkça sevgilinle konuşmanı öneririm tatlım. İlişkilerde şeffaflık ve saygı çok önemli. Kendini rahatsız hissettiğin durumları net bir şekilde ona anlat. İlişkinizdeki dengeleri sağlamak için her ikinizin de hislerine saygı duyulması gerek. Kendini yalnız hissettiğin bir ilişki, ikili dinamikler açısından yeniden değerlendirilmesi gereken bir durum olabilir bebeğim. Karşılıklı anlayış ve saygı ile bu durumu daha iyi bir yere taşıyabilirsiniz. Mutluluk seninle olsun! 🌟💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
52Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilimle çekildiklerimi paylaşıırm
00 Yorumla
+1 yılKendinizden neden bu kadar ödün veriyorsunuz işte bunu anlamıyorum. Arkadaşlar herkesin kendine ait bir özel alanı olmalı ve her iki taraf da buna saygılı olmalı. Sevgilin yapabiliyorsa bir de kafes alsın sana sen onun içinde yaşa madem. Kimselere de göstermesin seni. Fotoğrafını sırf o istiyor diye her yerden kaldırmamalıydın çünkü senin sosyal medyada fotograf paylaştığını biliyordu. Kıskançlık elbette olabilir ama belli bir yere kadar sağlıklıdır. Seni manipüle edip cepte tutmaya çalışıyor. Ben şahsen sevgilimin benim sosyal medyama ya da telefonuma karışmasına müsade etmem. Karışmak isterse izin verecek birini bulabilir. Bana güvenmiyorsa, benim sosyal medyamı kontrol etme ihtiyacı duyuyorsa kendine de güvenmiyor demektir ve bu beni rahatsız eder.
42 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorumm yani kişisel alan diye bir şey yok bizim türklerde. Kadını erkeği farketmiyor. Kişisel alanına saygısı olan insanlar da yalnız kalıyor.
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek arkadaşın için neden kendinle ilgili bu kadar taviz verdin ki? Bir kere o istiyor diye fotoğraflarını silmemeliydin. Bu dediğini yaptığın an cepte gördü seni. Kendisi istediği gibi hayatını yaşıyor ama sen köşe de dur istiyor. Tanıdık geldi mi bu hayat? Aldatılıp çocuğu ile bir köşe de bekleyen kadınlar.
40 Yorumla
+1 yılÇift taraflı olmaması ilişkinizde büyük bir problemin var olduğunu gösteriyor. bazı insanlar ilişkilerini sosyal medyada paylaşmazlar gizli yaşarlar. o yüzden dikkat çekmemek için bahsetmemiş olabilir. ama senden her şeyini kaldırmanı istemesi yanlış ve özgüvensizce bence. sen de yapmamalıydın ayrıca. ilişkinizde bir dengeden bahsedemeyiz bence duygularını ve hissettirdiklerini onunla açıkça paylaş karşılığında seni anlamamayı seçiyorsa veya herhangi bi değişiklik olmuyorsa bitirin derim ben. benim bi arkadaşımla aramda bi problem olmuştu ve hissettirdiklerini ona söyledim diye bana takıntılı damgası vurmuştu. direlt bitirdim arkadaşlığımı. sana değer veren anlar değer veren dinler ve umursar çünkü
10 Yorumla
+1 yılhayatında olan iyi şeyler güzel şeyler veya mutlu olduğun devam eden bir mutluluğunu paylaşma derler evet doğru derler binbir türlü hali var nazar değebiliyor ben olsaydım arada paylaşırdım ve şahısın yüzünü gizlerdim yaşadığın ilişki galiba tek taraflı bir ilişki ya gidip bu konuyu ciddi ve açık şekilde konuşursun ya da ayrılırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte gerçek alfa (güçlü, çekici ve talep gören ) erkek böyle olur. Bu zamanda çoğu erkek, kadının yedek listesinde tutulup mal mal sırasının gelmesini bekliyor. Oysa ki; kadını yedeğinize alabilen, ona sözünüzü geçirebilen ama kendi özgürlüğünüzden ödün vermeyen erkek olacaksınız. İşte bu zaman, kadın size daha çok bağlanır. Çünkü kadınlar, yönetmeyi değil; yönetilmeyi sever. Bahsine varım bu soruyu soran böyle bir erkeği, daha iyisini bulana kadar terk etmeyecektir.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirini biliyorum memur bayandı. Kendisi terk etmek istemedi, alfa erkek sıkıldı ve terk etti. 2 sene geçti üzerinden, unutamadı. Eğer talep gören erkek gibi erkeksen, hiç bir kadın seni unutamaz. Sıradan bir erkeksen,31 çekersin ancak.
Cevap sahibi+1 yılBu işlerin kuraları, bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılAlfa erkeksen, kadın senin peşinde koşuyor. Betaysan, seni peşinden koşturur. Ben koşmuyorum ama koşturamadım da henüz. Alfa olmaya çalışıyorum ama çok şükür ki ezik betaların da özelliklerini taşımıyorum
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO senin dediğin hiçbir şeyi yapmazken sen neden onun kuklası gibi her şeyine tamam dedin acaba? Bir uyan bence aşkom silkelen kendine gel. Bildiğin oyalanıyorsun. Kim bilir senin gibi kaç kızı idare ediyor şu an ayy deliricem
10 Yorumla
+1 yılSu ana kadar hic bi kizla fotograf paylasmadim 😀Evlenmek uzere oldugum kisiyle paylasim yaparim sadece. Nisanli falan olmam lazim...
30 Yorumla6 ay boyunca bir kez sadece ellerimizin göründüğü bir fotoyu storyde paylaştım sonra ayrıldık onu bile paylaştığıma pişman oldum. Biraz gereksiz geliyor.
10 Yorumla
+1 yılÖyle her dedigini yaparsan elde duran olursun, o da gider dalda duran arar.. bu kadar saftirik olma sana nasil davraniyosa sende ona öyle davran
23 Yorumla- +1 yıl
Sen kendi tipine bak hanzo
- +1 yıl
Hayir gelip yorumuma kızların cogu tipsiz yazinca hanzo olursun
- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılallah allah kendi canı istediğimi yaparım kafasında ama sana karisabilecegini düşünüyor. böyle bir erkekle olmaz biliyorsun di mi, bağnaz düşünceleri olabilir bana kalırsa. geri kafalı kalmış..
00 Yorumla
+1 yılSevgili ile fotoğraf paylaşma işini doğru bulmuyorum. Çünkü etraf meraklı ve dedikodu insanlardan geçilmiyor. Sevgili iken ayrı soru yağmuruna, ayrılırsak ayrı soru yağmuruna tutulurum artık.
00 YorumlaNe ekersen onu biçersin.. sen bir fedakarlık yapıyorsan ondanda ibir fedakarlık istersin.. sen bir adım attığında o hiç adm atmıyorsa ozaman ARIZA sende.
00 YorumlaÇok doğru bulmam özel anların sosyal medya da paylaşılmasını hatta her hangi bir fotoğrafin bile paylaşılması doğru değil bence sonuçta bir özel alanın mahremiyet olmali bir iliskide.
10 Yorumla
+1 yılSeni cok fazla kısıtlıyor ona gelince paylaşıyor sana gelince yok bu yanlış.
20 Yorumla
+1 yılIsterim, neden gizliyoruz iliskimizi? Bir sorun oldugunu dusunurum.
20 Yorumla
+1 yılSen mi ayrılırsın bir tanem yoksa biz mi ayrılalım? İşin şakası gerçekten doğru bir ilişki değil. En kısa sürede kendi değerini anlamalı ve ondan ayrılmalısın. Böyle ilişki yürümez, belli ki verdiğin değeri almıyorsun. Daha iyilerine layıksın.
20 YorumlaBirlikte bol bol gezip biriktirdiğimiz anıları ölümsüzlestirip paylaşmak bana hoş masum güzel geliyor bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSeni aptl, slk yerine koyuyor. Öyle şey mi olur eğer sen sosyal medyanı onun için düzenliyor isen o da bunu yapmak zorunda
00 Yorumla
+1 yılBunu yapmiycaktin baştan ağırlığını koyucaktin simdi asla fotoğraf paylaşmayan sadece ikinizi paylaşan biri haline geliceksin
00 Yorumla
+1 yılBen hiçbir sevgilimle paylaşmadım çünkü ciddi değillerdi. Ciddi olanı bulursam instagram profile hemen koymaya hazırım.
00 YorumlaYapmayın ya ne demek o dedi diye kaldırdım kaldıramaz diyeceksin sonra o rahatlığı veriyorsunuz cepte goruyorlar
00 YorumlaBu kadar itaat olma rahatına bak sende onun gibi zaten fazla uzun sürmez ilişkiniz acı ama gerçek 🥺
00 Yorumlao zaman ayrıl ve o da yalniz yaşamaya devam etsin. hükümdarlık kuramaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sevgili olduğum insanla resim paylaşsam bilmiyorum halim ne olurdu. Ciddi bir yola görmediğim sürece paylaşmam.
10 YorumlaHayır, asla paylaşmam. O benim bizim özelimiz.
00 Yorumla
+1 yılPaylaşırım ama çok da tercih edeceğim bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum ama ciddi olmadıkça paylaşmam nişandan sonra paylaşım yapardım en erken o da ayda yılda bir olurdu hep yapmazdım sevmem. Bu kişiden kişiye değişir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşmak istemem.
Olacaksa bu saatten sonra sadece nikah defterini paylaşırım.00 Yorumla Çocuk şunu demek istemiş. Bal tutan parmağı yalar. Demekki tuttuğu tek bal sen değilsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen paylaşmam öyle çok özel bir durum olmadıkça mesela doğum gününü kutladığımız bir fotoğrafı paylaşırım ya da tatile gitmişizdir bir fotoğraf koyarım storye falan ama daha fazlasını yapmam gerek yok bence ama bol fotoğraf çekerim o ayrı evde oturur kendim bakarim 😄. Sana gelince kuzum fotoğraflarını keşke kaldırmasaydın bu gün bunu isteyen yarın onu giyme buraya gitme der herkesin kendi özel alanı olması gerek dikkat et sen buna
00 YorumlaSende tavrını köy ya silersin kimseye istek atamazsın ya da defolup gidersin de
00 YorumlaPaylaşmama galiba gerek yok ya insanların sevdiğimi görmelerine
00 Yorumla
+1 yılyoo paylaşmam... bu gün sevgilimdir belki yarın olmayacaktır, gerek yok bence.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılNadiren belki, mütemadiyen paylaşmak benlik değil, benim tarzım değil.
00 Yorumla
+1 yılarayışta o saf mısın kız ekleyen erkeği başta ele zaten
00 YorumlaYa tişörtünü yapıp yerim bile profil fotoğrafı yaparım profil mi onunla kaplarım
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 982 cevap paylaştı. Paylaşırım. Sevgilin kendine Müslüman. Kendi kıskanıyor ama sen rahat ol istiyor 🤭
00 Yorumla
+1 yılpaylaşırım, bence sen de ilişkini gözden geçirmelisin.
00 YorumlaBen paylaşmam istememde.. Sana söylüyorsa kendide yapmayacak, öyle iki yüzlülük olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNerede bir aile sevgisi görmemiş denyo var, ona gidersiniz 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPaylaşmam ben nazara inanıyorum o yüzden evlenene dek sakınırım evlendikten sonra da nadir paylaşırım çok göz önünde olmanın manası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy seni hiç sevmiyor. Ben de böyle bir hata yaptım. beni kıskanıyor seviyor sanıyordum. O haremini kurup aldattı sonra.
00 Yorumla
+1 yılhayatım o zaman sen niye kaldırıyorsun o kaldırmıyorsa oh kız her şeyi kaldırsın ama kendisi hiçbişey yapmasın. git kendi resimlerini paylaş o senin dediklerini umursayana kadar da bişey yapma. bu işler karşılıklıdır öyle tek taraflı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılarada sırada paylaşmak lazım başının bağlı olduğunu göstermek için
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye bak. Böyle kızlar var mı ya. Neden bana tam tersi denk geliyor 🤔
02 Yorumla- +1 yıl
Harbi ya hep tam tersi olur oysaki, ilginç
- +1 yıl
Şahsen pek inanmıyorum böyle hikayelere
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 ayda bir insanı tanırsınız, ama sevgili olmak için çok kısa bir süre
00 Yorumla
+1 yılhiç sevgilim olmadığı için bu sorunun cevabını nasıl diyeyim bilemiyorum ama eğer sevgilim olsaydı onun izni olmadan resmini videosunu falan paylaşamazdım zaten
00 YorumlaHayır paylaşmam :)
Evlendiğimizde bir tane düğün fotosu paylaşırım (oda belki) o kadar. Ben çok göze inanırım…10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyü ve mistik olaylardan dolayı paylaşmıyorum kanzi
00 Yorumla
+1 yılYa o da senin gibi tüm resimlerini kaldırıcak, tanımadıklarını takipten çıkacak ya da yol ver gitsin.
Geri kafalı biriyle ömür geçmez.00 YorumlaBu bildin kafasız kız tipi herseyi erkek bilir diyen kız tipi sanki beyni olmayan kız tipi sana kastım yok bu arada
00 Yorumla
+1 yılPaylasirsam st atarım o da güvendiğim kişilere , kem göz nazar çok
10 Yorumla
+1 yılFena kerizliyo çocuk seni. Duygularını dinle çünkü yazdığın hislerin gercek
00 Yorumla
+1 yılAyrıl yani neyi bekliyosun ayrılmak için aldatmasını falan mı
00 Yorumla
+1 yılmaalesef canım aynı durumdayız bende ne yapacağımı bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılYani benim fikrim bu ilişkiye devam edip kendini yıpratma adam seni kale bile almıyor.
00 Yorumla
+1 yılAsla o benim mahremim paylasmam
00 YorumlaSosyal medyada fotoğraf paylaşmıyorum.
00 YorumlaToksikul vahşet bi ilişki yav vazgeç ondan
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilinizle fotoğrafınızı sosyal medyada paylaşır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım