Kız arkadaşım bir şey saklıyor mudur?

Kız arkadaşımla bir oyun vesileyle tanıştım. Hiç sesini bile duymadım. Ondan defalarca sesini istedim, görüntülü konuşalım dedim kabul etmedi ve her seferinde kavga çıkarttı. 7 ay olmuştu. Bunun üzerine ayrıldım 2 gün sonra tekrar yazdı ve ben engelledim. 3 gün sonra tekrar dönüp yazdım. Bana pek çok fotoğrafını attı en sonki tartışmamız babasıyla olan fotoğrafıydı. Babasına sarılmış ve kombin giymişlerdi. Babası olup olmadığını bile bilmiyorum. Hangi okulda okuyor bilmiyorum ve okulunu sorduğumda bana oturduğu bölgede olmayan bir okul adı söyledi yani yalan söyledi. Okulunu söyle dediğimde söylemiyor bile. Annesinin fotoğrafını istedim çünkü ailesini tanımak istedim bunun üzerine yine kavga çıkarttı. Bu en sonki kavgamız üzerine ben ona babasının aslında babası değil de eşi olabileceğini söyledim veya sevgilisi. Babası dediği kişi ile sadece fotoğrafları var ve duvar kağıdında sadece babasıyla ikisinin fotoğrafı vardı. Aylar önce bana yakalandığını söyledi ve sadece tiktok üzerinden konuşmaya başladık snapten de arada konuştuk Instagramdan hiç konuşmak istemedi. Tiktoktan adımı kız ismi yapmamı istedi ve yaptım. Taciz olayı üzerine buluşmaktan kaçınan, sesini ve kendisini göstermekten çekinen bu kişi neden olarak utandığını öne sürüyor. Ben de soruyorum o zaman neden sevgili oldun diye ama cevap veremiyor. İnsan sadece olayın ne olduğunu çözümleyemiyor ve çözümlemek istiyor.

Kız arkadaşım bir şey saklıyor mudur?